• feeling the vibe?

    boutique venus
boutique venus

feeling the vibe?

xena rabbit

se mere

Klub Venus er en vibratorboutique der arbejder for at gøre op med fordommene og tabuerne omkring seksualitet, nydelse, onani og med produkter som vibratorer. 

Læs mere om historien bag Klub Venus her!

"Det er dejligt at det handler så meget om at nyde sig selv!"

"Jeg vågnede op til denne skønne pakke fra jer!

Og det håndskrevne kort gjorde det bare endnu bedre!

Tusind tak!"

cum vibe with us

VIBRATORERNE

På klub venus har vi nøje udvalgt de bedste vibratorer til dig. 

Vi er alle lige så forskellige, når det kommer til vores seksuelle præferencer, lyster og behov, som vi er når det kommer til alt muligt andet. Det skal der selvfølgelig være plads til og derfor har vi samlet et udvalg der kan lidt af hvert!

Alle de vibratorer du finder på vores side er 100% ftalatfrie - altså HELT uden hormonforstyrrende stoffer.

Intet pis - bare ren nydelse.

KLASSIKEREN

Langt de fleste af de vibratorer vi fører her på siden er designet med fokus på stimulering af klitoris. Det forholder sig nemlig sådan, at klitorissen er det eneste organ i mennesket  - der UDENLUKKENDE er til for nydelsens skyld!

Det synes vi skal hyldes! 

Hop ud i eventyret med vidunderlige klitorisvibratorer såsom Lelo, Kip eller Sakura! Du bliver ikke skuffet.

VIBRATOREN TIL MIG OG MIN PARTNER

Det er de færreste, der udelukkende kan opnå orgasme ved det, som mange mener, når de bruger ordet "sex" - nemlig traditionel hetero penetrationssex.

Heldigvis forholder det sig sådan, at der er masser af andre måder at have sex på afhængigt af hvem man er og hvad man kan lide - og penetration behøver altså ikke at indgå. På Klub Venus tror vi på, at vibratoren fortjener at blive inviteret MED ind i soveværelset! 

Prøv at brug din vibrator sammen med en partner/partnere.Det kan virkelig noget! I kan blandt andet prøve kræfter med eva II eller fin!

FORDELE VED AT HANDLE HOS KLUB VENUS

Når du handler hos Klub Venus, er du med til at bryde de tabuer der fortsat lever omkring seksualitet og onani! Vi håber du vil være med til at GØRE OP med den skam og pornoficering der er forbundet med onani og brugen af genstande som vibratorer.  

Hos Klub Venus ønsker vi at fremhæve at, det at købe en vibrator og at investere i sig selv er en mega dejlig og fin ting som bør hyldes! DERFOR har det været vigtigt for os at gøre din pakke fra Klub Venus flot og indbydende, så det føles som en dejlig gave der lander i din eller den du har kærs postkasse.

Er din ordrer tiltænkt en anden, pakker vi den også gerne fint ind – blot send en mail til contact@klubvenus.dk og så finder vi ud af det.

boutique