LOOKING TO START VIBING?

Den første vibrator. For mange kan det være en grænseoverskridende og lidt intimiderende oplevelse!
For hva’ faaen skal man lige vælge for én? Det kan føles som lidt af jungle at navigere i.
 
 
Man tænker ofte bare ”jamen jeg skal jo bare have den bedste der er!”
Men ”den bedste” er en meget subjektiv størrelse. Hvad der fungerer for dig, kan være meget forskelligt fra hvad der fungerer for din bedste veninde, søster eller WHO EVER.
 
Måden vi stimuleres bedst på varierer nemlig meget fra person til person!
Nogen foretrækker vaginal stimulation, hvor andre foretrækker udvendig stimulation af klitoris.
 
Derudover er der også forskellige præferencer både i forhold til intensitet, hastighed og støjniveau.
Vores forskellighed er også noget at det der gør det så mega spændende at udforske!
 
 
For at vælge ”den bedste” vibrator til lige præcis dig, er det altså en god idé at tage udgangspunkt i, hvad der ellers ”gets you off” ;)
Hvis du ikke heeelt er klar over det og måske ikke har eksperimenteret så meget i den boldgade før, har vi samlet et udpluk af vibes der er nemme at gå til og som kan få dig i gang med at eksperimentere og lære dig selv (endnu) bedre at kende.
ITSY BITSY

Iroha mini vibratoren er lavet i blød silikone. Den dråbeformede facon gør at den ligger behageligt i hånden. Den har bare ét enkelt vibrationsniveau, så der er ikke så meget at rafle om!

Iroha mini klitorisvibratoren er et rigtig godt bud på en begynder vibrator, hvis du lige er sprunget ud i vibrator-eventyret! Og så er den også bare mega cute at kigge på OG budgetvenlig!

Find Iroha mini her!

199,-

 

KIPPEDI KIP

 

 

Kip vibratoren er Dame products fortolkning af den klassiske dildosilhuet, dog med et lille tvist!

Kip har en vinklet top i blød silikone, der giver en bred og ubesværet stimulation af klitioris. Desuden bevæger tippen sig en smule, så du nemt kan tilpasse trykket efter dine behov.  

Kip har ingen hårde kanter, hvilket gør at den også kan bruges til en mere all-around stimulation af din vulva (også indvendig!). Derudover har Kip 5 forskellige vibrationsniveauer og mønstre, så der er rig mulighed for at udforske!

Find Kip her!

599 ,-

 

LELOOO

 

 

Vi kommer ikke uden om Lelo sona vibratoren. Det er en særlig type vibrator, der bruger en særlig teknologi – nemlig LYDBØLGER. Whaaaat. Ja den er god nok. Lelo laver en form for ”vakum” når den placeres enten på selve klitoris eller rundt omkring, hvilket giver en langt mere dybdegående stimulering end klassiske vibratorer.

Du går ikke galt i byen med Lelo. Dens mange forskellige intensitetsniveauer -og mønstre tillader dig at udforske og tilpasse det dine behov. SÅ hvis du gerne vil have noget intensitet, så er det Lelo du skal have fat i!

Find Lelo her!

599,-

 

DEN JAPANSKE

 

 

Rin vibratoren er en rigtig god begynder vibrator, fordi den gør det muligt både at udforske indre - og ydre nydelse. Toppen af Rin er blød og flexible og den lange krop gør den nem at holde på.

Rin har 3 vibrationsniveauer. Det eneste du skal bruge er 2x AAA batterier, og så er du igang! 

Find Rin her!

299,-

 

NICE & SMOOTH

 

 

For lige at toppe det hele af og gøre oplevelsen endnu mere rar og glidende, er det altså ikke nogen dårlig idé med en glidecreme! Prøv for eksempel Sensuvas vandbaserede glidecreme!

Find Sensuva her!

139,-

Leave a comment