FRIES BEFORE GUYS ANBEFALERVidunderlige Josephine og Nanna fra vores favoritpodcast Fries before Guys anmeldte nogle af vores mest populære vibes! Vi har samlet en lille uddrag af deres oplevelser om de forskellige vibratorer her!XENA RABBIT VIBRATOREN

Orange rabbit vibrator"Jeg er fuldstændig på røven over alle de her programmer som denne her vibrator har." 

"Den kan gå fra virkelig virkelig lav til virkelig, virkelig høj på den forskellige programmer. Så man kan ligesom bygge sin orgasme op."

"Jeg føler faktisk at jeg oplevet en ny dimension indenfor orgasmer, som jeg ikke tidligere har taget hul på."

 

"Det er bare fuldstændig - alt i én  - altså jeg tør virkelig godt sige, at der er noget for enhver smag i denne her vibrator."EVA II FRA DAME PRODUCTS

Lyserød parvibrator til klitoris


"Jeg har valgt at give den et nickname “mariehønen”. Fordi jeg synes den ligner virkelig meget en mariehøne. Du sætter den ligsom i spænd imellem dine kønslæber, og så sidder den faktisk bare på din klitoris og fyrer afsted, uden at du selv behøver at røre ved den." 

Så en partner ville potentielt også kunne få glæde af den med sit køn? 
"Ja fordi man jo så ligesom kan læne sig op ad den også."

"Ja altså hver gang jeg ser på EVA, så bliver jeg meget, meget glad indeni. Jeg elsker bare hendes lille krop, og hendes to arme."
 
"Det der er med denne her vibrator, det er at vibrationerne ligesom fordeler sig over hele fladen, hvilket er vildt lækkert. Tidligere har jeg oplevet med de her “bullet vibratorer”, at det er en meget sådan konstant snurren, som godt kan være lidt ligesom at få “filet” klitoris..."
 
"Jeg fik mit livs orgasme med Eva. Den sad der ligesom bare så længe, at den virkelig opbyggede min orgasme til at blive helt vildt dejlig."


FIN FRA DAME PRODUCTS

Grøn vibrator til klitoris


"Den har en meget blød overflade, som er vildt dejlig."

"Jeg har ledt efter en vibrator, jeg bare lige sådan kunne hive frem hurtigt og for eksempel tage med i bad eller noget."

"Der er sådan en strop som du kan sætte den fast med. Og ellers så sidder den bare imellem dine fingre, så du tænker ikke rigtigt over at du har den på."

"Den har tre programmer og den "brede" stimuli. "


LELO SONA SONIC

Pink vibrator til klitoris"Jeg skal satme love for at der er spark i butikken. Det er sådan en jeg vil anbefale til alle jer, som også har skrevet og fortalt at i har svært ved at få orgasmer eller ikke kan komme. Eller hvis man for eksemple har ligtens sclerose. "

"Jeg kan rigtig godt lide denne her teknologi. Frem for vibrationer. Ellers kan jeg godt føle at jeg får lidt "slidt klit" hvis jeg har onaneret længe med en meget voldsom vibrator. Så derfor synes jeg det er vildt dejligt med denne her type vibrator. "


"Jeg havde den også med i bad faktisk. Det kan den også - den er helt vandtæt og genopladelig!"
 

NYMPH

Lyserød vibrator til klitoris
"Jeg valgte den egenligt fordi at den, i den ene ende ligner lidt sådan en wand vibrator i den ene ende med det der brede hoved."

"Den har ligesom tre små fødder eller tre små arme, som ligesom kører rundt på sådan en fingeragtig måde. De kan både køre på samme tid eller hver for sig, så man kan også bruge den med en partner."

"Det har virkelig været sjovt at prøve den! Altså den der runde satan dér. Selve hovedet. Det var fuldstændig fænomenalt."

"Den kan bruges af alle køn, uanset genitals. Jeg tror også det kunne være ret dejligt at bruge den andre steder..."

"For mig var nymph en meget mild kildrende, nulre oplevelse. Det mindede mig lidt om hvordan jeg plejede onanere som teenager med en pude eller lignende. Men det kommer selvfølgelig også an på hvor ens klitorissidder. Om den er meget gemt væk mellem ens kønslæber eller om den er mere udvendig. Så jeg tror det kommer meget an på ens anatomi!"


Hør hele Fries before guys oplevelse med vibratorerne i deres podcast afsnit "Glæden med skeden".


Leave a comment

English en