Klub Venus kan bookes til klubaftener, hvor dig og dine venner kan se og røre ved alle vores produkter — enten i vores lokaler på Admiralgade 20 i København, eller hos jer.

Hvad går det ud på?

Vi viser og fortæller om vores udvalg. I får masser af ny viden og mulighed for at snakke med hinanden og Klub Venus repræsentanten om alt, lige fra sex og tabuer, til selve produkterne. Derudover kan i selvfølgelig røre og mærke produkterne, så i får en bedre fornemmelse af hvad der passer allerbedst til jeres behov og kroppe. Vi skaber en tryg og og intim stemning og alle spørgsmål tages imod med kyshånd ❤️‍🔥
Når du booker os til en klubaften kan du (og dine venner) enten vælge at holde det i vores lokaler på Admiralgade 20 i København, ellers kommer vi gerne ud til jer. 

Hvad koster det at booke jer?

Prisen for at booke os til en klubaften er et engangsbeløb på 500,- uanset antal deltagere.

Hvordan booker jeg jer?

For at booke en klubaften skal du blot udfylde formularen nedenfor, så modtager vi din forespørgsel og tager resten af dialogen på mail 💓 OBS: I skal mindst være 10 deltagere til aftenen for at booke os. Vi har på nuværende tidspunkt kun mulighed for at komme til bookings i hovedstadsområdet, men vi arbejder på at være tilgængelige i hele landet. Hvis du gerne vil booke os udenfor hovedstadsområdet, så send os en mail så vil vi arbejde på at blive tilgængelige lige netop i dit område så hurtigt som muligt.