WELCUM ABOARD

Klub Venus er et dansk, kvindeejet pleasure studio. Vi sælger ikke bare sexlegetøj. Vi skaber content og pleasure objekter som uddanner,  bryder barrierer og inviterer til samtale om nydelse for alle kroppe.
Vores pleasure objekter designer og udvikler vi til & i samarbejde med vores engagerede community med over 41 tusind følgere.

cloud

PLEASURE IS UNIVERSAL

Vores lille team brænder for at gøre en forskel og gøre nydelse tilgængeligt for alle.

Du er altid velkommen til at sende os en mail, eller skrive til os på instagram, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for råd og vejledning. Vi er bare sindssygt glade for at du er her <3

Kontakt

💓 Du kan altid skrive til os på hello@klubvenus.dk 💓

Historien bag Klub Venus

Mit navn er Melissa og jeg har startet Klub Venus. Jeg vil gerne dele min personlige historie med dig.

Som teenager var jeg nemlig virkelig akavet, når det kom til sex. Jeg var meget optaget af at være en "god pige" (hvad end det betyder) og jeg var bange for at blive associeret med noget seksuelt, fordi jeg følte det gjorde mig 'uren' på en måde. Jeg kæmpede med dårligt selvværd, og som 16-årig blev jeg syg med en spiseforstyrrelse.

Mit forhold til min krop var meget uharmonisk og jeg så på min krop som en ting, der bare skulle præstere. Præstere at se godt nok ud, at spise de rigtige ting, træne nok, og så videre.

Sex var en performance for mig, hvor det eneste jeg gik op i, var hvordan jeg kunne please min partner. Jeg havde aldrig set mig selv som en del af mit eget sexliv, så når jeg havde sex med andre, forstod jeg ikke, at vi var to individer, som skulle opleve nydelse.

På et tidspunkt fik jeg min første vibrator og, tro det eller ej - den endte med at blive en gamechanger i mit liv. Med vibratoren begyndte jeg ligeså stille at lære min egen krop at kende og blive klogere på min egen nydelse. Jeg blev opmærksom på hvor stor ulighed jeg, og så mange andre, levede med. Hvor meget skam og tabu, der klistrede sig fast på noget så basalt som nydelse. 

Det blev vigtigt for mig, at bryde med skammen omkring nydelse og seksualitet på et større plan - for det fucker med vores selvværd, når der ikke er ligevægt under lagnerne. Når vi ikke prioriterer vores egen nydelse lige så højt som vores partners, siger vi jo basalt set til os selv, at vi ikke er lige så meget værd. Vores seksuelle liv påvirker direkte hvordan vi har det ude i verden. 

Derfor er det så vigtigt at vi gør op med tabuerne og skammen og tager nydelsen tilbage. Tusind tak fordi du er her. 

// Melissa

KLUB VENUS TEAMET

Melissa Hartelius

Hun/hende

CEO & FOUNDER

Favoritprodukt: Woody

Stine Emil Thorbøll

De/dem

CREATIVE DIRECTOR

Favoritprodukt: Cloud

Amanda Didehvar

Hun/hende

HEAD OF CUSTOMER CARE

Favoritprodukt: Bunny

Sina Lange

COUNTRY MANAGER: GERMANY

Hun/hende

Favoritprodukt: Woody

Helene Christiansen

Hun/hende

KLUB AFTEN VÆRT - KØBENHAVN

Favoritprodukt: Bunny

Josephine Michaelis

Hun/hende

MEME CREATOR

Favoritprodukt: Dory

Ida Højegaard

Hun/hende

PRAKTIKANT

Favoritprodukt: Bunny

Klara Sabalic

Hun/hende

KLUB AFTEN VÆRT - ÅRHUS

Favoritprodukt : Cloud

Caroline Sommer

Hun/hende

TIKTOK ADMIN

Favoritprodukt: Cloud