Diskret levering & Gratis fragt på ordre over 599,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Returnering

 

Din tilfredshed er enormt vigtig for os, derfor gør vi vores allerbedste for at imødekomme din forespørgsel!

Har du fortrudt et køb kan uåbnede og ubrugte produkter returneres til os. Du skal blot informere os om returneringen senest 14 dage efter modtagelse af produktet.  Det gør du ved at sende os en mail på hello@klubvenus.dk

Så løser vi det 💙


MIT PRODUKT ER DEFEKT, HVAD GØR JEG?

Modtager du et defekt produkt, vil vi først og fremmest godt sige et stort, fedt undskyld! Det er ikke de gode vibes vi på normalvis kører med i denne butik 😉

Send os en mail på hello@klubvenus.dk med et billede, video eller en detaljeret beskrivelse af problemet, så kigger vi på det og hvis det ikke kan løses erstatter vi det med et nyt produkt. 
HVORDAN FOREGÅR RETURNERINGSPROCESSEN?


Hvis du gerne vil benytte dig af din returret eller hvis dit produkt er defekt, skal du blot sende os en mail på hello@klubvenus.dk

Herefter vurderer vi sagen. Produktet skal returneres i originalemballagen og i fragtvenligt emballage. Du vil få en tilsendt et returlabel af os, som du blot skal sætte på emballagen og aflevere pakken i din nærmeste pakkeshop. 

Ved returnering må varen være i en sådan stand, at den kan videresælges. Derfor må produkter forseglet med plastik, eller anden form for plombering, ikke være brudt, af hygiejnemæssige årsager.

Hvis varens originalindpakning er åbnet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen.
Ved ønske om at afprøve en vare, uden at tage den i brug, er der mulighed for ved aftale at gøre dette i Klub Venus' showroom på Admiralgade 20, København K.