Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

3 gode råd: Hvilken vibrator skal jeg vælge?

Hvilken vibrator skal jeg vælge?

Du har sikkert allerede opdaget det: En vibrator er ikke bare en vibrator. Nogle vibratorer er beregnet til at kilde klitoris intenst. Andre er udviklet til at suge på din klit eller til at vibrere blidt op og ned ad penisskaftet. Du kan også vælge en vibrator, der giver dig indvendig stimulering af g-punktet i vagina eller anus – eller du kan gå all-in og eksperimentere med den ultimative oplevelse af en vibrator til både indvendig og udvendig stimulering.

For mange nybegyndere kan det store, farverige udvalg af vibratorer i alle former virke som et pirrende eventyr, der er svært at komme i gang med. Så hvordan finder du den bedste vibrator? Vi er her for at hjælpe dig godt i gang. Her kommer en komplet gennemgang med alt, hvad du bør vide om de mest populære vibratorer. 

 

Den bedste vibrator til dig 

Alle kroppe er forskellige, og det samme er lysten og følsomheden på kroppens forskellige erogene zoner. Derfor er der heller ingen one size fits all, når det kommer til vibratorer. Hvilken vibrator er så bedst til netop dig? 

En vibrator til kvinder, mænd og andre køn kan have mange funktioner og stimulere vagina, anus, penis og klitoris på forskellig vis. Alligevel er der tre gode råd, som du kan have i baghovedet, når du scroller igennem udvalget af sexlegetøj. 

 

3 gode råd, når du skal vælge vibrator

1. Overvej om vibratoren skal være forkælelse kun til dig selv, eller om du vil bruge den sammen med en partner.

2. Lyt til din egen lyst og mavefornemmelse: Hvilken slags stimulering og berøring får normalt din lyst til at bruse, eller hvilke områder af din krop har du lyst til at udforske?

3. Hvis det er din første vibrator, så overvej at købe en af de mest populære vibratorer, som eksempelvis en klitorisvibrator, der for de flestes vedkommende giver orgasme-garanti. 


PRODUKT ELLER BILLEDE HER


Hvad er en klitorisvibrator? 

En klitorisvibrator kan ét afgørende, men utroligt effektivt trick: Det er den bedste vibrator til klitoris, stimulering af klitoris og de følsomme ydre kønsdele. Klitoris er en af de mest sensitive områder på kroppen og ofte den mest effektive og nydelsesrige vej til en orgasme. Derfor er klitorisvibratoren et rigtig godt grundværktøj til at forkæle dig selv og udforske dine orgasmer. 


Fordele ved en klitorisvibrator 

1. Kan bruges af alle: En klitorisvibrator er et ret enkelt sexlegetøj, som er nemt at bruge. Vibrationerne kan ofte indstilles i forskellige styrker, så du kan stimulere din klitoris eller erogene zoner med forskellige intensiteter.

2. Simpel og effektiv: De fleste klitorisvibratorer ser ret uskyldige ud. De kan være små, kompakte eller dekorative i designet – perfekt til at stå på natbordet. 

3. Kan også bruges sammen med andre: Brug den på dig selv eller sammen med en partner. 

 

Vælg en klitorisvibrator hvis … 

Hvis du leder efter en simpel og diskret vibrator, der giver masser af nydelse og stor garanti for lækre orgasmer, så er klitorisvibratoren et populært valg. Den er oplagt til begynderen, der vil prøve de forførende vibrationer for første gang. 

 

PRODUKT ELLER BILLEDE HER

 

Hvad er en wand? 

En wand er en klitorisvibrator for dig, der vil have en kraftfuld vibrator, som er et tand mere kompliceret end den klassiske vibrator til klitoris. Wand er større end den mere simple klitorisvibrator og giver dybe og kraftfulde vibrationer til klitoris og de ydre kønslæber. 

 

Fordele ved en wand 

1. Giver din klitoris den ultimative opmærksomhed: Med sine mange vibrationskombinationer kan du give din klitoris de ultimative stimuli. 

2. Brug den over hele kroppen: Wand er så kraftig, at den også kan massere ømme muskler – eller måske som en dejlig udforskelse af alle kroppens erogene zoner.

3. Intense orgasmer: Klitoris er genvejen til bølgende, fantastiske orgasmer og med en wand mod din klitoris, kan du få nye og vilde orgasmeoplevelser.

 

Vælg en wand hvis …

Skal du forkæle dit ydre, udforske din klitoris og mærke helt nye orgasmer, så skal du vælge en wand. Den bedste wand for dig, er den der tiltaler dig mest i design, farve og funktioner. Så er du godt på vej mod en magisk wand-oplevelse! 

 

PRODUKT ELLER BILLEDE HER

 

Hvad er en g-punkts vibrator? 

Med en g-punktsvibrator kan du opleve den lækre fornemmelse ved at få stimuleret dit g-punkt. Hvis du har en vagina, så sidder g-punktet omkring to til fem centimeter oppe i skeden, og stimulering af punktet kan for nogle betyde stor nydelse og vilde orgasmer. 

 

Fordele ved en g-punkts vibrator

1. Find dit g-punkt: Ikke alle kan finde deres g-punkt, men g-punktvibratoren kan hjælpe dig på vej til at connecte med det lille magiske punkt. 

2. Den bedste vibrator til dit g-punkt: Måske venter der helt nye orgasmer og wow-oplevelser, når vibrationerne når op til dette magiske område. 

 

PRODUKT ELLER BILLEDE HER

 

Hvad er en rabbit-vibrator? 

En rabbit-vibrator kombinerer det bedste af to verdener ved at stimulere klitoris og vagina på samme tid. Den fungerer både som klitorisvibrator og g-punktvibrator, og det er ikke svært at forstå, hvorfor the rabbit er manges absolutte favorit vibrator. 

 

Fordele ved en rabbit-vibrator 

1. Stimulerer både vagina, g-punkt og klitoris på samme tid.

2. Et must-have sexlegetøj til at udforske dit indre og dit ydre.Vælg en rabbit-vibrator hvis …

Hvis du vil have et sexlegetøj med mange funktioner, så kan en rabbit give dig præcis de vibrationer og stimuli, du sukker efter. Der findes flere forskellige designs og modeller, så du kan finde den bedste rabbit-vibrator til lige præcis dig.  


PRODUKT ELLER BILLEDE HER


Hvad er en bullet-vibrator? 

En bullet-vibrator er en aflang mini-vibrator, som kan bruges til at give dig de skønneste klitoris-orgasmer. Den kan desuden monteres på dildoer og penisringe. En bullet-vibrator kan vibrere med forskellige styrker og intervaller, så du kan justere vibrator-oplevelsen til netop dit behov. Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med bullet-vibratoren, så er det aldrig for sent – den bedste bullet-vibrator til dig er derude! 

 

Fordele ved en bullet-vibrator

1. En af de mindste vibratorer på markedet – men ikke desto mindre nydelsesfuld.

2. God til begynderen eller til dig, der vil have en diskret og simpel vibrator, that does the trick.

3. Stor styrke: Lad dig ikke narre af det uskyldige udseende – en bullet-vibrator har masser af kraft i sig. 

 

Vælg en bullet-vibrator hvis …

Leder du efter en lille, diskret vibrator til din klitoris, så er en bullet-vibrator et rigtig godt valg. Den er samtidig et oplagt pleasure item til begynderen eller til dig, der vil have en kompakt lille frækkert, som er nem at have med i tasken.   


PRODUKT ELLER BILLEDE HER

 

Hvad er en suction vibrator? 

En suction vibrator er en klitorisvibrator, der er udstyret med et sugehoved. Suction-funktionen giver dig fornemmelsen af oralsex, og er et lækkert supplement til vibrationerne. Den kan give dig en mildt kærtegnende eller kraftigt ophidsende fornemmelse omkring klitoris – alt efter, hvilket niveau du indstiller din suction vibrator på. 

 

Fordele ved en suction vibrator 

1. Stimulerer klitoris ved hjælp af vibrationer og oral lignende sug.

2. Leder tankerne hen på oralsex – men med en suction vibrator styrer du helt selv tempoet. 

 

Vælg en suction vibrator hvis … 

Hvis du vil have en vibrator, der efterligner den masserende og ophidsende fornemmelse fra oralsex, så er en suction vibrator det helt rette valg for dig. 

 

PRODUKT ELLER BILLEDE HER

 

Hvad er en fjernstyret vibrator? 

En fjernstyret vibrator kan bæres i trusserne eller sættes op i vagina eller anus og styres af dig selv - eller af en partner - ved hjælp af en fjernbetjening. Det kan altså enten være en leg, hvor du overgiver kontrollen til din partner, eller det kan være din egen lille hemmelighed. F.eks. kan du have den på, mens du og kæresten tager en tur i IKEA eller til familiefest for den sags skyld - og ingen vil kunne se på dig, hvad der sker i dine trusser. 

 

Fordele ved en fjernstyret vibrator

1. Det kan være en utrolig ophidsende vibrator til dig, der elsker en dirty little secret.

2. Du kan bruge den fjernstyrede vibrator sammen med en partner eller som din egen private sexleg, ingen andre i selskabet kender til. 

 

Vælg en fjernstyret vibrator hvis …

Du tænder på at have en lille vibrerende hemmelighed i trussen – måske endda kontrolleret af din sexpartner. Du kan også bruge en fjernstyret vibrator, hvis du gerne vil have hænderne fri til at røre ved dig selv eller din partner andre steder og ikke vil være afhængig af at være bøjet ned over dig selv for at styre tempoet. En fjernstyret vibrator kan også være til dig, der vil have en usynlig vibrator på dig, hvis der skulle opstå et kedeligt øjeblik i løbet af dagen. Never a dull moment med en fjernstyret vibrator!

Best Sellers

Bestseller
Bestseller