Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

7 erotiske film og serier du kan se på Netflix

netflix

Vi spurgte Klub Venus’ community, hvilke sexede film og erotiske serier med frække scener, der tænder jer derude, og vi skal love for, at der kom svar. Vi fik en lang liste af bud på de bedste film med sex-scener, der er værd at se. Og for at gøre det nemt for dig, der sidder og zapper rundt på streaming-tjenesterne lige nu, har vi samlet en liste over erotiske film, du kan se på Netflix - og ok, indrømmet, en enkelt en af slagsen på DR.

 

1. Bridgerton

Er der en scene i tv-serien ‘Bridgerton’, der ikke kan tolkes erotisk? Periodedramaet, der foregår i den engelske overklasse omkring 1820 er fyldt med svulmende kavalergange og blottet hud. Ja ja, måske kan det lyde som en kliché, men tag ikke fejl: Serien er fyldt med dybe, hede kys, sexede scener og erotiske undertoner. Se ‘Bridgerton’ på Netflix.

 

 

2. The Next 365 Days 

Dampende hedt erotisk drama om en kvinde, der bliver kidnappet af en italiensk gangster, som giver hende 365 dage til at forelske sig i ham. Filmen romantiserer Stockholms syndrom (når et gidsel forelsker sig i sin gidseltager, red.), hvilket ikke er helt uproblematisk - men sexscenerne fejler intet. Har du nogensinde fantaseret om sex på stranden, skal du spole frem til 1:07:30. En af de erotiske film du skal se på Netflix, hvis du ser med for sex’ens skyld. Se ‘The Next 365 Days’ på Netflix

 

(vis screen shot fra ca. 1:07:30)

 

3. Sense8

Selv om ‘Sense8’ hører til i kategorien ‘sci-fi’, så kunne den lige såvel være nævnt som eksempel, hvis man slog op i ordbogen under ‘erotiske serier’. For boy, er der sexscener i denne her føljeton, hvor der ikke mangler hverken trekanter, orgier eller det, der ligner. Se ‘Sense8’ på Netflix.

 

(brug evt. denne gif som illu: https://decider.com/wp-content/uploads/2016/07/netflix-hookups-sense8.gif?w=568 )

 

4. Unfaithful

Endnu en film med sex, flere af jer anbefalede, var ‘Unfaithful’ - nærmere bestemt scenen, hvor Connie sidder i toget på vej hjem og fantaserer. Se hele filmen på Netflix, eller spol frem til 33:33 for at nøjes med at se togcenen. Se ‘Unfaithful’ på Netflix.

 

(brug screen shot fra filmen ca. 33:33 minutter inde)

 

5. 8 Mile

Når det kommer til erotiske film, så er ‘8 Mile’, der snart har mere end 20 år på bagen, også en favorit. Især den bid, hvor Eminem og Brittany Murphy har sex på fabrikken er et hit. Men den ér altså også hot. Spol frem til 57:00 for at se den. Se ‘8 Mile’ på Netflix


(brug screen shot fra filmen ca. 57:00 minutter inde)

 

6. SKAM

Vi kunne nævne flere hotte scener fra den norske favorit, men særligt kysset mellem Isak og Even i poolen fortjener en plads på listen her. At kysset sker meget forbudt under et indbrud hos nogle fremmede mennesker, gør det bare endnu mere pirrende. Du skal finde episode 4 i sæson 3 og spole frem til slutningen for at se Isak og Even kysse. Se ‘SKAM’ på DR.

 

(brug screen shot fra episode 4 sæson 3 ca. 18:54 minutter inde)

 

7. Hjem til jul

Normalt ville vi ikke kalde dette for en erotisk serie, men scenen fra dansegulvet, hvor Johanne og Jonas danser, er altså hot stuff. Det er 1. sæson, episode 2 omkring 58:00. Se ‘Hjem til jul’ på Netflix.

 

(brug screen shot fra serien ca. 58:00 minutter inde)

 

 

Best Sellers