Altid diskret levering. Fri fragt på ordre over 599,- kr

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Guide: Hvordan vejleder jeg min partner i at give mig mere nydelse?

Guide: Hvordan vejleder jeg min partner i at give mig mere nydelse?

Tekst af Ida Højegaard.

“Jeg ved ikke, hvad jeg skal svare, når min partner spørger, hvad jeg godt kan lide.” “Jeg er bange for at virke needy, hvis jeg siger til min partner, hvad jeg gerne vil have.” “Jeg er bange for, at min partner ikke føler, at de gør det godt nok, hvis jeg siger, at jeg gerne vil have, at de gør det anderledes.”

Der kan være masser af grunde til, at du ikke får talt med din(e) partner(e) om, hvad du kan lide og hvad du har lyst til, under sex. For mange af os er sex forbundet med en masse tanker, følelser og forventninger. Forståeligt nok, fordi sex kan være SÅ mange ting; det kan være nyt, nydelsesfuldt, grænseudvidende, intenst, intimt, skuffende, sårbart, sjovt og (alt for) hurtigt overstået. 

Det er helt normalt, hvis du ikke ved, hvordan du skal kommunikere under sex, eller hvis du synes, at det er svært. Vi lærer desværre, fra film og fra porno, at kommunikation under sex, finder sted på et metaplan, hvor vi kan læse hinandens tanker - at vi ved præcis, hvad vi skal gøre, og at det slet ikke er nødvendigt at tale sammen under akten. And that’s a lie! Sandheden er at god sex (ofte) kræver kommunikation og vejledning <3 

*en kærlig reminder: Når du ikke får kommunikeret dine seksuelle behov og lyster, risikerer du at tilsidesætte og nedprioritere din egen nydelse. På den måde snyder du dig selv for den nydelse, du har fortjent. Og du fortjener også, at din sexpartner lytter til dine ønsker og behov. * 

Vi håber, at guiden her kan bruges som inspiration til, hvordan du kan vejlede din partner under sex. Eller måske som et kærligt skub, til at tage (det første) skridt ud i at kommunikere dine behov, præferencer og grænser, når du har sex med andre. God kommunikation og en gensidig åbenhed er nemlig KEY til et godt sexliv. <3 

Sex med dig selv At have sex med dig selv, er en vigtig del af at udforske din seksualitet. Og så kan det være med til at udvikle den sex du har med andre. >For nogle mennesker kan det være svært at give feedback, fordi de ikke ved, hvad der føles godt for dem, og hvordan de bedst kan lide at have sex. Det kan gøre det svært at forklare, hvad man vil have mere eller mindre af.Når du har sex med dig selv, lærer du din krop endnu bedre at kende - hvad der føles dejligt for dig og din krop <3 Og så kan det også være en måde at lære mere om dine grænser. En gave, du giver dig selv, som du kan bruge, når du skal have sex med andre. Men husk lige; du behøver ikke at vide alt om din egen krop, og om din egen nydese, for at du har lov til at vejlede din partner under sex. 

Fortæl når det føles godt Et godt sted at starte kan være at fortælle din(e) partner(e), når de gør noget, der føles dejligt. Ros dem, og giv udtryk for din nydelse. Det er helt sikkert med til at få dem til at føle sig endnu mere trygge og sexede. Og på den måde, med til at skabe et ærligt og kærligt seksuelt rum, der er rart for jer begge. “Det er så dejligt når du xx. Jeg elsker når du xx, eller ja, bliv ved med det”

Husk, at vejledning kan være en del af en længere samtale om jeres seksuelle ønsker og behov. Fortæl din partner, hvad du gerne vil have, og spørg dem, hvad de vil have.

Tal om sex, også når I ikke allerede knalder It’s worth it. Måske forbinder du det at snakke om sex med noget flovt eller skamfuldt? Eller måske synes du, at det er svært at sætte din nydelse på dagsordenen?  Når I taler om sex uden for soveværelset, øver I jer på at gøre sex til hverdagssnak. Sex er hverken er unaturligt eller forkert, men det er helt okay, hvis du føler, det er svært at tale om. Hvis du har et anstrengt forhold til sex, eller hvis du har svært mærke dine seksuelle behov og ønsker, er det 100% det værd at tage snakken, når I har ro og tid til det, og at tage den med en, du er tryg ved. I kan helt sikkert fjerne noget af den skam, eller få svar på nogle af de spørgsmål i (måske) har inde i soveværelset, hvis i taler om jeres sexliv udenfor soveværelset. Hvis i kan knalde sammen, kan i også tale sammen <3 

Friends, let’s talk about sex Noget andet, der måske kan gøre dig mere tryg ved at tale om sex, er ved at tale om det med nogen, du ikke har sex med. Måske du har en ven, der taler åbent om deres one-night-stands? En sexpositiv bedstemor? Eller måske fik du engang en vibrator i gave af din moster? Hos dem kan du helt sikker få luftet dine tanker og spørgsmål. Hvis ikke de findes i din omgangskreds, så vær den ven, der sætter ✨sex ✨på dagsordenen. Måske den du taler med, også har noget, de gerne vil dele med dig - ja, måske det ligefrem er med til at styrke jeres relation. 

Hvad med mit one night stand? Vi ved godt, at det ikke nødvendigvis er alle sexpartnere du har, som du liige kan tale om sex, nydelse og præferencer med over aftensmaden. Måske kender I ikke hinanden. Måske er det første og eneste gang, I har tænkt jer at have sex. Eller måske er I, af andre grunde, ikke interesserede i at tage den helt store sexede snak. Når du har sex med en ny eller med en one-time-fling, er det stadig vigtigt at det bliver en nydelsesfuld oplevelse for dig. Spørg dig selv; Hvorfor er det jeg har sex med denne her person? Forhåbentlig for at få stillet din egen seksuelle nydelse, for at være intim på en rar måde med et andet menneske - For din egen skyld!  Når det er på plads, kan du måske forestille dig de endeløse muligheder, der er for at vejlede og kommunikere dine behov til din (nye) partner. Hvis ikke, så læs lige lidt videre. “Brug” din partner-of-the-night til at give den gas med vejledningen, og til virkelig at øve dine snart, spritnye kommunikations-skills. Hvad har du at miste? 

Fortæl det med din krop Du kan også sagtens bruge din krop til at udtrykke dig, når du har sex med en partner. Det kan du blandt andet gøre ved at guide din partners hånd, ved at sætte/lægge dig på en ny måde for at signalere, at du vil skifte stilling eller ved at eksperimentere med power play, og holde din partners hænder fast. Husk selvfølgelig altid også at lægge mærke til det, din partner fortæller med deres krop. Måske de også prøver at fortælle dig noget <3 

Nyd at gå på opdagelse At vejlede hinanden under sex er også en måde, I kan lære jeres egne kroppe bedre at kende på. Når du tør sige det højt, hvis noget føles dejligt eller nederen, bliver du selv mere bevidst om, what you like and what you don’t.  Måske ved du ikke helt endnu, hvordan du bedst får en orgasme med din partner? Eller måske kunne du bare vildt godt tænke dig, at give din partner oralsex lige som de allerbedst kan lide det? Brug hinanden, spørg, vejled, og gå på opdagelse i hinandens kroppe. Måske i opdager noget helt nyt. 

Vær ærlig og omsorgsfuld Nogle mennesker er bange for at vejlede deres partner under sex, fordi de er bekymrede for at såre deres partner eller ‘for at ødelægge stemningen.’ Men ærligt, hvilken stemning er det du er bange for at dræbe, hvis du selv ligger der og ikke er i stemning’? Hvis du ved præcis, hvad der skal til for at give dig pure pleasure, så vær ærlig og specifik. Fortæl din partner, hvad du vil have mere eller mindre af, og hvordan du vil have det. Det gør det lettere for din partner, at give dig den nydelse, de (forhåbentlig) drømmer om at få lov at se dig i. Tænk over, hvordan du selv gerne vejledes og spørges. For de fleste er det lettere at forholde sig til nogle konkrete muligheder. Spørg “kunne du tænke dig at jeg xx?” frem for “hvad kunne du tænke dig?” Sig det på en omsorgsfuld måde, der ikke er kritisk eller nedgørende. At du vejleder din partner er hverken ondt eller en en kritik af dem som person. At det bliver nice for jer begge/alle, er kun noget, der gør stemningen endnu bedre! “Det gør ondt. Vil du prøve at gøre det lidt blødere?” 

Vær tålmodige og prøv jer frem Når du begynder at vejlede din partner under sex, betyder også at du skaber et rum for, at de kan vejlede dig. Og det er fantastisk! At vejlede hinanden under sex kan tage tid og kræver tålmodighed fra begge parter. Det kan tage tid at finde ud af, hvad der virker bedst for jer. Måske er det noget helt andet, der virker, når du har sex med dig selv eller med en anden. Forvent hverken af dig selv, eller af din partner, at de ved præcis, hvad de skal gøre med det samme. Og tænk på, hvor lækkert det bliver, når i virkelig har fået trænet <3

Best Sellers