Diskret levering & Gratis fragt på ordre over 599,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Going anal? En guide til analsex

Guide til analsex

Guide til analsex - 4 gode råd, inden I går i gang

Analsex kan føles helt anderledes end sex, hvor skeden for eksempel bliver penetreret. Området omkring anus er ekstra følsomt, og for nogle er tanken om, at det er lidt forbudt og tabubelagt at have sex analt også være ekstra pirrende. Er du udstyret med en penis, vil det sikkert også føles strammere at have sex i anus, end i skeden. 


Det kan være både frækt og dejligt at have analsex. Men inden du selv forsøger dig med det, er der en ting eller to, der er gode at vide først! Let’s get into it! 


Vores lyster og præferencer er vidt forskellige - også når det kommer til anal sex. Nogen er interesserede i blot en smule anal stimulering som en finger eller en lille buttplug, mens andre foretrækker noget større og mere intenst. Intet galt i det! Alle har deres egen smag, fart og præferencer. Hvis du udforsker analsex alene er det en god måde at udforske din nydelse på. Hvis du udforsker analsex med en partner, så husk at få kommunikeret dine præferencer og grænser tydeligt, samtidig med at du forstår din partners. 

 

Analsex første gang

Er der første gang, du skal have analsex, enten alene eller med en partner, er det en god idé at gå laaangsomt frem. For at det føles rart, skal du slappe af i din ringmuskel, der sørger for at anus kan snøre sig sammen. Det kan godt kræve lidt opvarmning! 


Start evt. med anden sex, så du er både våd og afslappet, og forsøg så forsigtigt, hvordan det føles at blive rørt af en finger, et buttplug, en dildo eller penis omkring anus. Til at starte med kan du eller din partner massere anus blidt for at få løsnet op, og til sidst kan I lige så stille penetrere dig. Mærk efter,om det føles rart, og stop eller tag en pause, hvis det føles ubehageligt. Lyt til din krop og overskrid ikke dine egne grænser. Læs med og få vores bedste råd i guiden her!


Sådan forbereder du dig inden analsex

Analsex skal føles dejligt for alle parter. Derfor er det en god idé med lidt forberedelse! Går I for hurtigt frem, kan det være smertefuldt - tager i jer god tid kan det til gengæld føles rigtigt dejligt. Analsex er for mange forbundet med en masse tabu - du kan måske komme til at føle dig usikker, hvis du er bange for, at du ikke er ren, at det lugter, eller der kommer afføring på penis eller sengetøjet. Med grundig forberedelse er der større chance for, at du føler dig tryg og derfor bedre kan nyde denne vidunderlige akt. 


 • Vask dig inden, I går i gang. For mange er det værste mareridt, når det kommer til analsex, nok at der skulle komme lidt [øhm] lort med ud. Men medmindre du føler, du skal på toilettet, er din endetarm faktisk forholdsvis ren, så du behøver egentlig slet ikke at være bekymret for, om der kommer afføring med ud, mens I har sex. Men er du alligevel bekymret for, om det skulle ske, er det en god idé, at du vasker dig omkring anus og lige inden for endetarmsåbningen. Så kan du bedre give dig hen, når først I er i gang. Til det vil vi gerne lige tilføje at, hvis det nu en sjælden gang skulle ske, så skam dig ikke! Det er en helt naturlig del af analsex og vi går jo ALLE sammen på toilettet en gang imellem. Guess the cats out of the bag!

 • Er du ikke hjemme hos dig selv, og regner du med, at I skal have analsex, kan du også have en pakke vådservietter til intimpleje med i tasken - så kan du nemt smutte på badeværelset for at gør dig klar.

 • Use LUUUUUBE. Sørg for at have købt en god glidecreme, inden du planlægger at skulle have analsex. Du bliver ikke naturligt fugtig omkring anus, og derfor er der brug for noget glidemiddel for at det skal føles rart at have sex analt. Giv den gas! Hellere for meget end for lidt. 

Gør analsex ondt?

Analsex gør ikke ondt, hvis du kan slappe af i din ringmuskel, og I bruger glidecreme. Men det kan være en smertefuld oplevelse, hvis du ikke kan løsne op i anus, eller du er for tør. Det er vigtigt, at I begge har lyst, hvis I skal have sex analt. 


Flere måder at have analsex på

Analsex behøver ikke kun at foregå ved, at penis bliver stukket ind i anus. Analsex kan også være en pirrende lillefinger ved anus, mens I har sex eller at I prøver jer frem med et buttplug. Analsex er alle former for sex, hvor anus enten bliver masseret, berørt eller penetreret. Prøv jer frem og se hvad det tænder jer!


Analsex med sexlegetøj

Vil I gerne bruge sexlegetøj, er der mange muligheder, I kan udforske. Det kan f.eks. være:


 • Buttplug - Et buttplug minder om en dildo, men er ofte kortere og er formet med en slags stopklods for enden, så den ikke kan smutte op i endetarmen. Butpluggs fås f.eks. både i gummi og glas. 

 • Dildo - I kan godt bruge en almindelig dildo til analsex, men sørg for at holde godt fast: Stikker I den for langt ind kan den nemlig godt forsvinde op i endetarmen, og det kan resultere i en lidt akavet tur på skadestuen (Så lad os prøve at undgå det!)

 • Vibrator - En vibrator kan også være dejlig at bruge. I skal ikke nødvendigvis stikke den indenfor, men det kan være en effektiv måde at få dig til at løsne op omkring anus. Husk igen at holde godt fast - det er så træls, når sex ender med et opkald til lægevagten. En vibrator kan også bruges til at stimulere klitoris under analsex. 
Se vores udvalg af butt-toys her!

Hvilke sexstillinger til analsex?

Analsex kan dyrkes i lige så mange stillinger som andre slags sex. Stereotypen på en analsexstilling er doggystyle, men det kan være langt mere intimt at have analsex i en stilling, hvor I er tæt omsluttede. Prøv f.eks.:

 • Analsex i ske.
 • Analsex, hvor den ene af jer ligger på maven med samlede ben mens den ene part bliver penetreret i anus. 
 • Analsex i missionærstilling.

Skal man bruge glidecreme til analsex?

JA! Det er en god idé at bruge glidecreme, når I har analsex. Du bliver ikke naturligt våd i anus, og derfor kan det være en smertefuld oplevelse, hvis der ikke er nogen form for glidemiddel. Det bliver en meget mere lækker oplevelse for jer begge, hvis der er styr på smørrelsen.


Kan man få orgasme ved analsex?

Du kan godt få orgasme ved analsex. Nogle kommer endda kraftigere, når de har analsex. Når folk med penisser bliver seksuelt ophidsede svulmer den kirtel, der hedder prostata op. Den kan netop blive stimuleret, når endetarmen bliver penetreret, og det kan give kraftige orgasmer. Er du født med en skede, kan du også få orgasme, når du bliver stimuleret ved anus og i endetarmen. 


4 gode råd, inden du har analsex


 1. Husk god hygiejne - Selv om du har vasket dig, er der stadig bakterier i endetarmen og omkring anus. Derfor er det vigtigt, at I ikke bruger sexlegetøj, der har været brugt i anus, i skeden bagefter. Ligesom det også er en dum idé at stikke penis op i skeden, efter den har været i endetarmen. Det kan give underlivsbetændelse, hvis bakterier fra tarmen bliver ført over i skeden. En hurtig løsning på problemet er at bruge kondom - også på sexlegetøjet. Så skifter I blot kondom, inden I penetrere skeden. 

 1. Gå stille og roligt frem. For at analsex skal blive en god oplevelse, skal du kunne slappe af og løsne op i området omkring anus. Mærk efter, om det føles rart, og stop, hvis det gør ondt. 

 1. Start med en finger.  Har du ikke haft analsex før, så start med at massere lige så stille. Føles det rart, kan I forsøge at stikke en finger inden for. Er du stadig tændt på sex analt, kan I gå videre og prøve jer frem med penis, et buttplug eller en virator. Bevæg jer langsomt i starten og sæt kun farten op, hvis det føles rart.

 1. Brug rigeligt med glidecreme. Det er nødvendigt med smørrelse, når I har analsex. Never forget!

Hvad er analsex?

Analsex er sex, hvor området omkring anus, bliver berørt. Det kan både være berøring udvendigt, og det kan være penetrering af endetarmsåbningen. Det kan f.eks. være med en finger, med penis, med tungen eller et stykke sexlegetøj.

Best Sellers