Altid diskret levering. Fri fragt på ordre over 599,- kr

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Match vores produkter med dit kærlighedssprog

Match vores produkter med dit kærlighedssprog


De fem kærlighedssprog refererer til de forskellige måder, som mennesker udtrykker og opfatter kærlighed på. Konceptet blev introduceret af forfatteren Gary Chapman i hans bog "The Five Love Languages." 

Ifølge Chapman har hver person en primær måde, hvorpå de foretrækker at modtage kærlighed, og det kan være gavnligt at forstå både ens egen primære kærlighedssprog og ens partners for at skabe mere tilfredsstillende relationer.

I denne guide inspirerer vi dig til hvilke produkter der taler ind i dit (eller din partners) kærlighedssprog, så du kan forkæle dem med en gave der rammer helt rigtigt.

Fysisk berøring

Er dit kærlighedssprog fysisk berøring, kan du tage på en kærlig rejse ind i sansernes verden med vores mest elskede ledsagere, Woody og Mushy. Disse charmerende objekter er skabt til dem, der længes efter den ultimative sanselige oplevelse og fysisk nydelse. 

Mushy, med sin bløde flade, er som en elskværdig sky, der inviterer dig til at udforske din egen krop med kærlig omhu. Woody, den dristige eventyrer, er mesteren i at vække hver erogen zone med legende lethed.

Anerkendende ord

For dem, der finder kærlighed og anerkendelse i smukke ord, er Cum Together som en fortryllende gave fra hjertet. Disse kort åbner døre til både komplimenter og dybe samtaler. De er nøglen til at opfylde behovet for bekræftelse og anerkendelse, og de bringer en ekstraordinær magi til relationer.

Lad kortene være din guide til at skabe forbindelse, dele smil og udforske dybderne af følelser. Giv ikke blot et kort, men åbn døren til en verden af hjertevarmende udtryk, der vil blive husket og værdsat.

Kvalitetstid

Cum Together er ikke kun for dem, der værdsætter anerkendende ord som kærlighedssprog. Det er også for dem, der ønsker at skabe dyb forbindelse gennem dedikeret tid sammen. Det er en rejse ind i hinandens verdener, hvor hvert øjeblik tæller og hvor læring og vækst bliver en del af jeres unikke rejse sammen.

Med Love Juice som en ekstra ingrediens kan I tage jer ekstra tid til at udforske, hvad der føles godt på kroppen. Lad kærligheden flyde frit, som en eliksir af intimitet og samhørighed.

Tjenester

Tag din partners nydelse til det næste niveau med Dory og vores fortryllende massagelys. Brug Dorys fjernbetjening til at styre deres glæde eller forkæl dem med en luksuriøs massage. 

For dem, der værdsætter tjenester som kærlighedssprog, er dette ikke bare en tjeneste, det er en hengivenhed, der starter med at give din fulde opmærksomhed for at skabe velvære i hvert øjeblik.


Med Dory og massagelysene i frontlinjen bliver du en stjerne i din partners personlige wellness-eventyr. 

Spørg dem løbende om deres ønsker og præferencer, så du kan være sikker på, at de nyder hvert øjeblik. Det er ikke bare en handling af fysisk nydelse; det er en rejse mod intimitet og dyb forståelse.

Gaver

Hvis din partners kærlighedssprog er gaver, så er Smooch, vores sweatshirt eller kasket, de ultimative valg. Smooch er en ægte community-favorit og vil med sine bløde suction-kys skabe glæde i mange år fremover. 

Vores sweatshirt og kasket er det perfekte statement merch, der får din partner til at skille sig ud som en sand pleasure-pioneer

Best Sellers

Bestseller
Bestseller