Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Sexologen guider: Vores bedstsælgende produkter

Sexologen guider

Sara Andersen er uddannet sexolog, parterapi-studerende og fast skribent hos Klub Venus. Du kan følge Sara på Instagram: @saraandersennn

Når man føler for at gå på jagt i sexlegetøjsverden, kan der være være mange forskellige følelser med i rygsækken; man kan føle sig spændt, nysgerrig og glæde sig - men der kan også være en følelse af skam og berøringsangst. Sex og onani er stadig tabubelagt for mange. Det er vigtigt at huske på, at det altså er helt naturligt og sundt! Når vi tier omkring alle de negative følelser, får skammen lov til at gro. Heldigvis ser vi en stigning i åbenhed omkring sex, med et selvkærligt standpunkt. Især her hos Klub Venus ønsker vi at bryde med tabuerne der omgives med seksualitet, onani og sexlegetøj. 

Når man skal finde sit nye sexlegetøj, er det vigtigt at følge din lyst og prøve dig frem. Husk også at din seksualitet ændrer sig, hvilket kan give den smukkeste samling af vibrerende skønheder <3 wuhu! Man skal også huske, at onani ikke nødvendigvis kun er stimulering af underlivet. Føl dig fri til at bruge de vibrerende fornemmelser på hele kroppen og gå på opdagelse i dine andre erogene zoner - kroppen er fyldt af dem! Hvad end der er dejligt for dig! 

Her er et lille opslagsværk over nogle forskellige bestsellers hos Klub Venus, og hvad de egentlig kan:

Mushy

Mushy er en god begyndervibrator, som har en cute form som en lyserød champignon. Den er lydsvag, og kan også tages med i badet til en lækker vibrerende session. Den ligger godt i hånden og er dejlig nem at bruge fordi den er har en rigtig god bredde.

Den kan bruges både alene og med andre - lige hvor du ønsker! Og den kan bruges af alle <3  Derfor er den også rigtig god til par, hvor man fx kan bruge den op og ned ad penisskaftet eller omkring klitoris. Vi føler ikke at nogen, uanset køn, skal snydes for de vibrationer som søde Mushy kan levere <3


Woody

Woody kan bruges til både indvendig og udvendig stimulering. Med en suction funktion med en simulerende tunge, et g-punkts stimulerende og vibrerende skaft, kan den bruges på fx klitoris, brystvorterne, vaginalt, mellemkødet, analt eller lige der hvor det føles allerdejligst for dig. Den kan bruges af alle kroppe, og sende dig til himlen på den lækreste raket <3 Det er også kæmpe flex at Woody er så fleksibel i skaftet, så den kan bruges på forskellige måder, og lige til hvordan din krop er dejligt bygget.

Med dens mange funktioner kan man både tage en “quickie”, hvis man har lyst, men man kan faktisk også opbygge en virkelig nice dynamisk akt, hvor man langsom bygger nydelsen op og bruger de forskellige dele af Woody til flere ting. Start fx blot med det vibrerende skaft på kroppen hvor det føles rart, hvor du til sidst rammer underlivet. Indfør derefter skaftet og tænd for g-punkts stimulationen, hvor du så til sidst tænder for suction funktionen. YUM! Den kan også sagtens bruges med en partner, hvor man fx bruger suction funktionen på klitoris/analt imens der penetreres <3 

Bonusinfo: Mange i vores community opnår sprøjteorgasmer med Woody, da den stimulerer g-punktet rigtig godt. Så hvis du ønsker at udforske det, så bevæg eventuelt skaftet op og ned mod maven imens den er indført i vagina.


Bunny

Bunny er der smæk på! Denne ikoniske g-punktsvibrator er dejlig intens, og så er den udstyret med en særlig thrusting funktion, der gør at den bevæger sig op og ned i små stødende bevægelser. JA TAK! Der er i alt 18 forskellige vibrations og thrusting mønstre, så du kan finde den, der passer til lige præcis dig efter pasform og humør <3 Når den selv thruster, kan du slappe mere af i den hånd, som du indfører Bunny med, da du ikke selv nødvendigvis skal bevæge den frem og tilbage. Det kan give dig rig mulighed for at slappe af og bare nyde de intense bølger som får dig til at skvulpe af ren niceness i dit underliv. Oven i det er “Bunny-hovedet” lavet af dejlig blødt materiale, som “tapper” fx din klitoris på en skøn måde.


S-assy

S-assy er et sødt, lille buttplug med en indbygget vibrator til alle numser <3 Den er både støjsvag og vandtæt. Win! S-assy er et buttplug, der kan bruges af alle - også nybegyndere, der er nye i at udforske den fine numse. 

Ekstra info om anus <3:

Omkring åbningen af anus sidder der en masser nerveender, som gør zonen ekstra følsom. Derfor kan det være en enormt skøn fornemmelse at blive berørt der (selvfølgelig med god opvarmning). Her kan personer med vulva opnå en dyb nydelse ved indførelse af fx buttplug/analdildo/penis, da man også stimulerer den bagerste skedevæg og det omliggende væv ved klitoris. Personer med penis har en prostata i underlivet, som er en kirtel på størrelse med en valnød, som er en dejlig nydelsesportal. Den svulmer op under ophidselse ved hjælp af øget blodtilførsel, og fra endetarmen kan den stimuleres og give en intens og lækker nydelse! Mange føler det skamfuldt at indføre analsex til deres sexliv, men det er helt naturligt, og hvis du har lyst til at undersøge og nyde de mange goder som kommer med det, så giv dig selv lov til at gå på opdagelse <3 Husk at tage dig/jer god tid når I leger med jeres skønne numser <3 Du kan læse mere om analsex i vores guide: Going anal? En guide til analsex. 


Husk en god, vandbaseret glidecreme til alle skønne onani sessions. Det gør det til en rarere og super silkeblød oplevelse!

Best Sellers

Bestseller
Bestseller