Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

"Med legetøjet kommer vi i gang, og så kommer lysten"

"Med legetøjet kommer vi i gang, og så kommer lysten"
Med legetøjet kommer vi i gang, og så kommer lysten.

Efter at have været sammen i mange år har min hustru og jeg ikke dårligere sex sammen. Faktisk er vores sex blevet bedre med tiden i takt med, at vi er vokset fra mange personlige hang-ups om egne kroppe og forventninger til sex.

Sex er stadig meget vigtigt i vores forhold. Der er noget grundlæggende fysisk bekræftende i at overgive sig til hinandens kroppe, som har en mindst ligeså vigtig psykologisk effekt, der bekræfter vores forhold.

Vi prøver nye ting og prøver nyt legetøj. Vores største udfordring er at finde tid, energi og lyst til at have sex. Med fuldtidsjobs og små børn er de tre ting grundlæggende de sjældneste og kostbareste ressourcer i vores liv, og der findes ingen lette løsninger.

Sexlegetøj er ikke en løsning, der fremtryller tid eller energi, men legetøj kan virke som en genvej til lyst. Grundlæggende har vi ikke mulighed for at fremelske romantik eller intimitet, men en aftale om at prøve en ny vibrator sammen kan få os i seng og i gang med kærtegn og kys.

Udfordringen i sengen sammen er nærmere ikke at have for travlt. Vi kender hinanden og vores egne kroppe godt, og fristelsen til at sigte målrettet mod en fælles orgasme kan være stor. Der er ingenting i vejen med en quickie, men der skal også være mulighed for mere leg og større nydelse af og til, så sex ikke bliver en rutine.

Her er legetøj en stor hjælp. Vi lærer nye måder at røre og stimulere på, og samtale er nu en nødvendighed simpelthen for at finde ud af, hvordan en vibrerende penisring kommer mest behageligt over glansen, og hvordan den bedst vender for at stimulere klitoris i forskellige stillinger. Skal vi prøve, om vi kan sætte den på en slappere pik næste gang?

En lille vibrator til håndfladen er en fantastisk måde at stimulere os begge to på under forspil eller oralsex eller i forskellige stillinger alt efter, hvem der har hænder fri og kan nå hvad. Når min partner sidder oven på mig, kan hun nå både sig selv og mine kugler under sin røv. Både fingre og vibrationer er meget pirrende som ekstra stimulering.

Legetøj til butt stuff kræver mere samtale, da hverken min partner eller jeg har mange erfaringer med anal penetration. Jeg kan lide, at min partner leger med min røv, og jeg fik lyst til at prøve legetøj, der kunne stimulere min prostata og trænge ind i mig.

Jeg husker stadig fornemmelsen fra første gang af at forsvinde ud af mig selv, som om der kun fandtes mig og den overvældende fornemmelse inden i mig og i min pik. Min partners berøringer kom som fra et andet sted, som om hun styrede min krop. Alle fornemmelser forstærkede hinanden, og jeg kunne ikke tænke på andet.

Både fornemmelsen af penetrationen, vibration mod prostata og at lade min partner styre min nydelse gør fantastiske ting for mig, men det er absolut nødvendigt at have en løbende samtale om glidecreme, dybde, og fart. Lyden af min partners stemme, der spørger, om jeg kan lide, hvad hun gør, tænder mig også, og hendes stemme lyder som, hun godt kan lide kontrollen og min overgivelse.

Min partner og jeg har ikke gode rutiner eller gode råd til hverken os selv eller andre til, hvordan de skaber intime rum og støtter hinandens sexualitet og lyst i en hverdag med arbejde, pligter, børn og stress. Ofte kan vi kun finde lyst til at ligge på sofaen foran fjernsynet en time, før vi skal sove.

Spontanitet findes ikke længere. Vores eneste gode erfaring er at forsøge at aftale, at vi skal have sex, og her er legetøjet en hjælp. Når vi mærker, hvordan det føles at bruge noget legetøj, så er vi i gang, og hvad der mangler af lysten fra starten kommer gerne nu.

Best Sellers