Diskret levering & Gratis fragt på ordre over 599,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Q&A: Alexander & Vanessa

Q&A: Alexander & Vanessa

Q: Har der været nogen normer eller forestillinger omkring hvordan sex skal være, i har skulle nedbryde i jeres forhold?

Vanessa: Jeg har haft æren at skulle introduceret kink til Alex, som var helt nyt for ham. Og jeg er lykkelig for at han er nysgerrig på at lære.

Vi har også været meget åbne og ærlige om vores tidligere sexliv og fortalt det gode og dårlige fra de oplevelser. Den usikkerhed og jalousi der kan komme op, fordi vi er kun mennesker og de følelser er ikke farlige så længe man kan snakke om det uden skam fra nogen side.

Alex: Jeg tror også det faldet os meget naturligt at kunne eksperimentere da vi ikke rigtigt har nogle forestillinger om hvad sex skal være udover sjovt og passioneret.

Q: Har det gjort nogen forskel for jeres intimitet at bruge sexlegetøj sammen?

Vanessa: Jeg føler at det har været med til at styrke vores intimitet, og sensualitet, når vi har sex med hinanden og intet legetøj er i spil. Nogle gange kan man glemme det når man er opslugt af hinanden. Men 8/10 gange bliver den trofaste wand brugt godt.

Alex: Helt enig.

Q: Hvordan har I "taget hul" på at tale om nydelse i jeres relation? Hvem tog første skridt i snakken?

Vanessa: Alex og jeg var jo venner før vi blev kærester og har snakket om sex, men at snakke om det i en ”kæreste kontekst” er anderledes hehe. Kan huske at jeg var genert, men var virkelig ivrig efter at vise alt i min pleasure kasse til ham efter vores første date.

 Alex: Vi har begge to været ret gode til at spørge ind til hinandens turn ons og turn offs fra starten af og det er kun blevet lettere jo mere vi har snakket om det.

Q: Hvad er jeres bedste tips til andre par, der gerne vil starte samtalen om nydelse i deres forhold?

Vanessa: Det er okay at være genert, og det er okay at indrømme det<3 Da vi lige var kommet sammen, så blev vi i hinandens arme efter sex og talte om hvad vi kunne lide og hvad der ikke var så fedt.

Det er måske lidt ubehageligt at få konstruktiv kritisk fra ens partner, men det bliver bedre efter noget tid, og det gør sexen også <3 lige for tiden har vi ikke så mange snakke, nogle gange dukker de op helt tilfældigt.

Alex: Lyt til din partner, lyt til dig selv, vær opmærksom på din partners kropssprog, tjek op på hinanden undervejs, prøv noget nyt og hav en samtale om hvordan det var efterfølgende.

Q: Er der nogle aspekter af nydelse som I ikke er på samme bølgelængde omkring, hvordan har I håndteret det og sat grænser i det?

Alex: Jeg tror vi heldige at noget af det der tænder os mest, er at tænde hinanden. Så hvis en af os gerne vil prøve noget nyt så ser vi det som en mulighed for at have endnu bedre sex.