Altid diskret levering. Fri fragt på ordre over 599,- kr

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Er det sundt at onanere?

Er onani sundt?

Om det er sundt at onanere? Jep, det kan vi love dig for, at det er! Lad os lige opremse: Onani er afstressende, det booster dit humør, du sover bedre, efter du har onaneret, du lærer din krop at kende og det kan virke smertelindrende. 

For bare lige at nævne nogle få gode grunde til at onanere. Lad os uddybe nogle af dem herunder - og savner du inspiration til solosex, så har vi faktisk også samlet en hel onani-guide til dig. 


1. Onani kan lindre smerter

Onani er naturens egen painkiller mod menstruationssmerter. En stor undersøgelse om menstrubation (det er et smart ord for at onanere, mens du har menstruation), viste at hele 7 ud af 10 af de personer, der deltog i undersøgelsen, oplevede at det hjalp på deres menstruationssmerter at onanere. Og mere end  hver tredje person (31%)  mente, at det lindrede smerterne meget. Er det måske ikke verdens bedste argument for, at det er sundt at onanere?

 

2. Du sover bedre

Man slapper så dejligt af, når man har onaneret. Og har du svært ved at sove, så vil alenetid under dynen med din vibrator helt sikkert få dine tanker væk fra bekymringer, tanker om dagen der gik og din mentale to do-liste for i morgen. Bagefter er det ingen sag at finde vejen til drømmeland. Faktisk bliver det nok helt svært ikke at falde i søvn.

 

3. Du bliver i bedre humør af at onanere

Der bliver sluppet lykkehormoner fri i din hjerne, når du får en orgasme. Onani er altså en slags lykkepille, der helt uden bivirkninger gør dig glad og veltilpas.

 

Hvad hvis jeg gør det hver dag?

Men er det sundt at onanere hver dag? Kan man onanere for meget? Du kan være helt rolig. Du kan sagtens masturbere hver dag. Det er sundt uanset, hvor ofte du gør det. Onani kan godt blive en afhængighed. Og det kan være en udfordring, men onani i sig selv er farligt.

For meget onani er først et problem, hvis det går ud over andre, vigtige ting i dit liv: Hvis du ikke længere kan passe din skole, dit job og dine venner og veninder. Hvis du dropper aftaler eller melder dig syg for at blive hjemme og onanere, er det selvfølgelig et problem. Hvis du er bekymret for, om du er blevet afhængig af onani, eller om du onanerer for meget, kan du snakke med din læge.

Så ja, det er supersundt og på ingen måde skadeligt at onanere. Take it away!