Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Hvordan onanerer man? Få vores 20 bedste tips

Onani - Finger i olie


Ven, der er ikke ét svar. Der er mange måder at onanere på, og det er forskelligt, hvad vi hver især kan lide. Nogle bruger fingrene, andre bruger legetøj. Nogle fantaserer. Andre gør ikke. Men fælles for os alle handler det om at stimulere kroppen, hvor det føles rart. 


Vi giver dig her vores guide til onani. Brug den som inspiration og tag med herfra, hvad du kan bruge, når du har sex med dig selv. 

 

Onani tips: De 20 bedste råd til sex med dig selv

 1. Giv dig god tid. Er onani nyt for dig, så hav ikke for travlt. Tag dig tid til at lære dig selv og din krop at kende. Hvad føles rart? 
 2. Gør klitoris våd. Du kan sagtens onanere uden ekstra fugt, men det kan føles rart, når fingrene kan glide let hen over din klit. Brug spyt. Eller en glidecreme, der får det til at føles ekstra lækkert. 
 3. Skift tempo. Føles det bedst, når du gnubber fingeren hurtigt mod klitoris? Prøv at skifte gear. Hvordan er det, når du bevæger fingeren heeeelt langsomt?
 4. Variér dit mønster. Bevæger du altid fingeren i cirkler hen over klitoris eller bare op og ned? Prøv at ændre bevægelse. F.eks. kan du lave en U-bevægelse, der går fra under skedeåbningen, op over klitoris og ned på den anden side af skedeåbningen igen - frem og tilbage, frem og tilbage. Eller brug flere fingre og ‘vift’ dem hurtigt frem og tilbage over din klit. 
 5. Leg med en vibrator. Nogle gange kan fingrene bare ikke bevæge sig hurtigt nok. Forær dig selv følelsen af en klitorisvibrator mod din klit. Har du haft svært ved at komme før, er det måske her hemmeligheden ligger gemt. 
 6. Brug fantasien. Forestil dig en situation, der pirrer dig. Tænk på en person, der tænder dig. Har du ikke fantaseret før, mens du onanerer, får du en varm anbefaling herfra.
 7. Brug bruseren. Hold brusehovedet mod dit underliv, skil evt. kønslæberne fra hinanden og ret strålen direkte mod klitoris, hvis det føles rart. Eksperimenter med strålens styrke og temperaturen. Har du badekar, kan du også forsøg at lægge dig ned, placere dit underliv under hanen og skrue godt op for den. 
 8. Klem sammen om klitoris. To fingre, der med pincetgreb klemmer lidt om klitten, mens du stimulerer den, kan få det hele til at føles endnu mere intenst. 
 9. Brug en dildo. Det behøver ikke kun at være udvendigt, du stimulerer dig selv, når du onanere. Tag en dildo eller et buttplug i brug. Måske det slet ikke er sagen for dig at onanere ved at røre klitoris. Eller også bliver du sendt i himlen ved både at stimulere dig selv indvendigt og udvendigt på én og samme tid. 
 10. Prøv at sprede eller samle benene. Onanerer du altid med samlede ben? Prøv at sprede dem imens - det kan give en helt anden følelse. Eller omvendt: Onanerer du med spredte ben, så eksperimenter med at samle dem. 
 11. Jagt ikke orgasmen. Det store ‘O’ behøver slet ikke at være målet for din onani. Har du ikke onaneret før, eller har du ikke oplevet at komme, så fokuser i stedet på, hvor godt det føles bare at røre ved dig selv. Den nydelse, det giver, er rigeligt i sig selv.  

 

LÆS OGSÅ: Sådan finder du dit g-punkt

Hvad er onani?

Onani bliver også kaldt masturbation. Du onanerer, når du stimulerer dine kønsorganer, så det føles dejligt, og du bliver seksuelt ophidset. Onani er en slags ‘sex med dig selv’. Der er mange måder at onanere på. Vigtigst er det, at din måde føles rar for dig. 


Hvordan onanerer man som kvinde?

Kvinder og piger (underforstået: Mennesker, der har en klitoris), onanerer anderledes end drenge og mænd (eller personer, der er født med en penis) . Har du et kvindeligt kønsorgan, vil onani tit handle om at røre din klitoris. Det kan du gøre med f.eks. en finger eller en vibrator


Du kan bevæge fingeren på mange måder, når du kæler for din klit: Frem og tilbage, op og ned, i cirkler. Du kan bevæge fingeren langsomt eller hurtigt. 


Som pige eller kvinde kan du også onanere ved at berøre dig selv indvendigt i skeden. Det kan igen være med en finger, eller du kan bruge en dildo eller et andet stykke sexlegetøj.

 

LÆS OGSÅ: Den komplette guide til dit underliv

Hvordan onanerer man bedst?

Der findes ikke en ‘one size, fits all’ her. Den bedste måde at onanere på findes ikke. Det er vidt forskelligt, hvad vi tænder på og kan lide. Udforsk dig selv og hvad der føles godt for dig. Måske du finder flere ‘bedste måder at onanere på’.


Kan man onanere for meget?

Nej, du kan ikke onanere for meget. Hvis du masturberer tit, og det begynder at tage tid og fokus fra andre vigtige ting i din hverdag, så har onanien måske taget lidt overhånd. Men så længe du fungerer i en normal hverdag, kan du trygt fortsætte din onani.


Er det usundt at onanere?

Det er ikke usundt at onanere. I gamle dage troede man, at det var livsfarligt, at man kunne blive blind eller syg af at masturbere, men vi er heldigvis blevet klogere. Tværtimod er det et sundhedstegn, hvis du kan lide at have sex med dig selv.  


Er det sundt at onanere?

Ja, du kan lige tro, at det er sundt at onanere! Når du masturberer frigives lykkehormoner i din hjerne, der gør dig glad. Du bliver fortrolig og godt tilpas i din krop. Masturbation får dig til at afspænde, slappe af og connecte med dig selv. Onani er sundt.  


Så gnub du bare løs!LÆS OGSÅ: Guide: Sådan får du vibratoren ind i dit parforhold

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan bruger du din vibrator bedst

LÆS OGSÅ: Hvorfor kan jeg ikke blive våd?


Kilder: Sexlinien.dk, Berlingske.dk

Best Sellers