Altid diskret levering. Fri fragt på ordre over 599,- kr

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Guide: Sex mellem to personer med penis

Guide: Sex mellem to personer med penis

Guiden er skrevet med hjælp fra Jonas Pejstrup. 


Hvordan har man sex med en anden med en penis? 

Vi får lyst til at skrive, at I bare skal gøre, hvad der føles godt, for det er i virkeligheden det, der bør gælde for alle; også for dig og din penis. Men nu hvor du er her, vil vi alligevel gerne give dig tips og tricks til, hvordan sex mellem to (eller flere) penis-ejere kan se ud. Brug det som inspiration, knald efter anvisningerne eller gør lige hvad I vil <33


Men først a lesson to be learned. Fortællingen om, hvordan homoseksuel sex (kan) se ud, er desværre stadig ekstremt unuanceret, og forsimplet i sådan en grad, at man skulle tro, at vi alle virkelig mangler fantasi og forestillingsevne. 


Der er noget galt med repræsentationen, der er ikke noget galt med dig. 

Det er helt forståeligt, hvis du ikke kan genkende dig selv og din egen lyst, i den måde de har sex på i filmene. Ligesom det (desværre) er helt normalt, at du ikke har kunne se dig selv i den seksualundervisning du har modtaget. 


Den manglende repræsentation. Stigmatisering af queer-sex, lever og gror i heteronormative samfundsnormer, i mangelfuld seksualundervisning og i manglende viden om LGBTQ+ (sex)liv. Og det har konsekvenser for de mennesker, der har og vil have sex, på andre måder end den, de fleste af os bliver præsenteret for. 


Nogle mennesker tror, “queer sex" er én type sex, men det passer ikke. Heteroseksuelle har ikke patent på hverken missionær, cowgirl, sex i ske eller andre klassikere. Og ja, queer-par kan have mindst lige så nydelsesfuld, varieret, intim, romantisk og kinky sex, som alle andre (der har lyst til sex) kan. 


Gør dig selv, og dem omkring dig, en tjeneste - Vær nysgerrig på det, du ikke ved så meget om endnu <3


Top, bottom eller verse?

Du er måske allerede stødt på de tre definitioner af seksuelle præferencer eller ‘roller’ under sex. De bliver brugt af flere i queer-communities, til at afklare, hvem der ønsker hvad under sex.  Selvom at ingens seksualitet kan reduceres til en enkelt definition, kan det være en hjælp i mødet med nye sexpartnere. 


*Det er vigtigt at huske, at hver rolle eller begreb, kan have forskellige betydninger for forskellige mennesker, og at det er op til hver enkelt person at vælge de termer, der passer bedst til dem. Det gælder uanset om vi taler køn, kærligheds-konstellationer eller seksuelle præferencer.

Ingen definition er perfekt.* 

Hvad vil det sige at være top? "Top" refererer til en person, der tager den dominerende og/eller penetrerende rolle under sex. Ifbm. analsex har du måske før hørt top som ‘giver’ eller ‘den aktive’.


Hvad vil det sige at være bottom? "Bottom" refererer til en person, der tager den modtagende og/eller submissive rolle under sex. Ofte vil bottom være den, der bliver penetreret.


Hvad vil det sige at være verse? "Verse" eller "versatile" refererer til en person, der nyder både at være den dominerende/penetrerende og den modtagende/submissive partner under sex. Verses kan skifte mellem at være top eller bottom, afhængigt af situationen og af deres partner. 


En ny definition. Side? "Sides" er queer, penis-ejere, der nyder sex, men af forskellige årsager ikke nyder analsex. De kan måske lide at onanere sammen, at dyrke oralsex og forskellige ikke-penetrerende kinks, men topping og bottoming er ikke på listen. 

 

Onaner sammen 


Hvad er bedre end at onanere til synet af en, du tænder på? Og endnu bedre, en som allerede er med dig i sengen? At onanere sammen kan være ekstremt ophidsende, og kan gøres på flere måder. Rør ved dig selv, ved hinanden. Skiftevis eller sammen.


I kan eksperimentere med at se hinanden i øjnene imens, kysse, ligge tæt eller betragte hinanden fra hver jeres ende af rummet. 


At onanere sammen kan give dig nye, nyttige indsigter om din sexpartners præferencer. Lur din sexpartner af; hvordan rører de ved sig selv? Måske du kan bruge nogle af deres tricks på dem en anden god gang, og virkelig sende dem i stødet. 


Onani er også sex. Og så er det i øvrigt en genial løsning, hvis ikke I har præventionen på plads. Lav change of plans, mens I er allermest liderlige og drop sex med penetration til fordel for onani <3


Oralsex

Oralsex er den sex I har med munden og tungen, omkring jeres kønsdele eller anus. Oralsex kan se ud og gøres på mange forskellige måder. Og det kan gøres alene, eller i kombination med fingre og vibrationer. 


Måske har du allerede har prøvet at modtage oralsex? Eller måske pønser du på at foreslå rimming til din partner?  Ligemeget om du har prøvet oralsex før, eller om du er ny i gamet, er der en ting, der er sikkert; Oralsex kan føles siiindsygt godt, hvis i guider hinanden, prøver jer frem, og øver jer sammen <3 

 

Ingen har nogensinde vidst, hvordan man gør oralsex perfekt første gang - det er nemlig forskelligt fra person til person, hvad der føles godt for dem. 

 

Blowjobs

Et blowjob er, når du sutter, slikker, suger, kysser eller spytter på din sexpartners penis. 

Ja faktisk er det alt, du kan finde på at gøre med din mund, som din partner finder nydelsesfuldt. Når vi taler blowjobs, kan der være stor forskel fra person til person, og pik til pik. 

Nogle kan lide hurtige og stramme bevægelser, mens andre bedre kan lide det blødt og langsomt. For nogle kan bestemte bevægelser eller vinkler være smertefulde eller føles ‘strammende’ på den ikke-gode måde. Derfor er det vigtigt at etablere et rum, hvor den der modtager oralsex kan sige til og fra, og guide den, der giver - det gør oplevelsen bedre for alle parter. 


Når I har oralsex, er der rig mulighed for virkelig at overgive kontrollen, og lad en ‘do the work’ imens den anden kærligt tager imod <3 Hvis I har lyst, kan I eksperimentere med at have øjenkontakt, eller med at have bind for øjnene, med kys og slik på hele kroppen eller med fastlåste hænder bundet sammen i et tørklæde, eller med håndjern. 


Hvis du vil have mere dybdegående guidance i, hvordan du giver et blowjob så læs evt. Guide til oralsex: De 23 bedste tricks til et godt blowjob 

  

Rimjobs

Et rimjob er oralsex, hvor du eller din sexpartner bliver slikket i røven <3 Til at give eller modtage et rimjob, har du kun brug for tre ting: Din tunge, din partners numse og masser af smørelse i form af enten spyt eller glidecreme. 


Hvis du skal give et rimjob, kan du tegne forskellige mønstre med tungen, og gøre den både blød og hård. Har du brug for en helt konkret begynderguide, får du instruktioner til dit første rimjob, plus guidances til hygiejne, og til beskyttelse her: Rimming: 8 tips til et godt rimjob


Det kan være (nerve)pirrende at prøve sex, hvor anus er involveret første gang, men for rigtig mange er det nice, nydelsesfuldt og noget de har lyst til at gøre igen. Prøv jer frem og se, hvad der får dig eller din partner til at sukke i nydelsesfulde støn. Rimming kræver, som alt andet god sex, kommunikation og øvelse <3 


En stilling til oralsex

69'eren er en skøn stilling, hvis I begge har lyst til at modtage oralsex på samme tid. Læg jer ved siden af hinanden med hovedet mellem hinandens ben. På den måde er det muligt at dyrke oralsex omkring/på penis og nosser. Eller prøv, at en af jer sætter knæene på hver side af den andens ansigt. På den måde er det muligt for den, der ligger ned, at give oralsex omkring anus og mellemkød. Mens den der står på knæ, kan læne sig ned over den andens krop og røre, slikke eller sutte den andens pik. 


Tanker om analsex? 

Dit anus, en gateway til pleasure. Hvis du har en penis, har du et ægte pleasure-point i anus; nemlig p-punktet. P-punktet, en forkortelse for prostata-punktet, er en kirtel på størrelse med en valnød, der sidder cirka 5 centimeter oppe i anus, ud mod maven.


P-punktet er følsomt for berøring og har ekstremt mange nerveender, præcis som glansen og klitoris. Derfor er stimulation af p-punktet virkelig noget, der kan få dig til at maxe ud på nydelse, give dig stærkere orgasmer og gøre det hele mere intenst. Ja faktisk så meget, at nogle oplever at få en prostataorgasme. 


Inden analsex. Når du skal dyrke analsex, er der nogle ting, der er gode at vide inden.


Hav glidecreme ved hånden. Selvom du har lyst til en quickie, right here right now, skal du måske genoverveje, hvis du ikke har noget smørelse med. 

Nogle af jer har måske også simpet over scenen fra Brokeback Mountain, hvor Jake Gyllenhaal og Heath Ledger knalder i teltet. Og ikke for at dræbe den for dig, men at Heath spytter på sin hånd, for derefter at gå direkte til penetrationssex, er at gå en smuuule hårdt til værks. 


Du bliver nemlig ikke naturligt våd i anus, og derfor kan det være en smertefuld oplevelse, hvis der ikke er nogen form for glidemiddel. Analsex bliver bare en meget mere lækker oplevelse for alle, når der er styr på smørelsen - den kan ikke få for meget.

Men hey - det forhindrer jer ikke i at have rimme, have oralsex eller at onanere med hinanden uden glidecreme <3 


Analsex kan betyde et møde med afføring. Du kan måske komme til at føle dig usikker, hvis du er bange for, at du ikke er ren, at det lugter, eller der kommer afføring på din partner, på legetøjet eller på sengetøjet. Men medmindre du føler, du skal på toilettet, er din endetarm sandsynligvis tom. Så et godt råd er, at hvis du føler, du skal af med afføring, så vent - og ellers er du good to go. Du kan vaske dig omkring anus og lige inden for endetarmsåbningen inden. Det kan du gøre med en en douche eller bare ved en tur i bad. 


Selvom hygiejne er vigtigt, når du har (anal)sex, bør det først og fremmest handle om din nydelse. Ikke om, hvordan du holder dig ren. 


Hvis det er første gang, du skal have analsex, så læs vores Guide til analsex. Der står alt, hvad du behøver at vide. 


Let’s get to the methods. Stillinger du kan prøve af, hvis du skal have analsex. 


Stillinger til analsex 

En pude under numsen 

Forny den klassiske missionærstilling ved at skubbe en pude ind under numsen. Det vipper dine hofter og din røv i en vinkel, der giver din partner med penis bedre adgang til dit anus. Og til dit p-punkt (!). Imens har i rig mulighed for at kysse og kigge hinanden i øjnene. 


Lig i ske 

Læg jer i ske med modtageren forrest. Nu kan giveren penetrere bagfra. Som giver, kan du tage et fast greb med hænderne om din partners hofter. I den her stilling, har I mulighed for tæt kontakt. Kys din partner på halsen, bid dem blidt i øret eller rør ved din partners penis imens. 


I skeen er det nemmere at undgå at støde for dybt og hårdt, og det kan være en rigtig god begynderstilling.En løftet missionær 

I den løftede missionær ligger giver ovenpå modtager. Her kan modtager hvile benene på givers skuldre, eller lægge knæene på deres brystkasse. Stillingen sørger for, at der er nem adgang til anus, og kræver ikke at modtager skal spænde op. 

På grund af den frie adgang, er der i denne stilling mulighed for at støde dybt. Derfor kan det være en idé at modtager holder sine hænder på givers hofter, så de kan være med til at styre dybden og styrken. 


En klassisk doggy 

Modtageren lægger sig på alle fire, mens giveren ligger på knæ og penetrerer dem bagfra<3 I doggy styrer giveren tempoet og dybden på stødene, og den kontrol kan i sig selv være ret ophidsende. Er du modtager, kan du røre ved dig selv i mens - fx. med en vibrator. 


Hvad mange faktisk ikke ved, om den ellers meget stereotype analsex-doggy er, at den er en af de ‘hårdere’ stillinger. Her har giver nemlig fri passage til både at penetrere dybt og hårdt. Giver kan holde fat om hofterne på modtager, og give et klap i numsen, hvis man synes det er frækt. Som modtager er det en god idé at kommunikere til din partner imens, så de ved, om det føles dejligt, da der ikke er mulighed for at læse hinandens ansigtsudtryk <3 


En lille variation af doggystyle

I stedet for at ligge på alle fire, hviler modtageren sin arme og overkrop mod madrassen og ligger med numsen i vejret. Når I har analsex, kan denne variation være en fordel, fordi der bliver bedre plads til at penetrere anus. 


Og så er der i øvrigt masser af måder at gøre doggy på. Doggy kan laves stående op ad et bord eller i badet. Og hvis i savner øjenkontakt kan i have sex i doggy, foran et spejl <3


Modtager ridder giver

Det kan være dejligt for den, der modtager at sidde ‘on top’ og tage styringen. Her er det nemlig muligt selv at styre rytmen og dybden, mens I kan have øjenkontakt, kysse, og betragte hinandens kroppe undervejs. 


Vigtigt at huske er, at I altid kan lave variationer af de forskellige stillinger, så de føles bedst for jer. Ingen måde er forkert. 


Keyword er at prøve sig frem,og hvis det er nyt for dig at modtage, er det vildt vigtigt, at du føler dig afslappet i kroppen <3 Analsex er nemlig bedst, når man er afslappet i både krop og sind.


Det kan også være en idé at tilpasse stillingerne efter givers penisform. For eksempel, hvis givers penis krummer opad, kan missionærstillingen måske stimulere prostataen bedre, mens doggys måske er bedre, hvis den krummer nedad.


Brug sexlegetøj

Som penis-ejer kan du få glæde af både vibratorer og buttplugs. Også når du har sex med en partner. Ja faktisk kan I bruge en vibrator i (næsten) alle tænkelige stillinger. Både mens I ligger ned, sidder op, har sex i doggystyle eller ligger på siden. Og lige hvor på kroppen I har lyst. 

Hvis I f.eks. er i missionær, kan I bruge tricket med puden, og på den måde gøre plads til, at modtager kan bruge vibratoren på sin pik, imens de bliver penetreret. Twofold pleasure!


En vibrator kan bruges på mange forskellige steder på penis. Du kan eksperimentere med at bruge den over hele området på penis, ved roden af skaftet, på selve skaftet, på penishovedet og endda på testiklerne for at opleve forskellige former for stimulering. Du kan også prøve at bruge den på mellemkødet, som er det område mellem penis og anus, eller omkring anus for anal stimulering eller prostata stimulering. Mulighederne er næsten uendelige, og det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor du kan bruge en vibrator for at opnå nydelse, og udforske dine pleasure-punkter. 


I kan også have sex mens én af jer har et buttplug siddende i numsen, eller for den sags skyld begge have et plug i. I modsætning til en dildo, skal et buttplug ikke trækkes ind og ud eller frem og tilbage. Det skal egentlig bare blive siddende, mens du har sex, og så tager man det ud efterfølgende. 


Måske du har hørt, at et buttplug skal bruges til forberedelse af "rigtig" analsex. Det er en kæmpe misforståelse. Et buttplug er et stykke sexlegetøj i sig selv. Et buttplug giver dig en skøn fornemmelse af at blive fyldt ud. Anus er en af de følsomme erogene zoner på din krop, hvor berøring føles dejligt pirrende. <3 

Best Sellers