Altid diskret levering. Fri fragt på ordre over 599,- kr

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Guide: Sexstillinger med dig selv

Guide: Sexstillinger med dig selv
Vi taler alt for lidt om dem; alle de dejlige, pirrende og sexede måder vi kan ligge, stå og sidde på, når vi har sex med os selv. Du kan lære mange nye ting om din krop, ved at eksperimentere med forskellige sexstillinger. Vi har spurgt jer, om jeres *favorite positions* og samlet dem, så I kan give og få inspiration til endnu mere nydelsesfuld sex med jer selv.

 I guiden her præsenterer vi dig for 10 stillinger, du kan prøve af, når du skal have you-time. Guiden er som udgangspunkt skrevet til personer med vulva<3

Husk: Der findes ikke en rigtig eller forkert måde at onanere på. Hvad end du foretrækker pleasure produkter, penetration, stimulation af de ydre kønsdele eller noget helt fjerde, er det rigtigt, hvis det føles godt for dig og din krop. 


Brug guiden som inspiration, og tag med herfra, hvad du kan bruge, når du har sex med dig selv. <3 Bagefter kan du læse vores guide til onani, med mere konkrete tips og tricks til, hvordan du kan stimulere dig selv. 


Stående på knæene 

Stil dig på knæene i sengen. Brug din ene hånd til at støtte dig op ad væggen, mens du bruger den anden til at do the magic. Når du står op er tyngdekraften din bedste ven, og sørger for at dit blod strømmer ned mod underlivet <3  

På maven 

Den her stilling giver et ekstra tryk mod underlivet, når du ligger ovenpå dine hænder eller på dit favorit toy. Hvis du oplever, at der er for lidt plads under dig til at du kan stimulere dig selv på en rar måde, kan du lægge puder f.eks. under din mave eller dine lår, og på den måde løfte dig selv lidt op. 

Rid en pude

En stilling, hvor du virkelig kan tage kontrollen med hele din krop. Det kan både gøres liggende og siddende. Find din største og bedste pude, og brug den alene, eller læg en vibrator på puden som en vibrerende add-on. Rid så hurtigt eller så langsomt som du vil, og varier tryk og tempo som du kan lide det. 

Spænd i benene 

Flere oplever, at et godt spænd i benmusklerne gør noget godt for dem. Stå i badet og spænd ballerne og benene, eller prøv det liggende i f.eks. din seng. Prøv også at skiftevis spænde og give slip i dine muskler - på den måde kan du eksperimentere og udforske, hvad der føles bedst for dig og din krop. 

En pude under numsen 

Put en pude under numsen, mens du ligger ned. At løfte dit underliv bare en smule op, kan ændre følelsen af stimulation. Hvis du er til penetration, er der plads til det både analt og vaginalt i denne her stilling. 

Liggende sommerfugl

This is a popular one. Læg fodsålerne mod hinanden, så du ligger med spredte ben. Her kan en pude også være anvendelig. På den måde får du åbnet godt op, og har god plads til at røre de steder, det føles allerbedst. 

På siden 

Måske du har prøvet det med en partner? Følelsen af at blive taget fra siden eller from behind, kan være pirrende og føles sindssygt godt. Læg dig på siden og brug din ‘frie arm’ til at stimulere dit underliv. Du kan eksperimentere med at have benene klemt helt sammen eller åbne dem en smule for at få mere plads. Den her stilling er også oplagt, hvis du har lyst til  anal-play<3

Sid på hug

Hvis du har lyst til at udforske dit g-punkt, kan du prøve at sætte dig på hug. At sidde i hug gør det nemmere for dig at lokalisere dit g-punkt, som sidder omkring 5 centimeter oppe i skeden.

Gå ned, så dine hæle er tæt på at røre bagsiden af dine lår. Og brug dine fingre eller dit legetøj til at penetrere vagina. 


På alle fire  

Op på alle fire og brug legetøj eller fingre til at stimulere der, hvor du allerbedst kan lide det. 

Prøv at lægge dit ansigt mod din seng eller gulvet så din bagende er højere oppe i luften. Vikl en arm rundt om din ryg for at nå dit anus eller din skede, mens du placerer den anden arm under din krop, så du kan røre din klitoris. Hvis du gerne vil have alle fire placeret i jorden, kan du prøve en sugekopdildo, du kan sætte på væggen <3 


Foran spejlet

Okay, så det her er ikke en stilling. Men alt efter hvor dit spejl hænger eller står, kan det være, at du får brug for at sidde, ligge eller stå på kreative måder. At kigge på sig selv, måske endda holde øjenkontakt, mens du oplever intens nydelse, kan være empowering as fuck. Prøv det, hvis du har lyst.


Har guiden her gjort dig en smule mere nysgerrig på, hvad andre mon gør, ser og hører, når de onanerer? Det kan du få svar på her i Klub Venus store onani-undersøgelse. 

Best Sellers

Bestseller
Bestseller