Altid diskret levering. Fri fragt på ordre over 599,- kr

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Anmeldelse: Er Woody virkelig et multifunktionelt wonder af en dildovibrator?

Anmeldelse: Er Woody virkelig et multifunktionelt wonder af en dildovibrator?

Klub Venus beskriver Woody som et "multifunktionelt wonder af en dildovibrator" - men er den det? Jeg er ret ny inden for verdenen af pleasure produkter, og købte faktisk først mit første sexlegetøj, da jeg var 29 - og jeg har stort set aldrig onaneret inden. Sikke meget jeg er gået glip af. Jeg prøver dog at komme godt efter det, og at lære så meget som muligt om min egen seksuelle identitet, og denne verden af selvkærlighed og pleasure produkter. Derfor besluttede jeg at overraske mine veninder på min 30-års fødselsdag, med en klubaften hos Klub Venus, hvor Melissa (CEO & Founder af Klub Venus) skabte en meget tryg og intim stemning og fortalte om alle deres produkter. Vi fik selvfølgelig også lov til at røre produkterne og stille en masse spørgsmål.

BOOK EN KLUBAFTEN HER.

Lær dig selv at kende med pleasure produkter
Melissa fortalte på klubaftenen, at hun havde svært ved at være i sin egen seksuelle identitet, da hun var yngre, og at sex for hende var forbundet med skam. Disse tanker genkendte jeg mig selv meget i, og jeg er stadig ved at lære min egen seksuelle identitet at kende. Netop her kommer pleasure produkter ind i billedet. Jeg har nemlig lært, at jo bedre sex jeg har med mig selv, jo bedre sex kan jeg have med andre. Derfor er pleasure produkter helt perfekte til at lære dig selv at kende - hvis du ikke har lyst til kun at bruge dine fingre og hænder til at gå på opdagelse på din egen krop.

At lære at have sex med mig selv, har ikke kun haft en fordel for min seksuelle “selvtillid”. Det har også en stor betydning for mit mentale helbred. Jeg prøver også at udfordre mig selv til at tale mere om sex og lyst med mine veninder, da disse områder desværre stadig er meget tabubelagte.

Hvad gør Woody så speciel?
Mit absolut yndlings pleasure produkt er Woody. Melissa fortalte meget rosende om Woody på vores klubaften, men jeg havde ikke regnet med, at den ville være  god en investering. Det er uden tvivl mit bedste køb i 2022. Men hvad gør egentlig Woody så speciel? Jeg har prøvet både rabbitvibratorer og andre suctionvibratorer, men der er noget helt specielt ved Woody. Woody kombinerer nemlig det bedste fra to verdener: Den har en særlig suction teknologi, der fx stimulerer klitoris, samt et skaft, der kan stimulere dit g-punkt og sende vibrationer gennem hele din krop.

Den første gang….
Min første oplevelse med Woody var helt vild. Jeg tog mig rigtig god tid og sørgede for, at jeg var alene hjemme, så jeg kunne koncentrere mig om oplevelsen. Jeg låste døren til badeværelset, lagde et håndklæde parat på gulvet og fandt min glidecreme frem. Jeg kiggede meget nysgerrigt på Woody og undersøgte, hvor fleksibel den egentlig er. Det fleksible design gør det nemlig muligt at dreje og vride dildoen i den vinkel, der passer til dig.

Woody er fremstillet i medicinsk silikone. Den har en rigtig lækker overflade, og den føles ikke kunstig, som andet silikone kan føles, hvilket giver den en rigtig god feeling i hånden, og når du bruger den på dig selv eller en partner.


Efter, blandt andet, at have udforsket Woodys fleksibilitet og lækre overflade, påførte jeg godt med glidecreme på dildodelen og begyndte at udforske den på min krop. Woody kan nemlig både bruges vaginalt, på klitoris, på brystvorterne, mellemkødet, analt og så videre - så der er rigeligt at udforske. Hold op… en kraftig motor. Jeg var helt blæst væk efter første oplevelse med Woody, og jeg fik de vildeste orgasmer - og endda den første sprøjteorgasme i mange, mange år. 

Woodys mange funktioner
Woody har 3 forskellige funktioner, som du kan styre på de 3 knapper.

Den øverste knap styrer suctionfunktionen, som simulerer oralsex, den midterste styrer g-punktstappen, som får vibratoren til at kærtegne dit g-punkt (og den er MINDBLOWING), mens den nederste knap styrer den vibrationsmotor, der sidder for enden af skaftet. 

Først og fremmest tændes og slukkes Woody ved at holde en af de 3 knapper nede i 3 sekunder. Du kan derefter trykke let på knapperne for at tænde for de respektive funktioner - altså suctionfunktion, g-punktstappen og vibrationsmotoren. Hver knap har desuden en række forskellige vibrationer og mønstre. Vibrationsmotoren har ti forskellige indstillinger; tre konstante vibrationer i forskellige styrke og syv forskellige vibrationsmønstre. G-punktstappen og suctionfunktionen har begge fem forskellige indstillinger i forskellig styrke. Der findes desværre ikke frem og tilbage-knap, så disse indstillinger går i loop. Det betyder, at du skal gå alle disse indstillinger igennem, hvis du er kommet til at trykke væk fra din yndlingsindstilling.

Woody er genopladelig, vandtæt og støjsvag. Den vejer kun 160 gram, og den ligger rigtig godt i hånden, så den er også ergonomisk rar at holde ved. Den nye smukke lilla udgave går også rent ind i mit basic pastelhjerte <3

Et tip fra en vaginaejer til en anden
Et lille tip som virker rigtig godt for mig: Læg dig på ryggen. Tænd på alle 3 knapper. Løft lænden op, og indsæt Woodys skaft forrest i din vagina. Kør skaftet ud og ind af din vagina, men sørg for at holde den forrest i din vagina (altså ud mod skedevæggen), så du kan mærke g-punktstappen mod dit g-punkt. Kør skaftet ud og ind i et hurtigt tempo, mens du sørger for at holde trykket på dit g-punkt. Slut eventuelt af med at placere suctiondelen på din klitoris og nyd det <3

Ja, Woody er et multifunktionelt wonder af en dildovibrator!
Woody lever uden tvivl op til Klub Venus’ ord. Jeg anbefaler den til alle, jeg kender - og jeg har heldigvis kun fået god feedback fra de af mine veninder, der har investeret i en Woody. For ja, det er en investering med en pris på 549 kr, men den er i mine øjne alle pengene værd. Jeg vil også hellere eje få fantastiske pleasure produkter end at eje mange halvdårlige. Det betyder også meget for mig at støtte nogle unge, danske iværksættere, der prøver at italesætte sex, lyst og onani og gøre det mindre tabubelagt <3

Artiklen er skrevet af Sofie på 30 år. Hun er bosat på Nørrebro og er "en newbie inden for sexlegetøj". Klub Venus har spurgt om hun vil skrive denne artikel om Woody, men artiklen er alene et udtryk for hendes egne holdninger.

Best Sellers

Bestseller
Bestseller