"Onani handler om at lære sig selv at kende"

“Jeg har lært at elske det jeg ser i spejlet. Vi er alle forskellige.”


betty bass

Unge piger lærer fra barnsben af at kigge på deres kroppe med et fordrejet syn; at se alt det "uperfekte" og "forkerte". Det kan Betty nikke genkendende til. Hun havde et par ting at fortælle os om nøgenhed og selvkærlighed.

Mine følelser omkring den går op og ned. Jeg har øjeblikke hvor jeg føler mig usikker og øjeblikke hvor jeg føler mig smuk – men usikkerheder er jo meget normale, tænker jeg. Lige nu er min krop og jeg et rigtig godt sted. Men det har været en lang rejse. Jeg føler mig stærk, smuk, sund og glad!

Hvordan har du det med at være nøgen?

Hmm…. Da jeg var yngre, plejede jeg at føle mig meget dårligt tilpas med at være nøgen. Selv i skolen, kunne jeg ikke lide at tage bad med de andre piger i min klasse fordi jeg følte mig ”forkert”. Som om der var noget at skamme sig over. Men over årene har jeg lært at elske det jeg ser i spejlet. Jeg har lært at sætte pris på at vi alle er forskellige – og at det er smukt!

Bruger du sexlegetøj?

Jeg har faktisk aldrig ejet et, men måske mit første skal være fra Klub Venus. Hvem ved?

Solo sex og sex med andre. Hvad er dine tanker?

Jeg tror det er så vigtigt med begge ting! Man kan ikke have det ene uden det andet efter min mening. Jeg ville i hvert fald synes det var svært at have sex med min partner, hvis jeg ikke vidste hvad min krop kunne lide. Onani handler jo om at lære sig selv at kende.Vi kunne ikke være mere enige! Kan du heller ikke få nok af denne stjerne? Følg hende på @Betty_bass