Diskret levering & Gratis fragt på ordre over 599,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

"Jeg har indset at samfundets skønhedsidealer prøver at manipulere os til at tænke at én slags skønhed er bedre end den anden"

Kvinde holder pink vibrator til klitoris

 

“Jeg er super nysgerrig af natur og ikke bange for at udforske nye sider af mig selv, jeg ikke før kendte til. ”

 

Kvinde med pink vibrator til klitoris

Faith med den smukke lelo sona sonic vibrator          

Selvkærlighed har været en læringsproces for Faith – noget mange kvinder kun kender alt for godt. Vi tog en snak med Faith om kropsbillede, seksualitet og selvudforskning.

 

Hvordan har du det med din krop for tiden?

I løbet af årene er jeg begyndt at blive langt mere afslappet omkring min krop. Jeg har indset at samfundets skønhedsidealer egentligt bare prøver at manipulere os til at tænke at én slags skønhed er bedre end den anden. Det nægter jeg at tappe ind i! Vi er alle forskellige og det er smukt i sig selv. Hvis vi lærer at omfavne vores forskelligheder og vores ”uperfektheder”, så er vi et skridt tættere på at få et sundere og bedre forhold til os selv.

 

Så, hvis du skulle se på dig selv nøgen lige nu, hvad ville du så føle?

 Jeg ville føle mig ren, fri og fuldkommen i mit rette element.

 

Som vi alle burde! Hvordan har sex haft indflydelse på din selvtillid i forhold til din krop?  

Hmm. Jamen sex har hjulpet mig til at lære mere om min krop. Især onani.

 

Sex med andre og sex med dig selv – hvad er forskellen?

Intimitet! Med en partner føler man ægte intimitet og den der dybe forbindelse til hinanden. Det får man ikke på samme måde, når man har sex med sig selv. Men, som jeg sagde, er der også rigtig mange goder ved onani. Nogle gange lærer man mere om sig selv når man har sex med sig selv fremfor med en partner. Uanset hvad, burde begge ting føles godt – mind- blowing og med fuld respekt for hinandens grænser.

 

Hvad vil du dele omkring din seksualitet?

Jeg føler mig selvsikker i min seksualitet, men det er bestemt ikke én der kan puttes i en kasse. Jeg er meget nysgerrig af natur, og jeg er ikke bange for at udforske nye områder af livet, jeg endnu ikke har oplevet. At se på min seksualitet på den måde hjælper mig til at udforske nye sider af mig selv, jeg ikke før kendte til. Det er jo virkelig bare en lang rejse af selv-udforskelse.

 

Find Faith på Instagram! @hendedenbrune.

Mørk kvinde iført undertøj

photos by Sarah Brik : @sarahbrik

Best Sellers