Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

"Jeg prøver at minde mig selv om min krops skønhed"

Kvinde iført gult undertøj med vibrator

 

“Min krop bærer mig gennem livet. Det er intet mindre en smukt.”


Kvindeansigt

Magda med vores yndlings Fin vibrator 

Kvinder bliver ofte bedt om at nedtone deres kompleksiteter; at tikke en af to bokse af - hyperseksuel eller konservativ. Magda køber den ikke: hun omfavner alle dele af sig selv med åbne arme. Vi tog en snak med hende om nøgenhed, hyperseksualisering, sex drive og alt derimellem.

 

Hvordan er dit forhold til din krop?

Når jeg bliver bedt om at beskrive min krop, beskriver jeg den altid som smuk. Nogle gange er det sandt og andre gange er det en løgn. Ikke fordi jeg skammer mig over hvordan jeg føler eller ser mig selv, men fordi jeg prøver at minde mig selv om min krops skønhed.

 

Hvad må du nogle gange minde dig selv om?

At det ikke kun handler om udseende – min krop eksisterer ikke kun for at blive set på. Den er spirituel og den er i stand til de vildeste ting. Den bærer mig igennem livet, taler til mig i sit eget sprog, hjælper mig med fysisk at udtrykke mine følelser og forbliver stærk i traumer. Så selv om jeg ikke altid føler mig smuk, vil jeg altid sige at min krop er smuk. Den fortjener intet mindre.

 

Hvordan har du det med at være nøgen?

Jeg elsker at være nøgen. Det giver mig en følelse af frihed. At være nøgen når jeg rundt derhjemme er vigtigt for mig, fordi det hjælper mig til at blive tryg ved min krop. Men jeg har også mine svære øjeblikke. Nogle gange er jeg tøvende i forhold til at have mine bryster ”ude i det fri” – de er store og nogle gange føler jeg at jeg bør gemme dem. Denne her sommer er jeg dog begyndt at have dem fri, når jeg er ude og bade. Det føles virkelig befriende.

 

Befri brysterne - det elsker vi! Fortæl os om forholdet til din seksualitet.

Min seksualitet er helt sikkert blevet mere nuanceret i løbet af årene. Når man vokser op som sort kvinde, er ens seksualitet bestemt for én længe før man finder sit eget flow. Det blev bestemt at jeg var utæmmet og hyperseksuel. I begyndelsen fandt jeg det dejligt nemt at spille ind i den rolle, men det hurtigt blev ekstremt dehumaniserende. Da jeg var yngre, var sex en metode til at få kærlighed og bekræftelse. Nu har jeg lært at det handler om at udtrykke en kærlighed der allerede er der.

 

Hvad var vendepunktet for dig?

Det var da jeg mødte min kæreste for tre år siden. Jeg mærkede det her trygge rum, hvor jeg frit kunne udtrykke mine følelser og udtrykke hvordan de er forbundet til min seksualitet. Min seksualitet er siden da blevet en del af mig der er værd at udforske; Jeg er ved at finde ud af hvad sex er for mig og hvad jeg gerne vil have ud af – jeg er ved at finde ud af, hvorfor jeg nogle gange kan gå flere uger uden at have lyst til det og andre gange ikke kan gå en dag uden; finde balancen mellem seksuel bekræftelse fra omverdenen og seksuel bekræftelse fra mig selv; lære vigtigheden af onani som et element i at passe på mig selv og være selv-kærlig. .

Det er en lang rejse og noget jeg stadig arbejder på.

 

Og hvad med sex med dig selv... Onanerer du?

 Ja, jeg onanerer ofte og for det meste med sexlegetøj. For mig er onani kvalitetstid med mig selv. Hvor jeg kan connecte med min krop. Som jeg sagde tidligere, det er selvpleje - særligt i perioder hvor jeg er stresset.

Hvad angår legetøj, så er det noget jeg først for nylig er begyndt at bruge – både alene og med min kæreste. I størstedelen af mit voksenliv har sexlegetøj været noget der har været meget tabuiseret. Måske det er derfor, at jeg først for nyligt er blevet klar til det. Det har været et stort skridt i at udforske min seksualitet.

 

Solo sex og sex med andre. Hvad er dine tanker?

Jeg har brug for energi for at have sex med andre, og jeg får energi af at have sex med mig selv. Når jeg har sex med andre, giver jeg følelsesmæssigt en del af mig selv, og jeg forventer at den energi bliver gengældt af den person jeg har sex med. Også hvis det bare er et one night stand. Når det kommer til stykket handler onani for mig om at genoplade mentalt. Så man kan vel godt sige at jeg har brug for det, for at kunne havde nydelsesrig sex med andre.

 

Kan du heller ikke få nok af denne stjerne? Følg Magda på Instagram @magadaula.
Hvad er din historie? Fortæl os i kommentarerne!

 

Kvinde ansigt

photos af Sarah Brik : @sarahbrik

Best Sellers