Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

"I min opvækst havde jeg svært ved at acceptere og forstå, at jeg ikke lignede mine venner"

Skallet kvinde iført undertøj med blå wand vibrator

 

En dag besluttede jeg ligesom bare at køre med det faktum at jeg er anderledes. Så nu prøver jeg at ”genvinde” og tage ejerskab over min krop. 

Skallet kvinde iført undertøj

Martas forhold til sin krop er et forhold mange vil kunne nikke genkendende til - at sammenligne sig selv med andres kroppe og skuffelsen, når man ikke kan leve op til de uopnåelige skønhedsidealer, man ser i medierne.

Marta giver skønhedsidealer en stor, fed fuck-finger og elsker hver en kurve og mærke på sin krop. Vi tog en snak med hende om kropsbillede, orgasmer og seksualitet.

 

Mal et billede af hvordan du ser din krop.

Den er underlig og lidt sjov i formen, den ligner bestemt ikke de kroppe man ser i magasiner og på TV. Men det er smuk – den er blød, nogle gange feminin og andre gange overhovedet ikke. Hvis man ser bort fra den fornylige lockdown er den også nogle gange stærk. Den øverste del er slank med definerede kraveben og små, runde bryster. Fra navlen og ned efter er den større, med en rund mave og en stor røv. Den øverste del og den nederste del er meget forskellige, og de ser ikke ud som om de passer sammen. Men jeg får det til at spille. 

Hvordan har du det med din krop?

 

Jeg plejede at have det ret skidt med den. Jeg kunne overhovedet ikke lide den, og jeg har været virkelig ked af måden den så ud på. I min opvækst havde jeg svært ved at acceptere og forstå at jeg ikke lignede mine venner. De var alle høje, slanke og blonde. Og jeg var lille, mørk og lidt mere kraftig – det var i hvert fald sådan jeg følte dengang. Jeg har også ret meget kropsbehåring, der er mørkt og tykt. Det er normalt i Italien, hvor min mor kommer fra, men det er det bestemt ikke i Danmark.  Så jeg har altid følt mig lidt klam, og jeg har brugt så meget tid, energi og penge på at fjerne mine hår.

 

Hvordan har det påvirket andre områder af dit liv?

Det har helt sikkert haft noget at sige i forhold til mine tanker og problemer med køn. Jeg føler mig ikke rigtigt feminin, og da jeg var yngre troede jeg det var fordi jeg gerne ville være en dreng. Dengang eksisterede kønspolitik ikke i min verden. Jeg var virkelig forvirret og det er jeg til dels stadigvæk. I bund og grund følte jeg mig bare virkelig malplaceret, og jeg følte at det var min krop og mit udseende, der var skyld i det.

 

Har du det stadig på den måde?

 

De sidste 10-15 år har jeg arbejdet på forholdet til min krop og det er blevet langt bedre. En dag besluttede jeg ligesom bare at køre med det faktum at jeg er anderledes. Så nu prøver jeg at ”genvinde” og tage ejerskab over min krop, fremfor at tænke på, hvad andre folk mon tænker om mig. Jeg har accepteret, hvordan den ser ud, og hvordan jeg har det med den, og det har faktisk gjort at jeg føler mig meget mere selvsikker omkring den. Jeg ved ikke om det bare er mig, eller om det har noget at gøre med hvordan verden ændrer sig, men jeg skammer mig ikke længere. Jeg føler mig modig nok til at have hår i mine armhuler og lidt fedt på min mave og så videre. Eller måske er jeg bare holdt op med at gå op i det. Der er vigtigere ting at bekymre sig om. 

 

Hvordan har du det, når du er nøgen?

Jeg føler mig fri. Jeg tror, at det er meningen at vi alle skal være nøgne. Så det føles meget naturligt for mig.

 

 

Hvordan vil du beskrive din seksualitet

Sulten og nysgerrig! Jeg elsker sex og jeg ville gerne have sex hele tiden, hvis jeg kunne. Jeg har en stor appetit, når det kommer til sex, og det har faktisk været et problem i mine tidligere forhold. Jeg forsøger at have et åbent sind og prøve nye ting. Men jeg er ret konservativ hvad angår sexpartnere. Jeg føler mig ikke tiltrukket af folk jeg ikke kender. Så jeg har aldrig rigtig haft et one night stand. Jeg ved ikke, det giver bare ikke rigtigt mening for mig. Jeg tror det er fordi jeg har brug for at føle mig tryg – for så er jeg egentligt klar på det meste. Men sex behøver ikke altid at være romantisk, sensuelt eller en ”big deal”. Nogle gange er det bare hyggeligt.

 

 

Hvordan faldt du ind i din egen seksualitet?

Jeg er blevet mere sikker på mig selv, og jeg er blevet bedre til at bede om det jeg har brug for. Men jeg prøver hele tiden at blive bedre! Jeg er også i gang med at finde ud af, hvordan jeg skal udforske min tiltrækning til forskellige køn. Mine første seksuelle erfaringer var med mine veninder, men efter jeg begyndte at være mere romantisk involveret med folk, har jeg kun været sammen med mænd. Og jeg elsker virkelig at have sex med mænd, men jeg har også altid været tiltrukket af kvinder og non-binære mennesker. Jeg er stadig i gang med at lære mit eget køn og min seksualitet at kende. Det er under konstant udvikling!

 

Onanerer du?

Ja det gør jeg. Meget. Jeg har et par vibratorer, og jeg har fornyligt tilføjet nogle flere til min samling. Men jeg nyder også at onanere uden legetøj. Jeg prøver at gøre lidt af hvert, men det kommer også an på hvor meget tid jeg har 

Solo sex eller sex med andre. Hvad er dine tanker?

 

Det er et virkelig svært spørgsmål! Sex med andre er jo bare tusind gange mere intenst. Man smelter ligesom sammen. Og det er dejligt at give nydelse til den anden og arbejde sammen hen mod et fælles mål (orgasme).

Onani er fantastisk, fordi jeg kender min krop bedre end nogen andre. Det betyder også at jeg kan komme ret hurtigt. Men med en partner er mine orgasmer bare noget helt andet."

 

Skallet kvinde med blå wand vibrator

 Marta med vores cheeky wand vibrator from pillow talk

 

 

photos : @sarahbrik 

Best Sellers