Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

"Jeg føler mig mere og mere fri for hver dag, der går"

Kvinde iført lyseblåt undertøj

 “Jeg plejede bare at overskride mine egne grænser, fordi jeg ikke ville indse at der var noget galt, men jeg lytter mere til min krop nu.”Kvinde iført lyseblåt undertøj

 

Negative associationer følger ofte med ordet ”fed” og Noomis mission er at fjerne dem. Vi tog en snak med hende om hendes kropsbillede, selvtillid og intimitet. Den første regel i Noomis selvkærlighedsmanifest er: ”kig på din krop nøgen – det hjælper altid.”

 

Hvordan vil du beskrive din krop?

Fed. Men jeg ser det ikke som et dårligt ord! Jeg vil gerne fjerne de negative associationer der er forbundet med det ord og gøre op med den tyk-fobi der på så voldsom vis eksisterer i samfundet.

 

Hvordan har du det med din krop for tiden?

Jeg har et rigtig godt forhold til min krop idag, men det har jeg ikke altid haft. I mine teenageår kæmpede jeg rigtig meget med spiseforstyrrelser på grund af dårligt selvværd og et dårligt kropsbillede.  


Jeg begyndte at tage på pga. Anti depressiver og udiagnostiseret PCOS. Det var virkelig hårdt at se mig selv blive større, men efterhånden indså jeg at jeg ikke ville leve et liv hvor jeg kæmpede imod min krop. For hvad er pointen? Hvorfor skulle jeg lade min vægt diktere mit selvværd og hvordan jeg lever mit liv? Så jeg ændrede mine tankemønstre omkring min krop og jeg har arbejdet på kropsaccept og selvkærlighed lige siden. Jeg føler mig mere og mere fri for hver dag der går.

 

Hvordan har du det med at være nøgen?

Jeg føler mig fri! Det er det bedste ord til at beskrive det! Jeg sover nøgen, går nøgen rundt i min lejlighed. Jeg føler mig virkelig godt tilpas i min "fødselsdragt", hvilket også har hjulpet mig rigtig meget i forhold til min selvtillid. Bare at være i ens krop og se den med alle dens perfekte ”uperfektheder” – det lærer virkelig en at acceptere hvordan man ser ud.

 

Hvad vil du gerne dele med os om din seksualitet?

Jeg har aldrig rigtig puttet et label på min seksualitet. Jeg er altid bare gået med flowet. Men jeg ville beskrive mig selv som panseksuel – jeg falder for personlighed frem for køn. Det er noget jeg har vidst fra en meget tidlig alder. Da jeg var 9 år gammel, begyndte jeg faktisk at spørge mine forældre om de ville have noget imod, hvis jeg adopterede et barn eller var sammen med en af samme køn. Men jeg taler faktisk ikke om det så tit, fordi jeg nogle gange tænker at det på en eller anden måde ugyldiggør mit forhold til min forlovede (en ciskønnet mand). Men jeg bliver nød til at indse at det ikke er sandt – min måde at elske på er min egen. Så, det her er på en måde mig der springer ud for verden. Hej!

 

Hvordan har det, at være så selvbevidst, påvirket dit sex liv?

Jeg er meget nysgerrig som menneske og udforsker meget! At være i et langt forhold har ikke bremset mig. Vi udforsker stadig rigtig meget sammen og det er altid sjovt – især når det er med en person jeg stoler på og elsker – for så ved jeg at jeg bliver respekteret. Jeg har altid været meget åben overfor at snakke om mine seksuelle erfaringer. Det resulterer nogle gange i at mine venner og jeg får nogle underlige blikke på caféer.

 

Men mit sex liv har været meget svingende. Jeg blev misbrugt seksuelt i min barndom, så jeg har haft det svært med intimitet. Jeg ville ønske at folk snakkede mere åbent om de efterdønninger der er efter et seksuelt overgreb og hvad det gør ved en. Jeg er en meget passioneret og kærlig person, men jeg har perioder hvor det er sværere for mig at være seksuel, fordi jeg ikke kan ryste den følelse af mig. Følelsen af at være forkert og føle mig ”klam”. Min forlovede er meget forstående overfor mig og prøver ikke at skubbe mig på nogen måde. Men det er svært for mig at acceptere at det altid svinger. Som teenager skubbede jeg altid bare mig selv til at overskride mine grænser. Jeg ville ikke indse at der var noget galt. Men nu arbejder jeg rigtig meget på mit mentale helbred, på at lytte til min krop og at få hjælp til de ting jeg finder svære. Jeg har fundet ud af at sex, forståeligt nok, er et af mine større problemer.  

 

Hjælper onani dig til at lytte mere til din krop?

Ja, det er virkelig vigtigt at mærke dig selv og at elske med dig selv. Det hjælper en til at connecte dybere med ens krop. Jeg onanerer regelmæssigt, men for det meste griber jeg fat i min forlovede. Jeg tror også det kunne være rigtig sjovt at prøve noget sexlegetøj som par. Efter 6 år er det på tide at udforske nye verdener sammen! Jeg må se at få købt noget.

 

Sex med dig selv eller sex med andre. Hvad er dine tanker?

Sex med andre er langt sjovere i min optik. Jeg får rigtig meget nydelse ud af at give det til andre. Det er også meget beroligende at være i en trygge omgivelser med en partner. Det gør at jeg føler mig ”empowered” seksuelt. Men at have sex med sig selv er også dejligt, men jeg tror jeg foretrækker det med en partner. Men hvem ved, måske får jeg det anderledes når jeg får noget sexlegetøj..

 

kan du heller ikke få nok af Noomi? Følg hende på @noomirubeksen

 

 

Kvinde iført lyseblåt undertøj

noomi med vores parvibrator EVA II fra Dame products

photos af @sarahbrik