Diskret levering & Gratis fragt på ordre over 599,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Q&A: Alfie Beier

Q&A: Alfie Beier

Hvor er du gået hen for at lære, hvordan man har sex som transmand? 

Det har faktisk været et enormt stort problem for mig, at finde viden omkring at have sex som transmand. Det giver jo i og for sig rigtig god mening, at de færreste deler ud af noget så intimt og privat som sex, og nok endnu færre transpersoner, fordi mange transpersoner kan have et mere dysforisk forhold til deres krop. Men med tiden er det blevet en smule nemmere på mere anonyme sider som Reddit eller blandt andre i miljøet. I sidste ende er sex jo bare sex, så jeg tror, at jeg langsomt fandt en ro i blot at have sex på den måde, som jeg synes gav mening for mig selv og for min partner.

Har du nogle tips og tricks til, hvordan personer, der skal have sex med en ikke-cis person, respekterer en transkrop?

I virkeligheden burde det, i min optik, ikke være meget anderledes end at have sex med en cis-person. Det bør være kutyme at spørge en sexpartner ind til deres grænser og lyster, både før, under og efter sex. Hellere spørge en gang for meget, end en gang for lidt, om det er okay, at du rører ved særlige steder, hvad de foretrækker, at du kalder deres kønsdele, eller om de har lyst til noget specifikt. Jeg tænker, at de fleste mennesker foretrækker en tilfreds sexpartner, og det får man kun, hvis man tjekker ind med vedkommende undervejs og sikrer, at man ikke overskrider nogens grænser. Især fordi mange - sådan har jeg i hvert fald tit haft det - godt kan komme til at sige ja til ting eller gå med noget, som måske i virkeligheden har været en tand over grænsen. Det er altid godt lige at tage temperaturen på situationen, så man er helt sikker på, at alle parter er 100% med i, hvad der foregår.

Du har nævnt før, at du som 12’årig bekymrede dig for, om du nogensinde ville få et sexliv med andre. Hvordan er dit forhold til sex i dag?

Mit forhold til sex i dag er langt bedre, end mit 12-årige jeg nogensinde kunnet have turde at drømme om. Jeg har et meget løst og afslappet forhold til sex, hvilket jeg selv er ret stolt af. Jeg sætter en stor ære i at kunne tale åbent om intimitet med mine venner og med min kæreste.  Det er både sjovt og dejligt, og jeg bliver ved med at lære nye ting om mig selv og min krop, og udvikler konstant på min lyst. Det er enormt spændende at have den dialog med andre mennesker. Jeg tror mange glemmer, at snakken om sex ikke behøver at handle om, hvad der foregår i DIT specifikke soveværelse, men mere er en flydende snak om, hvad sex kan være og bør være, om selvværd og selvtillid og vigtigst af alt; ens syn på kroppen, og hvad den er i stand til. 

Hvis du skulle give dit yngre jeg et råd, hvad skulle det så være?

Giv dig selv god tid til at mærke efter, og vær åben omkring dine tanker og lyster og fantasier. Ethvert menneske, der holder af dig, vil respektere dine grænser, og tage dem ind uden tøven. Du er ikke underlig eller anderledes, blot fordi du ikke har sex, på nøjagtig samme måde som de har i porno - tværtimod. Du er et menneske med lyster og behov, som fortjener at få dem opfyldt akkurat lige så meget som alle andre. Prøv så vidt muligt at finde ro i din krop. Den er ikke forkert, fordi den ikke er præcis som du havde håbet. Det havde den nok heller ikke været, selv hvis du havde en pik og et vaskebræt - så skulle du nok finde noget at være utilfreds over alligevel. Din krop er præcis som den skal være, og den kan alt det, den skal og mere til. Så prøv at sætte pris på den, selvom det ikke er lige nemt hver dag.

Best Sellers

Bestseller
Bestseller