Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Undersøgelse: Alt for mange kvinder nedprioriterer deres egen nydelse under sex

Undersøgelse: Alt for mange kvinder nedprioriterer deres egen nydelse under sex
Alt for mange kvinder nedprioriterer deres egen nydelse under sex. Klub Venus kræver ligestilling både i og uden for sengen - fordi alle har fortjent at have adgang til seksuel nydelse i deres liv. 
Prioriterer du din egen nydelse lige så højt som din partners? Og vejleder du din partner i, hvordan de kan give dig mest mulig nydelse? Sådan lyder nogle af de spørgsmål Klub Venus, i samarbejde med Kvinde kend din statistik, har stillet deres community i deres seneste undersøgelse under initiativet Reported Pleasure. I alt er der indsamlet over 2000 svar fra personer på tværs af køn og seksualitet. 2059 kvinder har deltaget i undersøgelsen. Du kan se svarene på undersøgelsen her.
En fjerdedel af kvinderne svarer, at de sjældent eller aldrig, prioriterer deres egen nydelse lige så højt som deres partners. 
14% af kvinder føler sjældent eller aldrig, at deres partner prioriterer deres nydelse ligeså højt, som de prioriterer deres egen, under sex. 
30% af kvinder føler kun, at deres nydelse bliver prioriteret ligeså højt som deres partners nogle gange. 

Orgasmegappet 

Hele 79% af kvinder, der har sex med folk med en penis, opnår oftere orgasme, når de har sex alene, end når de har sex med en partner. 
16% af dem, der godt ved, hvordan de opnår orgasme alene, ved ikke hvordan de opnår orgasme med en partner. 

Om at bede om nydelse 

35% vejleder ikke deres partner i, hvordan partneren kan give dem mest mulig nydelse. 
Når vi ser på grundende til, at kvinderne ikke sætter deres nydelse på dagsordenen overfor deres partner(e), er de typiske grunde, at de er bange for at såre deres partners følelser, bange for at være til besvær eller at de ikke ved, hvordan de skal guide deres partner. 

Et hyperfokus på kroppen 

78% af kvinder tænker over, hvordan deres krop ser ud når de har sex. For 69% af dem, har det en negativ indvirkning på deres nydelse under sex. 

Om undersøgelsen, Reported Pleasure 

Klub Venus’ første community-undersøgelse stiller skarpt på kvinders forhold til sex, nydelse og lyst. Tallene er triste, og er bevis på, at vi desværre stadig lever i et samfund fuld af forventninger til kvinders seksuelle adfærd, deres kroppe og hvor lidt eller hvor meget de skal have lyst til sex. ⁠
Klub Venus ønsker at fremme en kultur, hvor der er plads til alle former for nydelse, og hvor (også) kvinder tør at udforske deres seksualitet og tage plads i deres seksuelle relationer. 
Vi er ikke ligestillet, før vi er det i sengen. 
Undersøgelsen er den første af flere, Klub Venus, igangsætter og publicerer under initiativet Reported Pleasure. 
“With a community built on pleasure we unite voices and give people tangible tools for their political and activistic work.” - Klub Venus 


Best Sellers

Bestseller