Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

"Jeg bryder mig ikke om at putte et label på min seksualitet"

Kvinde i undertøj

 

“Når du finder den rigtige partner for dig, skal din krop nok fortælle dig det!”

 

 

Kvinde i undertøj med klitoris vibrator

Salo med vores Fin vibrator, som bæres mellem fingrene

(For english version - make sure to switch the language to english!)

At passe på sig selv er en del af at være selvkærlig - og det lærte Salo tidligt i livet. Vi snakkede med hende omkring hvordan hendes etnicitet har fået andre til at føle sig berettiget til hendes krop og om hvordan hun nu har lært at stole fuldt ud på sin krops intuition og altid følger sin mavefornemmelse.

 

Hvordan vil du beskrive din krop?

Slank og kurvet, for jeg har helt sikkert både har bryster og røv. Jeg har også en meget blød og glat hud. Det er noget jeg altid været meget glad for! 

 

Har du altid været så selvsikker omkring din krop?

Nej. Jeg har kæmpet rigtig meget med selvaccept og med at elske min krop, hvilket har resulteret I mange år med spiseforstyrrelser. Vægt har været et stort emne I min familie, så længe jeg kan huske. Det gjorde mig rigtig usikker, fordi jeg aldrig følte at jeg gjorde det godt nok. Jeg kunne aldrig få den der “perfekte krop”, men jeg er glad og stolt over at kunne sige at jeg ikke længere har sådan nogle urealistiske forventninger til mig selv. Jeg har lært at acceptere og elske de fleste dele af min krop – og af mig selv! Jeg er også blevet langt mere beskyttende omkring min krop, hvilket nogle gange kan være svært, når man gerne vil være intim med en anden. Men hvis der er én ting jeg kan sige med sikkerhed, så er det, at når du finder den rigtige partner, skal din krop nok fortælle dig det!

Asiatiske kvinder er meget seksualiserede og objektiviserede i vores samfund. Og jeg kan tydeligt se hvordan mine sydkoreanske rødder har været en del af grunden til at jeg har skulle udholde så meget seksuel chikane og tilmed overgreb.

 

Hvordan har du det, når du er nøgen? 

Det kommer an på hvor jeg er. Jeg føler mig rigtig godt tilpas og fri når jeg er nøgen derhjemme. Og jeg elsker også at sove nøgen. Men jeg bliver helt sikkert usikker, når jeg skal være nøgen overfor en anden. Jeg føler mig bare meget eksponeret. Jeg ved at mine bryster får meget opmærksomhed, fordi de er ret store, og det kan godt gøre mig utilpas. Engang tilbragte jeg en aften i en sauna med en masse andre mennesker (hvor alle var nøgne), og der var mange ældre mænd der fulgte efter mig, kiggede på mig og forsøgte at starte en samtale. Og selv om jeg var utilpas i situationen, er jeg virkelig stolt over at jeg bare gjorde hvad jeg havde lyst til og var fri i min krop.

 

Hvordan vil du beskrive din seksualitet?

Det er faktisk et svært spørgsmål, for jeg bryder mig ikke så meget om at putte et label på min seksualitet. Jeg vil nok sige at jeg er meget eksperimenterende, nysgerrig og åben overfor nye ting. Jeg har altid vidst, at jeg var tiltrukket af mænd, men jeg fandt ret tidligt ud af at jeg også er tiltrukket af kvinder. Jeg elsker både kvindekroppen og mandekroppen. I forhold til det romantiske er jeg dog helt sikkert mere tiltrukket af mænd. Det er derfor jeg synes det er så svært at definere. Jeg har helt sikkert haft år, hvor jeg har følt mig vildt forvirret. Men nu er jeg i stand til at identificere hvad jeg godt kan lide og hvad jeg ikke kan lide – og så betyder det ikke noget om jeg kan putte et label på det eller ej.

 

Har du følt dig i stand til frit at udforske din seksualitet?

Ja! Jeg har aldrig været bange for at folk ville stille spørgsmål eller dømme mig omkring det overhovedet. Faktisk har jeg aldrig tænkt særlig meget over det – jeg har bare gjort hvad jeg har haft lyst til. Og hvis jeg er sammen med en person jeg stoler fuldt ud på, er jeg åben overfor at prøve det meste.

 

Onanerer du?

Ja, det gør jeg. Jeg har faktisk kun én vibrator, jeg bruger til det.

 

Sex med dig selv og sex med andre. Hvad er dine tanker? 

Jeg ville nok sige at sex med andre er langt mere intimt og romantisk, hvilket jeg personligt nyder mere end at have sex med mig selv. Det tvinger også én til at skubbe til sine grænser og prøve nye ting, fordi personen man er sammen med måske kan lide noget, som man aldrig selv før har tænkt på at prøve. Nogle gange bliver man overrasket og finder ud af nogle helt nye ting om sig selv! Man lærer også at blive mere afslappet og selvsikker, når man har sex med andre. Jeg får helt sikkert nydelse af at give nydelse.

 

På den anden side kan sex med sig selv også være enormt intimt, fordi man lærer hvad der fungerer for ens krop og hvad der ikke gør. Man kan bare lade sine tanker og fantasier løbe af sted! Jeg tror det er virkelig sundt at lære ens præferencer at kende.

 

vil du se mere fra Salo? Følg hende her: @salostolle

Kvinde ansigt

 

what's your story? Tell us in the comments.

photo by @sarahbrik