Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Hvad er G-punktet?

Hvad er G-punktet?
Hvad er G-punktet?

Har du nogensinde undret dig over, hvad G-punktet præcis er? Hos Klub Venus ønsker vi at oplyse og inspirere vores kunder til at udforske alle aspekter af deres seksualitet. G-punktet, en kilde til dyb nydelse og intense orgasmer, er et emne, der fortjener særlig opmærksomhed.


Det Mystiske G-punkt

G-punktet, også kendt som Gräfenberg-punktet, er et erogent område beliggende inde i skeden. Det siges at være placeret på den forreste skedevæg, nogle få centimeter oppe. Når det stimuleres korrekt, kan det føre til kraftige orgasmer og for nogle, til fænomenet kendt som squirting.


Hvordan Fungerer G-punktet?

G-punktet er en lille, svampet område, der føles lidt anderledes end det omkringliggende væv. Når en person bliver seksuelt ophidset, fyldes området med blod, bliver mere fremtrædende og følsomt. Stimulering af G-punktet kan for nogle føles utroligt behageligt, mens det for andre kan være mindre bemærkelsesværdigt.


Udforskning af g-punket med Klub Venus

For at udforske G-punktet anbefaler vi hos Klub Venus produkter som Woody og Bunny, der er designet til at stimulere denne erogene zone. Se også vores artikel "Sexstillinger til at stimulere G-punkt" for at lære om teknikker, der kan forbedre din oplevelse.

Uanset om du er nysgerrig, erfaren, eller blot ønsker at udforske din krops potentiale, er vores G-punkt kollektion et godt sted at starte. Husk, at hver persons oplevelse er unik, og det at udforske G-punktet er en personlig rejse.

Best Sellers

Bestseller