Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Sexstillinger til at stimulere g-punktet

Sexstillinger til at stimulere g-punktet

Introduktion

At stimulere G-punktet kan berige seksuel oplevelse, og visse sexstillinger kan gøre dette endnu mere effektivt. Hos Klub Venus vil vi guide dig gennem nogle af de bedste sexstillinger, der kan hjælpe med at stimulere G-punktet, og hvordan vores produkter som Woody og Bunny kan forbedre din oplevelse.

1. Kvinden Øverst

I denne stilling har kvinden kontrol, hvilket gør det muligt at justere vinklen og dybden for optimal G-punktsstimulation. Det giver en god mulighed for at finde den perfekte vinkel til at ramme G-punktet.

2. Doggy Style

Denne populære stilling tillader dyb penetration og kan med den rigtige vinkel stimulere G-punktet direkte. Partneren bagved kan også bruge fingrene eller et sexlegetøj som Bunny for yderligere stimulation.

3. Liggende Ske

En intim og blid position, hvor partneren bagved kan nå G-punktet, enten manuelt eller med et sexlegetøj. Denne stilling er ideel for par, der søger en tættere og mere følelsesmæssig forbindelse under sex.

4. Missionær med en Twist

Placer en pude under hofterne i missionærstillingen for at skabe en mere G-punktsvenlig vinkel. Det kan forbedre chancen for G-punktsstimulation markant, især når partneren ovenpå er opmærksom på vinklen og rytmen.

Udforsk med Klub Venus

At eksperimentere med disse stillinger kan være nøglen til at opdage, hvad der fungerer bedst for dig og din partner. Vores G-punkt kollektion tilbyder et udvalg af produkter, der er ideelle til at udforske G-punkts nydelse. Husk også at tjekke vores informative artikler om "Hvad er G-punktet?" og "Hvor er G-punktet?" for at få en dybere forståelse og bedre teknikker til at stimulere G-punktet.

Best Sellers

Bestseller