Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Hvor er g-punktet?

Hvor er g-punktet?

Hvor er G-punktet?

Et af de mest almindelige spørgsmål vi hører hos Klub Venus er: 'Hvor er G-punktet egentlig placeret?' Dette spørgsmål gælder både for 'hvor sidder kvindens G-punkt' og 'hvor sidder mandens G-punkt', og vi er her for at hjælpe dig med at finde svarene og udforske denne hemmelighedsfulde kilde til nydelse.

Find Kvindens G-punkts Placering

Kvindens G-punkt ligger inden i skeden, på den forreste væg, et par centimeter oppe, lige under skambenet. Det føles som et småkornet område, lidt anderledes end det omkringliggende væv. For at finde G-punktet effektivt, er det vigtigt at være afslappet og ophidset, da G-punktet bliver mere fremtrædende under seksuel ophidselse.

Mandens G-punkt

Mandens G-punkt, ofte refereret til som prostata, er placeret inde i endetarmen nær blæren. Stimulering af dette område kan også føre til intens seksuel nydelse og er et vigtigt aspekt af mandlig seksualitet.

Hvordan Finder Man G-punktet

At finde G-punktet kræver tålmodighed og udforskning. Brug en finger eller et sexlegetøj med et kurvet design, som vores Woody, for at nå den forreste skedevæg for kvindens G-punkt eller prostata for mandens. Lytt til din krops fornemmelser og søg efter et område, der føles forskelligt.

Udforsk med Klub Venus

Uanset om du udforsker kvindens eller mandens G-punkt, tilbyder Klub Venus produkter og vejledninger for at hjælpe dig på denne rejse. Vores G-punkt kollektion og vores artikel "Sexstillinger til at stimulere G-punkt" kan give yderligere indsigt og teknikker til at maksimere nydelsen.

Best Sellers

Bestseller