Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Telefonsex: Din step-by-step guide til et long distance knald

telefonsex

Første gang kan det være akavet og måske en smule grænseoverskridende at komme i gang med at dyrke telefonsex. Især hvis du sjældent sætter ord på, hvad du kan lide, og hvad du gerne vil have, den anden til at gøre ved dig. Faktisk kan telefonsex være en god indgang til netop at sætte flere ord på, hvad I begge har lyst til, og hvad I kan lide. 

Der er mange måder at have telefonsex på og ikke én er mere rigtig end andre: I kan fortælle hinanden, hvad I vil gøre ved hinanden. I kan onanere imens. I kan se porno - den samme film, men i hver jeres ende af telefonen. I kan læse erotiske noveller for hinanden. 

Kun (sex)fantasierne sætter grænser. 

Har du en drøm om hed telefonsex med din kæreste eller sexpartner, men ved du ikke helt hvordan, du skal lægge op til det, eller hvordan samtalen skal udspille sig, så har vi lavet en guide med inspiration. 

LÆS OGSÅ: Sex idéer: 17 sextricks du skal kende


Hvor skal jeg starte?

Start åbent op og se hvor samtalen leder hen. Det kan være, at du spørger: “ved du, hvad jeg har lyst lige nu… jeg har lyst til, at du var lige her”. Og når din partner så svarer, at de da også ville ønske, at I var sammen, kan du følge op med at spørge “hvad ville du så gøre ved mig?”. Eller “vil du vide, hvad jeg så ville gøre ved dig?”. Og nu kan du så bare håbe på, at din partner griber bolden og er med på legen.

Husk først og fremmest at spørge om samtykke. Også når det er telefonsex. Og tænker du nu: Jamen, skal jeg så starte samtalen med at spørge: “Hej vil du have sex over telefonen?”. 

Nej. Når du har indledt samtalen, kan du jo f.eks. spørge: “Er det ok, at jeg fortæller, hvad jeg gerne vil gøre ved dig?”. På den måde får du spurgt din sexpartner, om de også har lyst til telefonsex.


Andre ting, du kan indlede samtalen med:


“Lige nu har jeg *indsæt tøj efter eget valg* på og sidder og tænker på dig…” - hvorefter du spørger, om det vil være ok for din partner, at du tager noget af tøjet af. 


“Må jeg fortælle dig, hvad jeg drømte om dig forleden…?” - hvorefter du begynder at fortælle om en våd drøm, du har haft. Og har du ikke haft sådan en, så digt løs. Det er jo kun en leg.


“Ved du, hvad jeg godt kunne tænke mig, at du gør næste gang, vi ses…?” - hvorefter du detaljeret fortæller, hvad du gerne vil have, din partner gør ved dig. 


“Kan du huske dengang vi…?” - hvorefter du genfortæller et af jeres fælles minder fra en gang, I havde virkelig god sex. 


“Må jeg læse en historie for dig…?” - hvorefter du læser højt af en erotisk novelle fra nettet. Eller måske endda en, du selv har skrevet. Når I har fået taget hul på snakken

Så er I igang! Hvordan resten af samtalen forløber kommer meget an på, hvor trygge I hver især er med legen. Måske I begge to deler ud af de vådeste fantasier - og måske I begge er tilbageholdende og blufærdige og gerne lige vil føle jer frem.

En taktik, hvis du gerne vil have telefonsex med din kæreste eller en anden sexpartner, og gerne vil undgå akavet stilhed i begge ender af røret, kan være at forberede dig lidt. Hav nogle gode sætninger klar. Hvordan forestiller du dig, at samtalen forløber? Og hvad kunne du forestille dig at sige?

LÆS OGSÅ VORES GUIDE TIL: Erotiske podcasts


Godt at have i baghånden

Du kan have et nogle sexfantasier på lager og beskrive i detaljer, hvad du drømmer om. Du kan støve et par minder af - f.eks. fra en ferie, hvor I havde hed sex - og sige, at du tit tænker på den gang din partner gjorde sådan og sådan ved dig. Eller du kan have en sexnovelle klar på din computer (eller i en bog), så du ikke først midt i samtalen skal til at Google ophidsende lekture.  

Du kan også have som slagplan, at du vil fokusere enten på din partners eller din egen krop:

Du kan fortælle, hvad du vil gøre ved din partner: “Først lyner jeg dine bukser ned og beder dig lægge dig på sengen. Ligger du ned nu?”... “Så kysser jeg dig på halsen, mens du får kuldegysninger af ren nydelse”. 

Eller du kan fortælle, hvad du gør ved dig selv: “Jeg har taget mine trusser af og er helt nøgen fra navlen og ned, selv om naboerne stadig kan se mig gennem vinduet, mens jeg finder min vibrator frem fra skuffen…”.


Hvis din sexpartner ikke siger så meget

Så er det helt ok, at det kun er dig, der snakker. Men husk, at I er to om det, så det kan være en god idé at holde din del af samtalen til korte beskrivelser og ofte skyde bolden tilbage ved spørge ind til din partner og inddrage dem: “Hvad gør det ved dig?”, “hvad har du lyst til at gøre ved mig?”, “er du hård?” eller “hvor våd er du lige nu?”.

Tjek ind hos din partner og sørg for, at det bliver en ping-pong, som I begge er godt tilpas I.

Du kan også give dem instrukser om, hvor du gerne vil have, at de rører ved sig selv. Telefonlegen kan f.eks. gå ud på, at I skal fjernstyre hinanden til selvtilfredsstillelse.   


Sæt billeder på

For at tænde din partner endnu mere, kan du sætte billeder i hovedet på dem ved at beskrive følelser, fornemmelser og reaktioner. Som f.eks.:


“Lige nu er jeg så våd, at det løber ned ad mit lår”.


“Jeg napper dig blidt i brystvorten med mine fortænder, så du får kuldegysninger og skælver over det hele”.


“Jeg er så hård, at du bliver nødt til at stønne tungt, når jeg kommer op i dig”. 


I kan ikke se hinanden, og netop det giver mulighed for, at I kan skabe de frækkeste fantasier i fællesskab. Når vi har fysisk sex, tænder nogle på berøring, mens andre har brug for også at bruge hovedet og fantasere imens. Og derfor kan det være ret effektfuldt med detaljerede billedbeskrivelser, når I har telefonsex. 


Sæt lyd på

Plejer du at stønne højt, gispe, sukke eller sige åh- og ah-lyde, så fortsæt endelig, når I har sex gennem telefonrøret. Og plejer du ikke at sætte lyd på, så forsøg at gøre det nu. Det er den eneste måde, din flirt kan vide, at du nyder jeres sexleg. 

Et inderligt støn eller et dybt mmm kan også være godt at fyre af, hvis du ikke lige ved, hvad du skal sige. Det kan være mega erotisk at kommunikere med lyde. Så giv en gas. 

LÆS OGSÅ: Samtykke: 8 gode måder at spørge på

 

Må man fake, når man har telefonsex?

Hvad angår orgasmer, så er det aldrig en god idé at fake. Først og fremmest, så sender du et forkert signal til din partner, der aldrig bliver klogere på, hvad du kan lide, hvis du lader som om, du kommer bare for at få samlejet overstået eller for at gøre dem glad.  

Men fordi telefonsex jo til dels består af fantasier, så er det måske helt ok at digte lidt og skrue op for nydelseslydene. 

Og ligger du i virkeligheden iført en svedlugtende t-shirt i sengetøj, der trænger til at blive skiftet, så er det også ok at udelade lige dén del af fortællingen. At du skruer op for nogle lidt mere erotiske detaljer skader ikke. 

Best Sellers