Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Hvordan onanerer man, når man har en vulva?

Hvordan onanerer man når man har en vulva

Er du født med en vulva (som er den overordnede betegnelse for dit underliv), er der flere måder at onanere på - ja, der er faktisk ret mange. Sikkert også flere, end vi kan liste op her. Savner du inspiration og idéer til dit egen solosexliv, har vi samlet en guide fyldt med onani tips.

 

Stimulering af klitoris

Mange synes, det er dejligt at stimulerer klitoris, når de masturberer: Det kan f.eks. være ved at gnide en finger frem og tilbage over den eller bruge en vibrator, der med små, hurtige vibrationer kærtegner klitten. I klitoris mødes tusindvis af nerveender, og derfor kan det føles ekstra intenst og pirrende, når du rører dig selv netop her. 


Stimulering af vagina

Det kan også føles godt at røre sig selv i skeden med en eller flere fingre eller en dildo. Men her er langt fra så mange nerveender, som det er i klitoris, og derfor er der også mange, der oplever, at de ikke kan få orgasme ved kun at stimulere vagina. Til gengæld er det her, du finder dit g-punkt: et følsomt punkt, der sidder på skedevæggen ud mod maven, 2-5 cm oppe. Ikke alle er enige om, hvorvidt g-punktet eksisterer - nogle mener, at det er en myte. Men i hvert fald oplever nogle, at de har et punkt i skeden, der er ekstra følsomt og rart at stimulere, når de har sex eller onanerer.

Har du brug for at vide, hvad der er op og ned på det hele, så har vi faktisk også lavet en guide til underlivet, der forklarer alt lige fra, hvor du finder klitoris til, hvor g-punktet sidder.  

 

Stimulering af anus

Du kan også røre dig selv ved anus, når du onanerer - det gælder uanset, om du har en penis eller en vulva. Også her har du et ekstra følsomt område, og det kan være pirrende at blive berørt her. Nogle bruger et buttplug i anus, mens de f.eks. stimulerer klitoris eller vulva.


Kroppens andre erogene zoner

Flere steder på din krop findes der såkaldte erogene zoner. Det er områder, hvor det er dejligt at blive berørt, og hvor du måske bliver tændt og opstemt af at blive f.eks. kælet, nusset eller kysset under sex - men du kan også selv berøre dine erogene zoner, mens du onanerer. Nogle synes f.eks. det er dejligt at nive sig selv i brystvorterne eller kæle for brysterne imens.


Der findes ikke én måde at onanere på

Som kvinde eller som person med en vulva, findes der mange måder at onanere på - og ingen af dem er mere rigtige end andre. Det hele handler om at finde ud af, hvad du selv kan lide. Og det kan du faktisk kun gøre på én måde: Ved at onanere og eksperimentere.


Hvor ofte onanerer kvinder?

En undersøgelse har vist, at næsten hver tredje kvinde (29,5%) onanerer mindst én gang om ugen. Den viste også, at vi onanerer mindre med alderen, men det kan ligeså vel være et tegn på, at onani er forbundet med skam hos ældre.

Men onani er ikke en one-size-fits-all. Derfor er det mindst lige så normalt at onanere hver dag, som det er kun et onanere en gang om ugen eller sjældnere.