Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Kan man onanere, når man har menstruation?

Kan man onanere, når man har menstruation?

Ja, du kan sagtens onanere, når du har menstruation. Faktisk kan der endda være nogle fordele ved det. F.eks. tyder noget på, at det kan lindre dine menstruationssmerter. Og hvis du skulle være bange for, at det sviner? Don’t worry. Det er hverken klamt eller ulækkert! 

For det første, så er det helt normalt, hvis du føler dig mere liderlig, når du har menstruation. Kroppen er designet så smart fra naturens side, at du får mere lyst til sex, når du har ægløsning ca. to uger inden, du får menstruation - det er nemlig her, der er størst chance for at blive gravid, og det giver sig selv, at jo mere sex du har på dette tidspunkt i din menstruationscyklus, jo større chance er der for, at der kommer en baby ud af det. Hvis du ikke bruger prævention, selvfølgelig. Og derfor vil naturen gerne have dig til at have sex her.

LÆS OGSÅ: Onani guide: De 20 bedste tips

Mere liderlige under menstruation

Jamen burde din sexlyst så ikke falde under menstruation, spørger du måske. Tjo, det kunne man godt tro. Når du får din mens, dropper niveauet af det hormon, der hedder østrogen, men på andendagen af din menstruation begynder det faktisk at stige igen - og det kan få dig til at føle dig liderlig. 

Så kan der til gengæld være andre grunde til, at du ikke har lyst til sex: Du er måske oppustet, du har menstruationssmerter, eller du tænker, det er ulækkert at have sex, når du bløder. Og her stopper vi lige op i et øjeblik: Menstruation er ikke klamt, og du kan sagtens både onanere og have sex under menstruation. Og har du ikke lyst til det, så er det også helt normalt - så lader du bare være.

Har du en øget sexlyst, når du har menstruation, og er du enten single eller holder din blødning dig af den ene eller anden grund tilbage fra at have sex med din kæreste, så kan du heldigvis klare den selv med din vibrator, din yndlingsdildo eller hvad du nu har ved hånden: F.eks. din finger. 

 

Fordele ved at onanere med menstruation

Noget tyder på, at der er flere goder ved onani under mens:

1. Onani lindrer menstruationssmerter - en undersøgelse, hvor 486 person med menstruation deltog, viste, at onani både kan reducere menssmerter og -kramper og oppustethed.

2. Du behøver ikke glidecreme - har du svært ved at blive våd, har du en fordel, når du har menstruation: Blodet virker nærmest som en slags glidecreme, der får det hele til at, ja… glide meget nemmere!

3. Onani øger velværet - Onani frigiver stofferne dopamin og serotonin i hjernen - og får du en orgasme, slipper den også hormonerne prolactin og oxytocin løs: Sammen får de dig til at føle dig dejligt veltilpas, lykkelig og afslappet. Og er der noget, man har brug for under menstruation, er det så ikke at føle sig mere veltilpas?

 

Blod på sengetøj og hænder

Men sviner det ikke? Og kommer der ikke blod over alt?, spørger du måske. Selvfølgelig sætter blod et lidt andet aftryk, end det klare skedesekret, der normalt opstår, når du bliver tændt eller har sex. Måske det både kommer på lagenet og på dine hænder. Men:

 

1. Der kommer slet ikke så meget blod, som du måske tror. Du bløder mindre end en deciliter i løbet af alle de dage, du har mens. Og det hele kommer jo ikke på én gang. 

2. Blod er hverken ulækkert eller klamt. Første gang, du onanere med menstruation, skal du måske lige overvinde dig selv (og har du ikke lyst, så lader du bare være). Men du vil hurtigt opdage, at det ikke er nasty på nogen måde. Måske du endda vil få et tættere og mere naturligt forhold til din krop ved at undersøge den på andre tidspunkter af din cyklus, end du er vant til. 

3. Læg et håndklæde over dit lagen, mens du onanerer, hvis du har det bedst med det. Og glemmer du det, så kommer der næppe mere blod på dit sengetøj, end der gør på en nat, hvor dit bind har siddet skævt. 

 

Du kan også nøjes med at bruge en klitorisvibrator i stedet for f.eks. en dildo eller et andet stykke sexlegetøj, der skal stikkes op i din vagina. På den måde kommer du ikke lige så meget i kontakt med blodet. 

Og så skal du selvfølgelig huske at vaske dit sexlegetøj bagefter, så der ikke sidder blodrester på det - men så igen: Du bør altid vaske dit legetøj efter brug. 

Så giv du blot dig selv og din krop det self love, I har brug for under mens: Chokolade, sofatid og masser af onani.