Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Oralsex: 11 geniale tips og tricks til at slikke fisse

Oralsex

Hvordan slikker man fisse? Og hvad er de bedste tips og tricks til oralsex? Kun fantasien sætter grænser, men vi har kogt det mest basale ned til en guide, hvor du kan finde inspiration til, hvordan du tilfredsstiller din kæreste eller sexpartner med tungen. 

Artiklen her er til dig, der har en sexpartner med en vulva. Har din partner en penis, har vi også lavet guiden hvordan giver man et blowjob. 

 

Hvad er oralsex?

Når du og din kæreste eller sexpartner slikker, sutter og kysser hinanden på kønsdelene, er det oralsex. Nogle kalder det også at slikke fisse. At andre kalder det for “fransk”. Oralsex er med andre ord sex med munden, og det kan foregå på mange forskellige måder. I denne guide forklarer vi nogle af dem. 

 

Kan jeg få kønssygdomme af oralsex?

Ja, det kan du godt. Både gonoré, klamydia, syfilis og herpes kan smitte gennem oralsex. Så selvom du ikke kan blive gravid af at blive slikket eller slikke andre, så er oralsex stadig ikke sikker sex. Skifter du sexpartner af og til, så er det altid en god idé at blive testet for kønssygdomme, så I kan passe på hinanden.

Det var de indledende ord. Lad os fortsætte til det, det egentligt handler om. 

LÆS OGSÅ: Fun facts: 7 ting du ikke vidste om porno

 

De bedste 11 tips og tricks til at slikke fisse

 1. Find en god stilling. Ikke kun for din partners skyld men også for din egen. At give oralsex kan være anstrengende for både nakke, skuldre, tunge og kæber. Derfor: Sørg for, at du ligger godt. F.eks. kan du lægge dig på maven, støtte albuerne mod madrassen og så skubbe dine hænder ind under din partners numse, så du har et godt tag omkring underlivet. Du kan evt. løfte deres underliv lidt op, så det er nemmere at nå vulva med munden. Hvis det bliver for hårdt for dine arme, kan du også skubbe en pude ind under numsen på din partner.

 1. Sig du kan lide det. Husk at forsikre din partner om, at du kan lide at give dem oralsex. Man kan nemt blive usikker på, om det nu også føles rart for den anden. Lugter jeg? Synes de jeg er klam? Kan de virkelig lide det? Ligger man og bekymre sig om den slags, så føles det jo slet ikke rart at få oralsex. Derfor kan det være rart for din partner, hvis du siger ting som: “Mmmh, hvor smager du godt”. Eller: “Jeg elsker at slikke dig”. Du kan også nøjes med at stønne og sig mmm- og jaaah-lyde.

 1. Tænk over dit mønster. Måske har du hørt myten om, at tricket til at give god tunge er at slikke alfabetet. Vi siger ikke, at det ikke virker - du kan jo teste det af. Men for at det ikke skal blive ét stort kaotisk spytbad med din tunge slaskende i alle retninger, så kan du tænke i mønstre. F.eks. rundt og rundt om klitoris i cirkler. Eller op langs den ene side af skedeåbningen, ned langs den anden side og tilbage igen, så du tegner et omvendt U. Det kan også bare være op-ned-op-ned med en bred tunge. Vigtigst er det, at du holder dig til én rytme og ét mønster ad gangen. I et stykke tid i hvert fald. Efter nogle minutters slikken kan du skifte til et nyt mønster for variationens skyld.

 1. Tænk over dit tempo. Det handler ikke om at være mega hurtig med tungen, når du giver oralsex. Jo, nogle gang kan det føles dejligt med en intens og hurtig tungespids mod klitoris. Men mest af alt handler det om at være sensuel i dine bevægelser. Start evt. langsomt ud og slut af i et højere tempo. Eller bed din partner om at sige til, når du har fundet den helt rigtigt fart på tungen. 

 1. Tænk over din styrke. Det kan føles fantastisk at blive slikket med en hård og spids tunge. Og det kan være mindst lige så nice at mærke den blød og afslappet tunge mod sin vulva. Men 10 minutter med en anspændt mund, der hakker mod ens klit, er ik’ så rart. Din tunge og mund kan gøres både blød og hård, så eksperimentér dig frem og læg mærke til din partners små signaler for at finde ud af, hvad de kan lide. Og så igen: Husk variation. 

 1. Brug sexlegetøj. Du kan sagtens hive en vibrator, et buttplug eller et andet stykke legetøj med ind i legen. F.eks. kan du slikke klitoris, mens du penetrere din partner med en dildo. Eller du kan lade vibratoren tage sig af at stimulere klitoris, mens du slikker kønslæberne.

 1. Læg jer i 69’eren. Hvem siger, det kun er den ene af jer, der skal modtage? Lægger I jer i den stilling, der hedder 69’eren, kan I begge give og få oralsex på samme tid. De ene lægger sig ovenpå den anden og placerer sig sådan, at begges munde er ud for skridtet på den anden. I kan også arrangere jer, så I begge ligger på siden. Tadaa - nu kan I begge give oralsex. 

 1. Brug doggystyle. Du kan også slikke fisse på din kæreste, mens de ligger på alle fire i stillingen doggystyle. Det giver en anden vinkel, og din tunge får mulighed for at nå helt andre steder af vulva. Pro tip: Bed din sexpartner svaje godt i ryggen imens. Så kan du bedre komme til. 
 1. Nus inderlårene. Indersiden af lårene er et af de ekstra følsomme steder på kroppen, hvor mange kan lide at blive berørt under sex. Stryg eller nus din partner hen over inderlårene - gerne begge på én gang i en symmetrisk bevægelse - det kan både være dejligt omsorgsfuld og give pirrende kuldegysninger. 
 1. Flet fingre. Det kan føles både romantisk og intenst at flette fingre med din sexpartner, mens du giver oralsex. Så føles det også i højere grad som om, I er sammen om akten, fremfor at det bare er et one-person-job du har gang i sydpå. 
 1. Giv finger samtidig. Du kan sagtens tage fingrene i brug - din tunge behøver ikke at gøre arbejdet alene, når du slikker fisse. Og vil du eksperimentere lidt, kan du jo gå på jagt efter din partners g-punkt eller lege med at fremkalde en sprøjteorgasme.

LÆS OGSÅ: Sex-idéer: 17 sextricks du skal kende

 

Bonusinfo: Andre ord for oralsex

Kært barn har mange navne, og oralsex er højt elsket af mange. Her er en håndfuld af synonymer for oralsex:

 • fransk
 • slikke fisse
 • slikke kusse
 • slikke mis
 • at gå ned på

 

LÆS OGSÅ: Må man have sexlegetøj med i håndbagagen?

LÆS OGSÅ: Telefonsex: Din step-by-step-guide til et long distance knald

LÆS OGSÅ: Lesbisk sex: Hvordan har man sex med en anden kvinde?

Best Sellers

Bestseller