Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Sprøjteorgasme guide: 12 råd der får dig til at sprøjte

sprøjteorgasme

Du har måske hørt andre kalde den ‘den kvindelige udløsning’ eller ‘den kvindelige ejakulation’. Nogle omtaler den ‘springsvandsorgasme’. Og andre har døbt den ‘våd orgasme’. Det kan også være, du har hørt om at ‘squirte’.

Der er selvfølgelig tale om sprøjteorgasmen.

Den er omgærdet af en smule mystik. For hvad er en sprøjteorgasme? Kan alle få en sprøjteorgasme? Og hvordan får du en sprøjteorgasme?

First things first: Har du ikke oplevet en sprøjteorgasme endnu, er du helt normal. Og du behøver slet ikke at levere et kæmpe springvand, når du får orgasme, for at kunne nyde sex. En sprøjteorgasme er heller ikke et tegn på, at den sex, du lige har haft, har været ekstra godt. 

Sprøjteorgasmer kan være skønne. De kan være dejlige. Og har du lyst til at opleve en, så kast dig ud i at eksperimentere. Vi hjælper dig på vej!

LÆS OGSÅ: Vores guide med de bedste onani tips

 

Hvordan får man en sprøjteorgasme?

Hemmeligheden bag en sprøjteorgasme er vedholdende og kraftig stimulering af dit g-punkt, mens du eller din sexpartner også kæler for en eller flere andre af dine erogene zoner. Du skal sørge for at slappe af imens - og så skal du have drukket rigeligt med væske. 

Få vores trin-for-trin guide til springvandsorgasmen her. 


Sådan får du en sprøjteorgasme - 12 råd

 1. Lav dine knibeøvelser - ikke imens, du forsøger at få en våd orgasme, men inden du går i gang. Stærke muskler i bækkenbunden er helt afgørende for, at du overhovedet kan få en orgasme. Det gælder også sprøjteorgasmen. Så knib, knib, knib! Det kan godt være, at er kedeligt, men det betaler sig - det lover vi!
 2. Føl dig tryg - sørg for, at du føler dig tryg i situationen. Det kan være lettere sagt end gjort. Men er du ikke tryg, kan du ikke slippe kontrollen, og det er nødvendigt, hvis du vil sprøjte. Eksperimenter sammen med en, du er tryg ved og sørg for, at I har alt den tid og alt den ro, I skal bruge. 
 3. Få hjælp af din sexpartner - det kan være hårdt slid at arbejde på sådan en orgasme. Især fordi dit g-punkt skal stimuleres kraftigt. Drag ud på orgasmeeventyret sammen med din kæreste eller sexpartner, så h*n kan gøre det hårde arbejde, mens du slapper af og nyder. 
 4. Drik rigeligt med væske - skal der væske ud, skal der også væske ind. Din krop har brug for, at du får noget at drikke, hvis den skal producere noget at sprøjte med. 
 5. Tis af - inden I går i gang, så husk at tisse af. Så er du sikker på, det ikke er urin, der sprøjter ud af dig. 
 6. Brug glidecreme - det kan få det hele til, ja, at glide lidt nemmere. 
 7. Læg dig på ryggen med benene oppe -  på den måde stemmer du ikke fødderne imod madrassen og kan derfor nemmere slappe af i underlivet. Du behøver ikke at bruge dette trick for at komme til at sprøjte, men det kan hjælpe tsunamien lidt på vej. 
 8. Stimuler g-punktet - det var alle forberedelserne. Nu er vi nået til sexen. Hemmeligheden er som nævnt stimulering af g-punktet. Find det lille punkt på skedevæggen og hold et konstant og vedholdende pres på det. Det kan være med enten en finger eller med en g-punktsvibrator. Når du føler, du skal tisse, så ved du, at du har fundet g-punktet og har tilstrækkeligt med pres på det. 
 9. Hold et konstant tryk på g-punktet - det er alfa og omega for din sprøjteorgasme. Imens kan du eller din sexpartner kæle for f.eks. klitoris, dine brystvorter eller andre erogene zoner, hvor du bliver tændt af at blive berørt. I kan f.eks. bruge en klitorisvibrator til at stimulere klitoris imens.   
 10. Øg trykket - jo mere ophidset du bliver, des hårdere skal din sexpartner trykke på g-punktet. Det skal selvfølgelig ikke gøre ondt, men det skal være et ret kraftigt tryk. Bevæg fingeren på g-punktet i cirkler eller op og ned - varierer i bevægelserne, så det ikke bliver for monotont. 
 11. Hold presset lidt endnu - når din sexpartner begynder at mærke sammentrækninger i din skede, skal h*n holde presset på g-punktet lidt endnu. Måske endda nogle minutter. Det tager tid at lære at sprøjte.  
 12. Lykkedes det? - Hvis det var første gang, du ledte efter din sprøjteorgasme, så gjorde det nok ikke. Det tager tid. Op på vibratoren igen og leg videre med din krop og dit sexliv!

LÆS OGSÅ: Hvordan føles en orgasme?

 

Sexlegetøj til sprøjteorgasmer

Jagten på den våde orgasme kan blive nemmere med det rigtige værktøj. Brug en g-punktsvibrator, der rammer dit g-punkt - det er hele hemmeligheden bag sprøjteorgasmen. Det kan både være en batteridrevet vibrator eller en glasdildo, der krummer let. En klitorisvibrator, der utrætteligt kan stimulere klitoris, er også en god investering.  


(HEJ MELISSA -  HER KAN DU OPLAGT PLACERE PRODUKTER)

 

Hvad er en sprøjteorgasme?

Ingen ved det helt præcist, hvad en sprøjteorgasme egentlig er  - der bliver desværre ikke forsket meget i den sag. Er dit biologiske køn kvinde, kan du (måske) opleve en sprøjteorgasme: Kort fortalt er det, når der sprøjter væske ud af urinrøret, når du får orgasme.

Væsken kommer tilsyneladende - som sagt: Der bliver ikke forsket meget i den sag - fra det, der heddes skenes kirtler, og som bedst kan sammenlignes med prostata hos mandekroppen.  


Kommer der tis ud, når kvinden får sprøjteorgasme?

Ja og nej. Der kan komme urin ud med væsken, når du får en sprøjteorgasme. Men undersøgelser viser, at væsken også består af en anden ‘saft’. Der er ikke forsket meget på området, men både Videnskabsmagasinet på DR3 og en fransk forskers eksperimenter beviser, at det ikke er tis. 

 

Kan alle få en sprøjteorgasme?

Måske. En amerikansk undersøgelse viste, at 14 procent af deltagerne sprøjtede ved de fleste orgasmer, og at 54 procent havde oplevet en sprøjteorgasme mindst én gang. Mange oplever aldrig at få en sprøjteorgasme - og det er helt normalt ikke at sprøjte, når man kommer. 

Vil du gerne prøve, hvordan det føles at sprøjte, så øv dig, eksperimenter, og bliv ved. Men husk på at det samtidig skal være sjovt. Og sprøjter du ikke, så pyt. 

 

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan får du vibratoren ind i dit parforhold

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan bruger du din vibrator bedst

LÆS OGSÅ: Hvorfor kan jeg ikke blive våd?

Best Sellers

Bestseller