Altid diskret levering. Fri fragt på ordre over 599,- kr

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Sex i det fri: Her er reglerne

Sex i det fri: Her er reglerne

I bølgernes skvulp, på en varm sandstrand eller under bøgetræernes grønne kroner - der er mange skønne steder, hvor vi kan nyde mere end blot den danske natur. Men hvilke regler gælder der, når det kommer til at have sex i det fri? 


Må man have sex i det fri?

Det korte svar er ja. Du må gerne have sex i det fri i Danmark, så længe du viser hensyn til andre. Lidt forenklet kan man sige, at sex i det fri ikke bare er pirreligt, men også fuldt lovligt, men kun hvis man har gjort sit til ikke at blive opdaget. 


Regler for sex i offentligheden

Noget af det frækkeste ved sex i det fri er det forbudte element. Men faktisk er det ikke ulovligt at have sex udendørs, ligesom der ikke er nogen fast lovgivning for, hvor og hvornår man må være nøgen i offentligheden. Man må for eksempel gerne ligge nøgen med sin partner på stranden og kysse. 

Skulle kyssene give lyst til mere, er det dog en god idé at søge væk fra de åbne arealer, for du kan blive dømt for blufærdighedskrænkelse gennem straffelovens paragraf 232. Her dømmes der særlig hårdt, hvis krænkelsen er begået over for et barn under 15 år. 

En god tommelfingerregel er, at dyrke sex i det fri, hvor der ikke er andre mennesker i sigte. Skulle der ske det, at nogle pludselig dukker op midt under akten, så er det ikke altid den, der føler sig krænket, der har retten på sin side. Det afhænger af politiets og domstolenes vurdering, og de har i tidligere sager ofte lydt på, at den krænkede jo bare kunne være gået videre frem for at stille sig op og kigge. 

At have søgt hen bag en busk, et træ eller en sandbanke er med til at vise, at I ikke har haft sex i offentligheden med intentionen om at krænke andre - så det er altid en god idé at finde lidt privatliv et sted.


Gode steder til sex i det fri

Sex i det fri rimer oftest på spontanitet. Når I svedige står midt på vandreruten eller lige er kommet til jordbærkagen på skovturens picnic, og I bare ikke kan holde fingrene fra hinanden længere. Det er lige det, der gør sex i naturen så frækt, at I bare må have hinanden, selvom det betyder sand i sprækker eller en bille på afveje ... 

Hvis der er tid til en smule planlægning, så er et tæppe at ligge på en god idé. Det beskytter også knæ og albuer for rifter. Foretrækker I at stå op under samlejet, er et træ i en skov eller en bænk på en strand, som du og din partner skiftevis kan balancere jer mod, også et frækt element - der samtidig kan fungere som en form for skjulested, skulle der dukke nogen op. 

Og apropos ubudne gæster: At blive iagttaget under sex kan være frækt, men ikke hvis det sker ufrivilligt og slet ikke, hvis det bliver optaget på film uden samtykke, så husk altid lige at tjekke, at der ikke hænger et overvågningskamera i nærheden, når I kaster jer over hinanden. 


Sex på stranden

En varm og solbrun krop, der liiiige skal have hjælp til at få smurt solcremen ordentligt ud. På stranden er der god mulighed for at blive tændt af hinandens og egne kroppe, og den smule tøj, der er på, kan hurtigt komme af. 

Sex på stranden er frækt, især fordi der ikke er noget til at skærme fra den åbne himmel og solens stråler, der bager ned på jeres i forvejen varme og nøgne kroppe. Der er til gengæld heller ikke så meget til at skærme jer fra andres blikke, så undgå de mest befolkede strande og forsøg eventuelt at finde en varm gryde i en sandklit. Og husk et strandtæppe eller håndklæde at ligge på, hvis du synes, sand mere hører sandslotte end diverse kropsåbninger til. 


Sex i havet 

Saltvand kan være ret ubehageligt for den følsomme hud forneden, men det betyder ikke, at havet skal forbigås som et sted at have sex i det fri. Det kræver bare noget at ligge på. Et badedyr, en robåd eller et SUP-board kan ovenpå bølgernes skvulp måske endda tilføje nye bevægelser til akten.


Sex i haven

Hvad med at tage jeres liderlighed med ud på terrassen, græsplænen eller trampolinen, næste gang I er i sommerhus? At have sex i haven er dejligt og trygt, da det kan foregå under åben himmel, men samtidig I en lukket arena, der gør det nemmere at kontrollere, hvem der kan kigge og høre med. Hvis tanken om at blive opdaget er fræk, kan I vælge at have sex lige op af ligusterhækken, så I kan knalde til lyden af de intetanende forbipasserende, der går forbi. 


Sex i skoven

Modsat stranden er skoven nem at finde et uforstyrret sted at have sex. Krat, træer, buske og sten giver mange muligheder for at være i fred, imens I nyder det grønne og hinanden. Det kan være på en romantisk picnic, en tilfældig løbetur eller I kan pakke soveposerne og tilbringe natten med at dyrke sex i skoven på en shelterplads. På den måde undgår I også direkte kontakt til skovbundens insekter.  


Sex på rastepladser

I har været igennem diverse musikquizzer og bil-lege, og der er stadig lang vej, til I er fremme. Hvad med at dreje af ved næste rasteplads, parkere bilen og finde et sted, hvor I kan dyrke rasteplads-sex? Hvis I ikke lader jer afskrække af hygiejnen, kan I gøre det på rastepladstoilettet, I kan også finde en bænk eller en busk - eller måske gøre det op ad jeres bil, hvor I kan holde øje med, om der kommer andre. 

Hvis I vælger at have rasteplads-sex ved en motorvej, behøver I ikke bekymre jer om andet end tilkørslen, da man ikke kan komme gående eller cyklende hertil. Til gengæld skal I huske, at flere biler er begyndt at have overvågningskameraer monteret på sig, så lad være med at hoppe op på kalechen af den Tesla, I har lånt af svigerfamilien. 

  

Sex i bilen

Det er lige dele frækt og besværligt og i øvrigt også ulovligt. I hvert fald hvis du kører bilen. Men holder I stille et sted, hvor ingen kan se jer, er bilen et oplagt sted at have offentlig sex. Man kan måske ikke rigtig kalde det udendørs sex, men de frække elementer fra sex i det fri er fuldt til stede - krydret med duggede ruder og nedrullede lædersæder.

 

Læs også vores guide til rimming, vores artikel om porno for kvinder, og vores tips til de bedste sexstillinger.

Best Sellers

Bestseller
Bestseller