Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Rimming: 8 tips til et godt rimjob

Rimming: 8 tips til et godt rimjob

Rimming er den ultimative kombination af analsex og oralsex. Og du har kun brug for tre ting for at komme igang: Din tunge, din partners numse og masser af smørelse i form af enten spyt eller glidecreme - så er du ‘all set’! 

Men hvad er et rimjob? Hvordan gør man? Og er der nogen forholdsregler, du skal tage? Vi har din ryg - og din numse! 

 

Hvad er et rimjob?

Et rimjob er oralsex, hvor man slikker anus med tungen. Det er ikke meget anderledes end at at slikke fisse - bortset fra, at det altså ikke er vulva, der bliver forkælet med tungespidsen, men numsehullet. Det kan forresten også hedde rimming eller anilingus. 

First things first: Husk altid at spørge om samtykke, inden sex. Har du og din partner ikke dyrket rimming før, er det en god idé lige at tage snakken og spørge, om de har lyst til at blive slikket analt. Og synes du, det er akavet at spørge direkte, så kan du under oralsex røre forsigtigt ved din partners numsehul og spørge “har du lyst til, at jeg slikker dig her?”.

 

Rimjobs og hygiejne

Hygiejne er vigtigt - især ved analsex, fordi der kan være rester af afføring og bakterier ved endetarmsåbningen. Og lad os så lige stresse kan. Så længe I sørger for at vaske jer, er det hverken uhygiejnisk, farligt eller ulækkert at give eller få anilingus. Hvis du ved, at I har planer om rimming, kan du gå på toilettet 30-60 minutter før for at komme af med, hvad end du skal af med. Det er også en god idé at vaske jer med varmt vand og intimsæbe inden. 

Tænker du, at det nemt og praktisk kan klares med en vådserviet fra en pakke på sengebordet, så stop lige op engang: Det anbefales ikke at bruge vådservietter, fordi der kan være creme og parfume i dem, der kan irritere den sarte hud mellem dine ben og slimhinderne i vagina.

 

Skal jeg fjerne håret inden?

Det er op til dig - og kun dig! Det er helt normalt at have hår mellem balderne, og du kan vælge f.eks. at blive vokset eller barbere dig. Nogle synes, de bliver mere sensitive og at det føles bedre og mere intenst, hvis de er glatbarberede på det område, der bliver slikket. Til gengæld kan det være træls i dagene efter, når hårene begynder at vokse ud igen: Det kan klø, og du kan få indgroede hår, der bliver betændte. 

 

Kan man få kønssygdomme ved rimming?

Som med alt andet sex, kan I smitte hinanden med seksuelt overførte sygdomme ved rimjobs. Hvis du har sex med skiftende partnere, er det altid en god idé at blive testet for kønssygdomme jævnligt. 

 

Slikkelapper og dental dams

Er du bekymret for sygdomme eller hygiejne, kan I bruge slikkelapper. Det er et stykke tynd latex, du lægger hen over det sted, du gerne vil slikke. Du kan også bruge det, der hedder ‘dental dam’, der i bund og grund er det samme, men som egentligt at udviklet til at bruge under tandoperationer. Og har du hverken husket at købe slikkelapper eller dental dams, kan du tage et kondom og klippe det op i siderne, så du har et fladt stykke latex, som du ligger over din partners anus. 

Du kan også bruge slikkelapper, når du slikker fisse, hvis du er bekymret for kønssygdomme. 

Pro tip: Kom en ordentlig klat glidecreme på din partners hud, inden du placerer slikkelappen over den. Det gør oplevelsen for din partner så meget mere lækker. 

 

Så hvordan gør man så?

Der findes tusindvis (ok, vi har ikke talt efter) af måder at give anilingus på, og dit rimjob kan varieres i det uendelige. Du kan tegne forskellige mønstre med tungen og gøre den både blød og hård. Har du brug for en helt konkret begynderguide, får du instruktioner til dit første rimjob her:

 

8 tips: Hvordan giver man et rimjob?

1. Slap af i tungen - gør din tunge bred og flad, mens du slikker din partner hen over anus nedefra og op.

2. Spids tungen til - når du har slikket et stykke tid med en blød og afslappet tunge, kan du gøre din tunge mere spids og hård. Du kan lade den cirkle rundt om numsehullet og du kan også penetrere din partner med tungespidsen.

3. Brug masser af spyt - eller glidecreme. Det får tungen til at glide nemmere og øger sensitiviteten hos din sexpartner.

4. Varier dit mønster - slik nedefra og op i lange strøg, som spiste du en softice. Lav små intense slik med tungespidsen. Slik rundt om anus i cirkler. Eller tegn en halvcirkel om numsehullet frem og tilbage, frem og tilbage. Brug ét mønster ad gangen, men skift efter et stykke tid for variation.

5. Kys - når du bliver træt i tungen, kan du give den en pause og i stedet bruge dine læber. Giv bløde, lange, våde, varme kys med læberne placeret på eller rundt om anus.

6. Ånd på anus - det kan føles ret så lækkert for din partner at føle din varme ånde mod numsehullet. Åben munden godt op og placér dine læber mod din partners numse, mens du roligt og afslappet ånder varm luft ud.

7. Husk også de andre erogene zoner - kæl for klitoris, brug en finger i vagina, stryg penis eller niv din partner i brystvorterne. Hvis du har overskud til ikke kun at fokusere på anus, kan du få din partner endnu mere op og ringe ved også at røre alle de andre magiske punkter på deres krop.

8. Tilsæt dit favorit pleasure toy - du behøver ikke lade dit yndlingssexlegetøj blive i skuffen. Et rimjob går perfekt hånd i hånd med legetøj som en vibrator, der kan stimulere klitoris eller din partners g-punkt, mens din tunge er beskæftiget med at slikke. En vibrerende penisring eller et penis-sleeve er også helt oplagte at inkludere i legen.    

 

Gode stillinger til rimming

Det giver sig selv, at I skal vælge en stilling, hvor det er nemt for dig at komme til mellem din partners balder. I kan både ligge eller stå, og for at gøre det hele lidt nemmere kan du holde din partners balder adspredt med en hånd på hver - eller du kan bede dem om selv at holde dem, så kan bruge dine hænder til at stimulere din partner eller dig selv imens. Gode stilling kan være:

Doggystyle: Din partner ligger på alle fire eller på knæ, mens de de hvilker overkroppen mod madrassen. 

Stående: Din partner kan f.eks. læne sig ind over et bord eller sengen, mens du sidder på gulvet med ansigtet ud for deres numse.

Siddende: Du ligger ned, mens din partner enten squatter over dit ansigt eller sætter sig på det (uden at hvile alt for tungt på dit hoved, selvfølgelig - du skal også kunne trække vejret).

 

Hvordan føles det at få et rimjob?

Et rimjob føles ikke meget anderledes end andre former for oralsex. Det kan føles vådt, lækkert, pirrende og helt igennem skønt. Din numse er fyldt med pleasure-punkter. Anus har mange nerveender, og det betyder, at du er følsom netop her. Nerverne har forbindelse til bækkenbundsmusklerne, og derfor er der ret gode chancer for at få en orgasme, når du bliver stimuleret i og omkring din numse. For nogle er analsex også forbundet med tabu, og derfor kan det være ekstra frækt at blive slikket og penetreret analt. 

 

Andre ord for rimjob

  • Rimming
  • Anilingus

 

LÆS OGSÅ: Må man have sexlegetøj med i håndbagagen? 

LÆS OGSÅ: Telefonsex: Din step-by-step-guide til et long distance knald

LÆS OGSÅ: Lesbisk sex: Hvordan har man sex med en anden kvinde? 

 

Vi tilbyder også anal legetøj hos Klub Venus.