Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Sexlege: 10 erotiske lege, du selv kan prøve derhjemme

sexlege erotiske lege

Sexlege kan være meget andet end rollespil. Vi har samlet de bedste bud på erotiske lege, du kan prøve af med din sexpartner, hvis I trænger til ny inspiration, gerne vil udforske nye sider af hinanden og jer selv, eller I bare trænger til at grine sammen. For hey, sex behøver altså ikke at være hverken super alvorligt eller æstetisk. 

Og pssst … finder du ikke, hvad du søger her, så har vi også lavet en guide med 17 geniale sex idéer.

 

Sexlege bringer jer sammen

Ifølge eksperter, så er sexlege en fantastisk anledning til at komme tættere på hinanden. Under sexlege lærer i hinandens kroppe og lyster at kende. Måske I tør være mere ærlige overfor jer selv og hinanden, eller I opdager kinks, følelser og begær, I slet ikke vidste, I havde. 

Legene kan være alt fra sex-udfordringer og erotiske lege med bind for øjnene til parlege, der er lavet til formålet: F.eks. terninger med sexstillinger eller kamasutra-kortspil. Men husk: Det er vigtigt, at I begge er med på legen, føler jer trygge og ikke lader jer presse til noget, I ikke har lyst til. 

Som med alle andre former for sex, så er samtykke alfa og omega. Altid.

Og er du bange for, at det kommer til at føles akavet og kikset? Så grin! Sex må gerne være sjovt, og om ikke andet, kan du altid afbryde og spørge, om I ikke bare skal knalde. 

På listen her finder du 10 idéer til sexlege, du (måske) ikke kendte i forvejen. Det er altid en fornøjelse at få lov til at bringe inspiration til vores kunders sexliv. Så here goes:

 

10 sexlege du kan prøve derhjemme

1. Find honningen

Mens din partner lukker øjnene, dypper du fingeren i honning og smører et lille område af kroppen med det søde stads. Nu er det din partners tur til at finde honningen kun ved hjælp af sin tunge. Når de har slikket sig frem til, hvor end du har ‘gemt’ din honning, bytter I roller, og det er din partners tur til at gemme honning på sin krop. I kan jo starte med at smøre honning på et knapt så skjult og intimt sted og langsomt, som legen skrider frem, placere den tættere og tættere på køn og erogene zoner: Bag øret, på inderlåret, på kønsbenet … Pro tip: Tag tøjet af, inden I går i gang. Det kan godt blive en klistret omgang. 

 

2. Fjernstyr mig

Placer en fjernstyret vibrator i dine trusser og betro din partner fjernbetjening f.eks. lige inden, I skal i byen, til familiefest eller bare en tur i Netto. At have kontrollen over andre kan være ret ophidsende i sig selv. Men hvad med at tilføje en ekstra dimension til legen? Som f.eks., at din partner skal trykke på fjernbetjeningen, hver gang nogen i selskabet skåler? Eller hver gang tjeneren på restauranten henvender sig til jer ved bordet? Hos Klub Venus finder du bl.a. vores Dory - en lille og ret så cute vibrator med tilhørende fjernbetjening.

 

3. En ny sexstilling 30 dage i træk

En sex-udfordring, der måske kan kaste en ny favoritstilling af sig. 30 dage i træk skal I prøve en ny sexstilling, I ikke har prøvet før. I kan evt. skiftes til at vælge. I kommer helt sikkert ud i nogle stillinger, der ikke gør noget særligt for hverken den ene eller den anden. Men I finder måske også sexstillingernes svar på den hellige gral. Hvem ved. 

 

4. Den store bagedyst

Nej nej, det går ikke ud på, at I skal se fjernsyn. Find glasur, krymmel, fondant, sukkerperler og flødeskum frem. Så er det gang i sprøjteposerne (sorry!). Dekorer hinandens kønsdele med herlighederne - og slik det af bagefter. 

 

5. Tegneleg

Kan du huske, da du var barn, og I skiftedes til at gætte, hvad I tegnede på ryggen af hinanden? Og var du en af dem, der altid gættede forkert med vilje, fordi det føltes så dejligt, at du bare gerne ville have, at din tegne-buddy blev ved med at føre fingeren over ryggen på dig? Gæt hvad: Det er ikke blevet mindre nice. I kan skiftes til at tegne hinanden på ryggen, maven og balderne - uden tøj på, selvfølgelig.

 

6. Rød gul grøn

Giv din partner en intim massage og instruér dem i hele tid skal lade dig vide, om din berøring er rød, gul eller grøn. Rød: Berøringen er ikke ophidsende for dem. Gul: Berøringen er ikke direkte ubehagelig, men du må gerne blive ved med at udforske området lidt endnu. Grøn: Din berøring føles lækker, og du skal fortsætte med at massere området.

 

7. Mal hinanden

… med bodypaint. Følelsen af en kølig pensel med nøgen hud kan være virkeligt pirrende. Pro tip: Sørg for at sengetøjet ikke er i en sart farve. Vi garanterer ikke, at det nogensinde bliver helt rent igen. 

 

8. Legetøjs roulette

Besøg din yndlings online sexlegetøj-shop (vi nævner ikke, hvem det måske kunne være) og slå op på oversigten over bestsellere. Nu skal din partner lade fingeren kører op og ned ad skærmen med produkter, mens du lukker øjnene. Når du siger “stop”, skal din partner klikke på det stykke legetøj, deres finger er ud for, lægge det i kurven og klikke det hjem. Uanset hvad det er. Men pas på, det er med fare for at blive afhængig af et nyt stykke legetøj, du slet ikke vidste, du manglede i dit liv. 

 

9. Klæd jer ud

Det behøver ikke at være klassikeren med sygeplejersken eller stuepigen i kort kjole. Tag en paryk på, læg makeuppen anderledes, end du plejer, tag noget helt andet tøj på, du kan endda skifte din parfume ud. At I dufter anderledes og ser anderledes ud, kan være virkeligt pirrende. 

 

10. Sandhed eller konsekvens

Skolegårdslegen, der nok aldrig går helt af mode, kan også leges som sexleg. Her er det vigtigt, at I ikke overskrider hinandens grænser, selv om der stadig skal være udfordring i legen. Det er her, I kan lære hinandens inderste fantasier at kende, og også her, I kan få kommunikeret, hvad I har lyst til, at gøre ved hinanden. 

LÆS OGSÅ: Rimming: 8 tips til et godt rimjob

LÆS OGSÅ: Oralsex: 11 geniale tips og tricks til at slikke fisse

LÆS OGSÅ: De 23 bedste tricks til et godt blowjob

 

Best Sellers