Altid diskret levering. Fri fragt på ordre over 599,- kr

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Sexting: 7 gode idéer til hvad du skal skrive

Sexting

*Ding*, hvad var det der tikkede ind der? Telefonen har vibreret pirrende i din lomme, og nu kan du slet ikke vente med at være igennem køen i Netto, så du kan læse, hvad din flirt nu prøver at tænde op under dig med. Eller … det kan også være, det bare er en sms fra din mormor. 

Vi krydser fingre for, at det er det første af de to scenarier, du står i, og giver dig her en guide til alt du skal vide om disciplinen ‘sexting’. 

 

Hvad er sexting?

Det er ganske enkelt: Ordet ‘sexting’ er en sammensætning af de to engelske ord ‘sex’ og ‘text’. ‘Sexting’ er et andet ord for det danske og måske knapt så sexede ‘sex-besked’ eller ‘fræk sms’. 

Sexting er, når man sender beskeder med seksuelt indhold til hinanden. Det kan både være for at holde gang i et langdistance forhold. Det kan være for at varme op under din partner, så de ved, hvad de kan glæde sig til, når de kommer hjem fra arbejde. Eller det kan være en del af din egen selvudforskelse: Hvad tænder du på? Hvad føles frækt og lækkert? Hvad fantaserer du om? Det kan også være en leg, du har med en flirt, du endnu ikke ved, om skal blive til mere. 

 

Hvad skriver man i en fræk besked?

Med det slået fast dukker de næste spørgsmål op: Hvordan gør man så? Hvad er do’s and don’ts? Hvad skriver man? Her serverer vi dig inspiration til, hvad man kan skrive i en fræk sms:

1. Varm din partner langsomt op - det kan være voldsomt at starte ud med en sms, der fra ende til anden lige på og nøgternt beskriver, hvad du forestiller dig, I skal gøre ved hinanden, næste gang I ses. Husk på, at sexting er en form for flirt. Så start prøvende af med noget teasende. Noget der giver dig en fornemmelse af, om din sms-partner overhovedet er i humør til messenger-sex lige nu. Noget tvetydigt, der kan læses på flere måder. Eller noget, der pirrer din partner en lille smule.

2. Brug GIF’s - billeder siger mere end tusind ord. Og så kan en GIF også være med til at tilføre lidt humor til legen. Det kan være en GIF af hvad som helst, der vække associationer hos din sms-ven. Det behøver ikke kun at være pikante GIF’s med nøgen hud. Det kan også være af en banan, en vandfald, ild … hvad end der vækker følelser og forestillinger.

3. Emojis - ingen tekstbeskeder uden emojis! Klassikerne er selvfølgelig auberginen og ferskenen, der beskriver … you know what. Emojis kan være sjove, de er hurtige at sende, og de kan også gøre korrespondancen lidt mere hemmelig.

4. Leg ‘would you rather’ - for at sætte gang i chatten kan I lege ‘would you rather …’ eller på dansk: Hvad vil du helst? Spørg din sex-penneven, og de helst ville undvære rimming eller blowjobs resten af deres liv. Om de helst ville ligge i missionærstilling eller doggystyle, hvis de kun måtte vælge én sexstilling til evig tid. Om de helst ville have en klitorisvibrator eller en dildo med på en øde ø. Og spørg dem så, hvorfor. Det er en genial måde at lære noget om hinanden, mens I bliver tændte i hver jeres ende af beskedudvekslingen.

5. Fortæl hvad du gør ved dig selv - mangler du noget at skrive i dine frække sms’er, så fortæl din partner, hvad du gør ved dig selv lige nu. “Jeg har lige fundet min yngslingsvibrator frem fra skuffen …”, eller “jeg kom til at læse de beskeder du sendte mig i går, og nu er jeg helt våd …”

6. Fortæl hvad du vil gøre ved din partner - næste gang i ses. Det kan være “når du kommer hjem, så glæder jeg mig til at …” eller “jeg venter på dig uden tøj på under dynen og er ved at varme op med min vibrator, så …”.

7. Del dine fantasier - en god måde for din partner at lære, hvad du kan lide, er at fortælle, hvad du fantaserer om. Det kan både være fantasier om jer to sammen og fantasier om dig sammen med en læge/sygeplejerske/blikkenslager/you name it … hvad end, der tænder dig at tænke på. 

 

Sexting og forholdsregler

Som med alle andre typer sex, så er der nogle gode grundregler for sexting. Det handler både om, at du skal passe på dig selv, og at du skal passe på din partner. Når du sender spicy billeder af dig selv, skal du altid være opmærksom på dig selv og dine egne grænser. Du må altid sige nej, hvis nogen spørger efter nudes, og det er helt op til dig, hvor frisky du har lyst til at være på det indhold du sender. Det er modtagerens ansvar at passe på dig og de ting, du har sendt, men hvis du har lyst til at tage ekstra forholdsregler, er det også helt cool.  

Det er aldrig dit ansvar, hvis nogen misbruger de beskeder, du har sendt til en, du skriver med. Hvis nogen deler billeder af dig, sender tekstbeskederne videre eller lægger dem på sociale medier: Det er aldrig din skyld. Desværre er det ikke alle, der kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Og derfor er den eneste måde, du kan beskytte dig selv mod at få dine beskeder misbrugt, at tage dine forholdsregler. På samme måde har du et ansvar for at passe godt på de beskeder, du modtager fra andre. 

Derfor: Overvej hvad du sender til andre, og hvem du sender det til. Del ikke det, du selv modtager med venner eller på sociale medier. Og tøv ikke med at tale med en fortrolig; en ven, en lære, en forælder eller politiet, hvis du oplever, at andre deler dine beskeder med uvedkommende. 

 

Andre gode råd:

Sørg altid for at få samtykke - også når det ‘bare’ er sms-sex. Send aldrig frække beskeder eller billeder af nøgne kropsdele til nogen, du ikke er i et seksuelt forhold med. Og sørg for at afklare med personen, om de er med på jeres sexting-flirt, inden du begynder at text’e dem. Er du i tvivl, så læs vores guide hvordan spørger man om samtykke

Du behøver ikke være nøgen for at sende frække billeder - hvis du ikke har lyst til at smide tøjet, kan et billede sagtens være ophidsende og pirrende, uden at du er decideret nøgen. Et foto af dit maveskind eller et billede af en skygge af din pik eller dit bryst, kan være nok til at tænde din partner. 

Mærk dine egne grænser - har du lyst til at andre skal se den tekst/det billede, du er ved at trykke send på? Og har du overhovedet lyst til at modtage seksuelle beskeder fra dem, du skriver med?

Respekter andres grænser - giver din udkårne sms-partner dig ikke samtykke? Svarer de ikke tilbage? Giver de udtryk for, at de ikke har lyst til at skrive med dig? Så respekter det.