Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Her er 9 gode råd til anal play med din analkæde

analkæde

Hvad er en analkæde?

Ordet ‘analkæde’ dækker over en hel kategori af sexlegetøj til analsex. Kort sagt er en analkæde en kæde med kugler, du kan sætte op i anus på dig selv eller din partner, når du har sex. Tit varierer kuglerne i størrelse, så den mindste kugle sidder først på kæden og den største sidder sidste på kæden. På den måde øger du størrelsen, jo længere ind kæden kæden kommer i anus.  

Du kan købe analkæder - eller ‘love beads’ og ‘anal beads’ som de også hedder - i mange forskellige materialer lige fra blødt silikone til hårdt glas. Nogle kan også vibrere. Nogle love beads har runde kugler, mens andre er diamantformede og tilspidsede i den ene ende, så de er nemme at indføre i anus.  

En analkæde er ikke det samme som et buttplug. Et plug er typisk kortere og ofte også bredere/tykkere end en analkæde og er beregnet til, at du har det siddende i, mens du har sex, så du føler dig fyldt ud. En analkæde er derimod beregnet til, at du trækker den ud kugle for kugle - det er nemlig her, magien opstår: Følelsen af at få trukket kæden ud stimulerer de mange nerver, der sidder omkring anus. 

Har du ikke eksperimenteret med butt play før, kan du starte med at læse vores guide til analsex. Vil du udforske din numse endnu mere, har vi også fundet 9 gode råd til, hvordan du bruger et buttplug. Er du ikke sikker på, om analsex er noget for dig, og har du alligevel lyst til at blive klogere på området, så kan du læse om andres oplevelser i guiden Erfaringer med analsex: 13 historier fra den virkelige verden.

Men for nu at vende tilbage til analkædens mange glæder …

 

Hvordan bruger man en analkæde?

Nogle nyder at have sex med analkæden siddende i, mens andre synes, det er den fedeste følelse, når kæden bliver trukket ud kugle for kugle. Det er vigtigt at bruge en god glidecreme, for dit anus producerer ikke selv fugt, og det er helt nødvendigt, hvis indførelsen af dine love beads skal gå smooth. 

Sørg for at varme godt op først. Det vil sige: Ringmusklen omkring anus skal være så afslappet, som muligt. Det kan I sikre ved at massere blidt omkring det, f.eks. med spidsen af analkædens yderste kugle. Tag det stille og roligt, og når du eller din partner er klar, fører i forsigtigt den første bead ind. Og sådan fortsætter I. Sørg også for at tage det i et roligt tempo, når kæden skal trækkes ud igen. Især hvis I er nybegyndere.

 

Vigtigt: Sikkerhed frem for alt!

Sørg altid for, at den analkæde, I bruger, har en form for bagstopper eller et håndtag, I kan holde fast i, mens den sidder i numsen. I modsætningen til f.eks. vagina kan dit anus nemlig danne vakuum og suge analkæden op. Derfor: Hav altid et godt greb i kæden, hvis ikke der er en bred stopklods i enden af den. 

 

Her er 9 gode råd til anal play med din analkæde

1. Overvej formen på kuglerne - Er det første gang, du bruger en analkæde, kan det være en fordel at vælge en med kugler, der har en afrundet tilspidsning. På den måde glidere de nemmere og mere behageligt ind.

 

2. Forstærk orgasmen med timing - Forsøg at ramme den perfekte timing og træk kæden ud præcis, når orgasmen rammer. Er det din partner, der har kæden siddende, så hold øje med tegn på at klimaks er nær og begynd så at trække kuglerne ud en efter en. Det kan forstærke orgasmen.

 

3. Leg med tempoet -  Eksperiementér med, hvor hurtigt kuglerne skal trækkes ud. Giver det den dejligste fornemmelse, hvis det går langsomt, eller føles det bedst, hvis det bliver gjort med en mere fast og ikke-så-langsom bevægelse? Men vær lidt varsomt: Det er ikke sikkert, det føles rart at få trukket kæden alt for hurtigt ud.

 

4. Brug også kæden alene -  Du kan også bruge en kæde med analkugler, når du onanerer alene. Solosex kan sagtens være analsex.

 

5. Nøjes med en kugle eller to - Du behøver ikke at føre alle kuglerne ind for at få glæde af dine love beads. Du kan sagtens nøjes med at føre nogle af dem eller nogle få af dem op i anus og så trække dem ud igen. Måske et tip til dig, der lige er begyndt at eksperimentere med analsex.

 

6. Husk hygiejnen - Uanset, om du bruger sexlegetøj eller ej, så er god hygiejne altid vigtigt, især under anal play. Sørg altid for, at det legetøj, du bruger, er rent. Brug aldrig det samme stykke legetøj, den samme finger, eller den samme penis i både anus og vagina uden at rengøre mellem skiftene.

 

7. Brug kun analkæder, der rent faktisk ér analkæder - Sexlegetøj er lavet i materialer, der er godkendt til formålet og som sikrer, at du ikke kommer til skade. Holdt alt langt fra din røv, der ikke er lavet til at stoppe op i den.

 

8. Glem ikke vagina - Har du en vulva, kan du også eksperimentere med at indføre kæden i vagina. Det er ikke det, den egentligt er lavet til, men nogen synes, det er en dejlig fornemmelse, så eksperimentér endelig løs. Der er dog én forholdsregel: Brug ikke sexlegetøj, der har været brugt til analsex, i vagina uden at desinficere det først. Enten kan du have to kæder: En til numsen og en til vagina. Eller du kan sørge for at koge din anal beads efter brug, så du er sikker på, at de er helt rene.

 

9. Leg med forskellige slags beads - Materialet, kæden er lavet i, har alt at sige i forhold til følelsen af at have den i anus. Silikone er f.eks. blødt og bøjeligt, mens glas og stål er hårdt og kan være både koldt og varmt - det giver også mulighed for at lege med temperaturerne, hvilket kan være både dejligt og pirrende.