Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Onaniguide: Hvordan onanerer man, når man har en penis?

onaniguide til penis

Hvordan foregår det, når mænd og drenge onanerer? Eller - den retter vi lige: Hvordan onanerer man, når man har en penis?

Måske du er nysgerrig, fordi du ikke selv har en. Måske du gerne vil vide, hvordan du skal håndtere din sexpartners penis. Eller også leder du efter inspiration til, hvordan du onanerer med din egen af slagsen. Uanset hvad, har vi her samlet en guide med alt, du skal vide.

 LÆS OGSÅ: Sex-idéer: 17 sextricks du skal kende

 

Hvordan onanerer man?

Det kan man gør på flere forskellig måder. Men én meget klassisk måde (som nok er den, du oftest ser gengivet på film), er ved at slutte hånden tæt om penisskaftet og så køre hånden op og ned i en fast rytme. Jo tættere, man kommer på klimaks, jo hurtigere bevæger man ofte hånden. 

Det er i hvert fald én måde at gøre det på. Men grundlæggende handler onani hos drenge, mænd og personer med en penis om at stimulere de erogene zoner. Og det involverer ofte, at man stryger eller på en anden måde rører ved penis.

 

Stimulering af penishovedet

For enden af penis sidder penishovedet. Det er her, sæden sprøjter ud, når man får udløsning. Penishovedet er særligt følsomt og nogle synes, at det er rart at bliver stimuleret her. Man kan trække forhuden en lille smule tilbage, så den glatte og sensitive hud på hovedet bliver blottet for en ekstra intens følelse.

 

Stimulering af penisskaftet

Klassikeren er som sagt at folde hånden rundt om skaftet og køre hånden op og ned. Men du kan også stimulere penis ved at lægge penis op mod maven og stryge den nede fra og op ad skaftet for en forandrings skyld. Du kan for den sags skyld også bruge andre ting end lige din hånd: Det kunne f.eks. være en vibrator eller et penis sleeve. 

 

Stimulering af testiklerne

Nosser, boller, testikler. Uanset, hvad du kalder dem, kan det være rart at røre ved dem, mens du onanerer. Hold en hånd blidt om dem, nus dem, eller brug en blid vibrator mod dem for ekstra intens kildren.

 

Stimulering af anus

Nogle synes, at det er dejligt også at røre ved anus, mens de masturberer. Anus er nemlig et følsomt område med ekstra mange nerveender. Hvis du har mod på det, kan du gå på jagt efter det såkaldte g-punkt: Ca. fire cm oppe i endetarmen sidder prostata, og hvis du med en finger lægger et et blidt men fast tryk mod netop dette punkt, mens du med den anden hånd stimulerer penis, er det muligt at tage din orgasme til nye højder. Husk glidecreme - det gør det meget lettere (og mere behageligt), at føre fingeren ind.

LÆS OGSÅ: Kan du ikke komme? Her er 8 råd til bedre orgasmer

 

Sidst men ikke mindst: Her er 3 bonustips med dig, du måske ikke kendte i forvejen:

 

3 tips til onani

1. Brug en vibratorHvis du troede, at en vibrator kun var for personer med en klitoris, så kan vi glæde dig, for du tager fejl! Hos Klub Venus finder du f.eks. vores lille vibrator, Mushy, der er formet som en champignon. Fordi vibrationerne bliver fordelt over hele Mushys overflade, føles den mindre intens end andre vibratorer, og kan også bruges af dig, der har en penis. Stryg den op og ned ad penisskaftet, rundt om penishovedet og giv også dine testikler en kærlig, vibrerende omgang. 

 

2. Brug et penis sleeveHar du aldrig hørt om sådan et? Et penis sleeve er en form for hylster med struktur, der føles lækker at glide op og ned ad penis. Kom først glidecreme i dit penis sleeve og indfør derefter penis. Nu kan du bruge din hånd til at styre sleeve’et op og ned ad penisskaftet. Hos Klub Venus finder du bl.a. Geo Coral, der gør tricket.

 

3. Brug glidecremeDu behøver ikke en masse gear og legetøj for at onanerer. Men skal du investere i én ting for at oppe dit onani-game, så lad det være en glidecreme. Masturberer du uden legetøj, vil vi anbefale dig at bruge en silikonebaseret en af slagsen for at give dit solosexliv en helt ny fløjlsblød dimension. Find flere anbefalinger i vores guide hvilken glidecreme skal jeg vælge.

 

Læs også vores guide til porno for kvinder, vores artikel om, hvordan du bruger et buttplug og vores guide til, hvordan du får en sprøjteorgasme

Best Sellers