Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Intim massage: Komplet trin-for-trin-guide

Intim massage: Komplet trin-for-trin-guide

Massage er ikke kun godt for ømme nakkemuskler. Massage kan også være en sensuel og effektivt måde at gøre din partner tilpas i sin krop og stimulere de erogene zoner. En intim massage kan give jer en tæt kropslig forbindelse - også selvom det ikke behøver at føre til sex.

Her får du en trin-for-trin-guide til at give din partner en afslappende og erotisk massage.

LÆS OGSÅ: Rimming: 8 tips til et godt rimjob

De fleste mennesker elsker at blive nusset, kærtegnet og masseret. Kropslig kontakt og nærvær er næring for vores sanser og fysiske velbehag – og derfor er det også en central del af at have sex. Men hvordan kommer du bedst i gang med en massage, som ikke bare varmer musklerne op, men som også får blodet til at blusse i kroppen? Her er fem trin til en intim massage. 

 

Trin 1: Forbered dig på massagen

Du giver den bedste og mest sensuelle massage, hvis du er godt forberedt. Din partner vil sætte pris på, at der er tjek på tingene, så de bare skal lægge sig ned og tage imod. Hav derfor en massageolie klar, find et behageligt sted, hvor din partner kan ligge og overvej, om I begge skal slukke telefoner og andre skærme for ikke at blive afbrudt. 


Trin 2: Start med hovedet, og arbejd dig nedad

En intim og sexet massage må gerne tage tid, så din partner gradvist bliver mere og mere afslappet og tændt. Du behøver ikke at gå direkte til massage af baller, kønsdele eller inderlår, men start med at massere toppen af kroppen, og bevæg dig langsomt nedad. En god begyndelse kan være en hovedbundsmassage eller massage af nakken, som øjeblikkeligt vil få de fleste til at slappe helt af. 

 

LÆS OGSÅ: Telefonsex: Din step-by-step guide til et long distance knald

Trin 3: Spørg din partner til råds 

Gør massagen så rar som muligt ved at spørge din partner, om der er områder af kroppen, hvor de gerne vil masseres. Måske er skuldre eller lænd særligt ømme, og når du viser omsorg for din partner, kan det være med til at gøre massagen endnu mere sensuel og nærværende.  


Trin 4: Fokuser på de erogene zoner 

Ahh, dette magiske ord: De erogene zoner. Du har garanteret hørt det mange gange før, og selvom det for nogle virker som et mystisk, lukket land, så er de fleste erogene zoner virkelig nemme at komme til. Så der er ingen grund til at overse disse fantastiske områder af kroppen – en ægte short cut til stor erotisk nydelse og ophidselse hos din partner. 


De erogene zoner er blandt andet: 

Ørerne - Du kender måske den sitrende fornemmelse i kroppen, når du bliver hvisket i øret, eller hvis din øreflip blive nusset. Det er nemlig en effektiv erogen zone, som du bør huske, når du masserer din partners hoved eller nakke. 

Læberne - Kys dem eller stryg blidt dine fingre hen over læberne for at aktivere de fine nerveceller i læberne. 

Brystvorterne - Du kan blidt berøre brystvorterne og samtidig massere eller kærtegne brystkassen. 

Hænderne - Indersiden af hænderne og huden mellem fingrene er utrolig følsom, og det kan være både pirrende og afslappende at få en håndmassage eller blive kærtegnet i håndfladen. 

Inderlårene - Her kan du massere den følsomme hud ganske blidt eller eventuelt lave blide eller strygende bevægelser med hænder og fingerspidser. Du kan også bruge andre genstande, som f.eks. en fjer eller et stykke blødt stof. 

Kønsorganerne - Det er nok ikke den store hemmelig, at kønsorganerne er en vigtig erogen zone. Men sørg for at afslutte din erotiske massage her, og gør det til det store klimaks, hvor den opbyggede ophidselse endelig kan få frit spil. 


Trin 5: Varier mellem blid og intensiv massage

Afhængigt af hvilken kropsdel du masserer, kan du variere dine bevægelser. Vær forsigtig og blid, når du berører kroppens mest følsomme områder, og læg lidt flere kræfter i, når du masserer kroppens store muskler. Du kan også spørge din partner løbende: Er det for hårdt? Eller må du gerne tage endnu mere ved? 

 

LÆS OGSÅ: Sex idéer: 17 sextricks du skal kende

Intim massage behøver ikke at føre til sex 

En intim massage behøver ikke betyde at i skal have sex. Det intime kan ganske enkelt bestå i, at I kommer fysisk tæt på hinanden og tjekker ind i hinandens kropslige behov. Det kan give anledning til gode snakke om krop, intimitet og lyst, som måske senere hen kan betyde dejlig, intim sex. 

I kan sagtens blive seksuelt opstemte under massagen uden at det ender med sex – den gnist og lyst kan I gemme til andre dage, og på den måde give ekstra spænding i jeres forhold. 

 

Hvad er intim massage? 

En intim massage er en massage med fokus på kroppens erogene zoner som f.eks. ører, nakke, læber, brystvorter, inderlår, knæ, hænder og køn. Den intime massage kan munde ud i hed sex, men det kan også være en måde til blot at føle dig mere in touch og forbundet med din partner. 

 

Læs også vores artikel om porno for kvinder, vores guide til oralsex og og vores blog post hvordan giver man et blowjob.

Best Sellers