Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Sådan introducerer du sexlegetøj til din partner

Sådan introducerer du sexlegetøj til din partner

 


5 gode råd: Sådan får du vibratoren ind i dit parforhold

Vibratoren - en sand ven i livet. Det kan være, at du har tilfredsstillet dig selv med den i årevis. Det kan også være, at vibrationerne er helt nye for dig. Én ting er sikkert: Du kan få endnu mere ud af din lille, vibrerende ven, når du introducerer den i dit parforhold.


Med mindre altså, at den skal blive ved med at være din egen lille velbevarede hemmelighed. For det er også helt i orden. 

Tør ikke fortælle jeg gerne vil eksperimentere med sexlegetøj

Måske du er usikker på, hvordan du skal få det sagt. Det kan også være, du er bange for, hvordan din kæreste vil reagere, når du fortæller personen, at du gerne vil introducere en vibrator eller eller et andet stykke legetøj i jeres sexliv. 


En tredje grund kan være, at du ikke føler, du er “sådan en der bruger sexlegetøj” - vi kan forsikre dig om, at det er helt normalt at tage legetøj med i seng. Og så selv om dine venner ikke snakker højt om det.  


Hvis du og din kæreste normalt ikke snakker om sex, hvis sex er noget, I bare gør, kan det være endnu sværere at bryde tavsheden og fortælle, hvad du har lyst til - måske det ligefrem går hen og bliver et tabu. Og sådan skal det ikke være.   


At bruge et stykke sexlegetøj sammen, på jer selv eller på hinanden, er ikke et tegn på, at I har et kedeligt eller dårligt sexliv. Overhovedet ikke. Men legetøj kan gøre sex mere varieret, mere pirrende og spændende. 


Hvilket sexlegetøj kan vi bruge sammen?

Der er ingen regler for, hvilke typer af sexlegetøj, I kan bruge sammen. Der findes parvibratorer, der er designet til både at stimulerer klitoris og penis, mens I har sex. Og der findes dildoer, der er lavet til, at to folk med vulvaer kan blive penetreret samtidig. Ligesom der også er små, fikse vibratorer, der kan styres med en fjernbetjening eller en app, selv når man ikke er i samme rum. Cheeky!


Men I kan også sagtens bruge en ganske almindelig vibrator sammen: I kan stimulere hinanden, du kan stimulere dig selv, mens din partner kigger på, eller I kan hver især stimulere jer selv, mens I har sex.

Find mere inspiration I vores guide “Sådan bruger du din vibrator”

  

Mærk hvor dine grænser går

Sex med vibrator skal være sjovt og føles godt. Mærk efter, hvor dine egne grænser går, og føles det ikke rigtigt for dig, så sig nej eller fjern kærligt men bestemt din sexpartners vibrerende hånd. 


Har du ikke lyst, skal både du selv og din partner respektere det. 


På samme måde er det også en god idé at tjekke ind med din partner, når du bruger vibratoren eller et andet stykke sexlegetøj på ham eller hende. “Føles det her godt? Kan du lide det?” osv.


Eksperimentér også alene

Det er både frækt og pirrende at eksperimentere sammen, men det kan også være en god idé at lege lidt alene for at blive fortrolig med din krop, vibratoren, og hvad du kan lide. Så kan du senere vise din kæreste, hvordan h*n bedst gør det rart for dig med vibratoren.


Køb kvalitet

Regel nummer et, når I skal finde et nyt, fælles stykke sexlegetøj, er at købe kvalitet. Jeres nye vibrator skal kunne holde til at blive brugt - igen og igen. Den skal helst også være vandtæt, så den kan vaskes efter brug. Og så skal den kunne holde længe på en opladning. Det er rimelig anti-klimaks at skulle pause legen midt i det hele, fordi vibratoren skal lades op.


Brug vibratoren på ham

Det er ikke kun kvinder, der kan få noget dejligt ud af sex med en vibrator. Er din sexpartner udstyret med en penis, kan du give et blowjob, mens du holder den tændte vibrator mod din kind. Det kan også føles skønt at blive vibreret blidt på mellemkødet eller pungen. 

Brug vibratoren på hende

Søger du inspiration til, hvordan du bedst bruger vibratoren på hende, anbefaler vi at læsere med i vores guide til vibrator. 

Et godt tip er at bruge vibratoren flere steder end blot på klitoris - kvindekroppen har nemlig mange flere erogene zoner. Og husk glidecreme. Det får vibrationerne til at føles endnu bedre. 


Sådan introducerer du sexlegetøj for din partner

Der findes mange måder at sige det på. Og er det svært at sætte ord på, behøver du heller ikke at gøre det - du kan for eksempel købe jeres første fælles stykke legetøj som en gave. Eller finde en vibrator frem fra skuffen i natbordet, når du mærker, at timingen er den rigtige.

Her er 5 gode råd til, hvordan du introducerer din vibrator for din kæreste:

 

  1. Snak om det

Hvis I har et forhold, hvor I snakker åbent om sex, så fortæl din partner, at du godt kunne tænke dig, at I bruger en vibrator, næste gang i er sammen. Måske det er et unaturligt emne at komme ind på, mens I går søndagstur med hunden, men du kan jo nævne det lidt tilfældigt, næste gang I ligger forpustede på lagnet efter sex: “Det var dejligt. Er der egentligt noget, du synes, vi skulle prøve af. Jeg har tænkt på, at det kunne være frækt/lækkert/dejligt/ sjovt at eksperimentere med en vibrator…”.


  1. Introducer en vibrator under sex 

At hive en vibrator eller en dildo frem og begynde at bruge den på dig selv eller din kæreste, uden at spørge først, kan være grænseoverskridende for din partner. I skal begge være med på legen. Men hvis liderlighed og lyst gør dig lidt modigere, kan du forsigtigt stoppe din kæreste, mens I er godt i gang og sige: “… jeg havde tænkt på, at vi måske kunne prøve den her…?”. 


  1. Giv en vibrator som gave

Det kan være en både sød og fræk måde at sige det på: Køb en vibrator til din kæreste i gave, pak den fint ind og giv den til vedkommende, når stemningen passer. Eller efterlad den som en lille overraskelse på sengen. Det kan være en nem måde at sige det på - så behøver du ikke at sætte ord på. Og når du først har overrakt gaven, så er der ingen vej tilbage. 


  1. Start i det små 

Har I ikke brugt legetøj før, kan det virke voldsomt at starte ud med en avanceret vibrator, der kan bruges på mange måder, eller en kæmpestor kødfarvet dildo. Start med en lille vibrator som for eksempel en bullet vibrator  eller en klitorisvibrator.


  1. Vis din partner hvad du kan lide

Når du endelig har fået introduceret jeres nye vibrator, kan du vise din kæreste eller sexpartner, hvordan hun eller han skal bruge den på dig. Tag selv vibratoren i hånden, eller tag fat om din kærestes hånd, mens h*n holder vibrator, og bevæg den så, som du bedst kan lide det. 


LÆS OGSÅ: Kan du ikke komme? - Her er 8 råd til bedre orgasmer

LÆS OGSÅ: Guide: Her er de 8 bedste pornosider vi kender

LÆS OGSÅ: Hvor sidder klitoris? Komplet guide til kvindens underliv

Best Sellers