Altid diskret levering. Fri fragt på ordre over 599,- kr

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Tantrasex: Her er 5 stillinger, du skal kende

tantra sex

Tantrasex er ikke en quickie, du klemmer ind i entréen mellem jakker og sko på vej ud af døren til brunch hos familien. Tværtimod! Tantra kræver tid, fordybelse og ro - til gengæld kan du opnå flere og kraftigere orgasmer og større udholdenhed. Og så er denne ældgamle sensuelle praksis værd at prøve for dig, der vil opnå endnu større nydelse, ønsker mere nærvær med partnere og et mere kærligt forhold til din egen krop.


Hvad er tantra sex?

Hvis du blander yoga, meditation og sex sammen i en gryde og rører godt rundt, så står du tilbage med tantra, som er en skøn forening af alle elementer. Tantrasex bygger på en filosofi om, at der i din krop flyder energi, som forbinder din krops 7 chakraer/energicentre. Og ved at opbygge en seksuel spænding, vil du kunne åbne dine chakraer og blive fyldt op med en følelse af ekstase og af at smelte sammen med din partner. 

Ofte er det helt store fokus omkring sex i dag på penetration, udløsning og orgasmer, hvor det handler om enten at give eller tage. Men i tantrisk sex er der mere fokus på processen og ikke målet, og det handler om at forstærke og beherske dine seksuelle energier, forlænge nydelse og udforske dig selv og din partner.

 

LÆS OGSÅ: Sexlege: 10 erotiske lege, du selv kan prøve derhjemme


Hvorfor dyrke tantrasex?

Der er mange gode ting at sige om tantrasex, og nogle af de mest håndgribelige bonusser er, at du med tiden vil opnå større kontrol over udløsning og orgasme og få længere, flere og kraftigere orgasmer. Men du vil også kunne opnå en større tilfredsstillende på et højere plan, hvor du får et mere kærligt og nærværende forhold til din krop og din partner.

Hvis du oplever at afstanden mellem dig og din partner er blevet for stor, at I har glemt at prioritere hinanden over længere tid - eller helt simpelt trænger til at udforske jer selv og hinanden, så er tantra et rigtig godt sted at starte.


Den ekstra dimension i tantrasex 

Tantra vil for mange også opleves som en individuel rejse, hvor du bliver klogere på din egen krop, lyst og seksualitet. For når du ikke skal haste igennem en sexakt, men derimod give dig virkelig god tid til at mærke din krop, er du ‘tvunget’ til at være til stede og mærke dig selv. Du vil lære at skabe balance mellem din bevidsthed og energi, tage imod og nyde uden at skulle give igen. Men også at give uden at forvente noget retur. 

 

LÆS OGSÅ: 8 gode råd til dig der overvejer en trekant


Sådan kommer du i gang med tantrasex

Selvom det er en ældgammel praksis og en levemåde med tradition for streng cølibat og avancerede sexstillinger, så handler det om, at I sammen finder den rigtige balance for jer.

Der er masser af samlejestillinger og øvelser at kaste sig ud i som nybegynder, og herunder har vi samlet fem gode stillinger, I kan eksperimentere med. 

Men inden I når til den del, så er der nogle forberedelser, der skal sikre, at I kommer godt i gang.

Her får du et otte gode råd til  at vække og opbygge lysten og begæret langsomt, så I kommer godt fra start:


8 gode råd, inden du kaster dig ud i tantrisk sex

1. Den rigtige partner: Tantra-øvelserne er gode at lave med en partner, du kender godt og er tryg ved, så der er plads til, at I begge kan være sårbare. Start med at snakke jeres forventninger igennem inden, så I begge er klar over, hvad I går ind til. Aftal også gerne, om I helt vil undgå orgasme under akten.

2. Cølibat: Ved ikke at dyrke sex med sig selv eller hinanden nogle dage op til, kan du få opbygget en stærkere seksuel energi, og I vil derfor få mere ud af jeres oplevelse sammen. 

3. God tid: Sæt god tid af - og som minimum et par timer! 

4. Rare omgivelser: Gør rummet, I skal være i, hyggeligt og rart. Sørg for en dæmpet belysning, en god temperatur, blid musik og et godt sted I kan ligge. Fjern det, der kan distrahere og forstyrre, og tilføj mere af det, der kan få jer til at slappe af.

5. Et varmt bad: Start med at tage et varmt bad sammen eller hver for sig. Badet vil få dig til at slappe af i kroppen, og give dig tid til at lande mentalt.

6. Blid massage: Læg jer på sengen og smør hinanden ind i en lækker olie på skift. Giv jer god tid til at udforske hinandens kroppe. Når der ikke længere er fokus på at stimulere til klimaks, åbner det op for at gå på opdagelse på din partner.

7. Dybe vejrtrækninger: Gode dybe ind- og udåndinger hjælper dig med at være til stede i krop og sind. De kan også hjælpe dig, hvis du er tæt på at blive indhentet af en orgasme, du gerne vil holde på afstand.

8. Udskyd klimaks: Når du mærker klimaks nærme sig under sex, så stop op et øjeblik. Slap af i din krop og brug dine dybe vejrtrækninger. 

 

LÆS OGSÅ: Rimming: 8 tips til et godt rimjob

 

Er du klar? Her får du 5 sexstillinger, der nemt får jer godt i gang med tantrisk sex.


5 stillinger fra tantra sex du kan prøve 

I denne guide er “giveren” den, der penetrerer den anden med enten penis, en finger, en dildo eller lignende. Den anden er “modtageren”. Mange af stillingerne fungerer også helt uden penetration eller er oplagte til oralsex eller rimming.

 

1. Øjenkontakt og vejrtrækning

Det lyder simpelt - men det har en kæmpe effekt. Øjenkontakten med din partner og en synkron dyb vejrtrækning vil kalibrere jer, og tillade jer at lande i jeres kroppe og sammen i rummet. I kan sidde overfor hinanden og holde hinanden i hænderne eller lægge en hånd over hinandens hjerte. Kig hinanden i øjnene og se, om I kan synkronisere jeres vejrtrækning. Bliv gerne ved i mindst 5 minutter. På denne simple måde skaber I en intim boble, hvor I kan udforske hinanden og jer selv i. I skal ikke sige noget. Bare være stille. Sammen.

 

2. Oldie but goldie: Missionæren

Du kender den helt klassiske samlejestilling - men den er et hit! Særligt når det kommer til tantra, fordi den giver perfekt mulighed for at have øjenkontakt, kysse, mærke og omfavne hinanden. Giveren ligger øverst mellem modtagerens ben og støtter på sine knæ og lår. Modtageren ligger på ryggen - enten fladt på underlaget eller med lidt støtte under lænden.

 

3. Smelt sammen i en Lotus

Giveren sidder i skrædderstilling og modtageren sætter sig i skødet og vikler benene rundt om lænden på giveren. I har i denne stilling mulighed for at smelte helt sammen til én ved også at omfavne hinanden i et tæt kram. Den, der sidder øverst, rokker frem og tilbage i skødet på giveren. I denne stilling kan I lege med penetration, men stillingen fungerer også rigtigt godt uden penetration. Her har I god mulighed for lave små vip, tryk eller cirkulære bevægelser med jeres underliv mod hinandens kroppe - eller blot til at smelte sammen og mærke hinanden.

 

4. Den varme stol

Giveren sidder på knæ med let spredte ben. Modtageren sætter sig i skødet på giveren, knælende med benene mellem giverens ben. Modtageren hviler ryggen mod giverens brystkasse som på en stol. Her har modtageren god mulighed for at bevæge hofterne op og ned, eller i cirkulære bevægelser. Læn jeres overkroppe sammen, og lad giveren holde om modtageren overkrop bagfra. I kan med fordel bruge en væg eller sofaryg til at støtte giverens ryg. Stillingen kan varieres med, at modtageren bøjer benene og sætter fødderne mellem giverens knæ.

 

5. Sommerfuglen med variationer

Modtageren ligger på en seng eller et bord fladt på ryggen med ben eller fødder hvilende på giverens skuldre. Modtageren kan med fordel have en pude under lænden, så numsen bliver løftet fra underlaget, og giveren kan trænge dybere ind. Denne stilling er god til den dybe, langsomme penetration. Modtageren kan eksperimentere med at åbne godt op i hofterne ved at lade fødderne hvile på partnerens overkrop og lade knæene falde ud til siden. En anden lille variation, der gør stor forskel, er at flytte begge ben eller fødder over på den ene skulder af giveren. Den lille drejning til siden gør underværker for jer begge!


Hvad betyder tantra?

Tantra betyder på sanskrit at “væve sammen” og hentyder til at man “væver” krop og sind sammen.


Hvor kommer tantrasex fra?

Tantrasex stammer fra Indien og går mere end 5.000 år tilbage. Tantra handler dog ikke kun om seksuel nydelse og seksuelle energier - det handler mere om at fejre din krop og føle øget sensualitet. Praksissen er blevet dyrket af buddhistiske og hinduistiske munke og sammenfletter spiritualitet, seksualitet og en tilstand af mindfulness.