Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

24 idéer til en fræk julekalender

24 idéer til en fræk julekalender

Julen er hjerternes fest, men hvorfor ikke også gøre det til en fantasiernes fest? Måske har du overvejet at forkæle din kæreste eller sexpartner med en sex-julekalender eller fræk adventskalender. Der findes et stort udvalg af færdige julekalendre med små sex-overraskelser i - en nem løsning, hvor du tit også sparer lidt i forhold til, hvis du skulle købe hver gave for sig. 

Du kan også være kreativ og selv lave en julekalender. Det kan f.eks. være nye legetøjsfavoritter spicet op med overraskelser som intimmassage og nye sexstillinger. Her får du inspiration til en måned fyldt med overraskelser, der passer præcis til jeres lyster og kinks.

 

Hvad kan man putte i en fræk julekalender?

Det gode ved at lave din helt egen personlige pakkekalender er, at du selv kan styre, hvad der kommer i den, og hvad den skal koste. Hvis du slipper fantasien og kreativiteten løs, kan du i princippet lave en sexet julekalender, der ikke koster en krone - men som til gengæld er super personlig.

Er dit budget til lidt mere, kan du supplere med lækre kalendergaver, der vibrerer, suger og stimulerer de helt rigtige steder, og som du og din sexpartner kan have glæde af året rundt. Hvis I længe har snakket om at eksperimentere med en bestemt slags sexlegetøj, kaste jer ud i en ny fetish eller prøve en ny stilling af, så kan du give det som kalendergave. 

Er dagens overraskelse ikke en fysisk ting, så lav små kort med ledetråde, tegninger eller beskrivelser af, hvad din partner skal forkæles med i dag.

 

Lav en personlig pakkekalender til kæresten eller din sexpartner

Inden du går i gange med at lave en sexet julekalender, skal du beslutte dig for, om du vil lave en adventskalender med fire pakker, eller om det skal være en pakkekalender med 24 overraskelser.

Fyld en klassisk julesok med overraskelserne og lad din partner tage en ny hver dag, eller en pakke hver søndag i advent. 

Vil du gerne lave en kombination af sexlegetøj og kort med oplevelser og forkælelser, men har svært ved at finde på, hvad en sexet julekalender skal indeholde, kan du plukke af idéerne herunder:

 

24 idéer til en fræk julekalender 

 1. Woody - Der er garanti for at høre englesang og jingle bells med vores bestseller Woody. Den kan både kan bruges analt og vaginalt med tre forskellige, og ret fantastiske, funktioner. 
 1. Skøjtebane på stuegulvet - Find et vandfast underlag (plastik- eller latexlagen) og smør hinanden ind i en god olie eller en lækker glidecreme fra top til tå. Sæt eller læg jer på underlaget og se, hvad jeres glatte kroppe ender ud i. Det vil helt sikker give jer et godt grin og en fræk oplevelse.
 1. Erotisk massage - Forkæl din partner med en sensuel og afslappende massage, der får jer begge helt ned i gear. Tænd nogle lys og sæt jeres yndlings playliste på.
 1. Japansk bondage - Pak et bondage-reb flot ind og inviter din partner til shibari i soveværelset. Er du ny i den æstetiske bindeteknik, så kan du læs vores guide til shibari først.
 1. Pakkeleg version 2.0 - Du kender helt sikkert den klassiske leg, der kan få de fleste til at stresse og råbe. Lav din egen kinky version og lad legen være dagens frække gave. Læg et spil terninger i sokken og bestem, hvad der skal ske, når I slår en 1’er, en 2’er og en 6’er.
 1. Strippoker med et Twist - Find dit gamle twister-spillet frem og pak det pænt ind. Lad pilen bestemme, hvilke umulige stillinger I skal ud i. Hver gang en af jer vælter, skal I smide et stykke tøj. Har du ikke lige et Twister-spil ved hånden, så kan I bruge andre helt klassiske spil. Hvilken straf skal din medspiller have, når de bliver slået hjem i Ludo?
 1. S-assy - Uanset om du og din partner er rutinerede i booty-gamet, eller om det er noget, I har snakket om at prøve, så forkæl med nyt legetøj til formålet. S-assy er Klub Venus’ butt plug med vibrator og god til begyndere og øvede.
 1. Oralsex - Det behøver ikke at være så avanceret. Forkæl din partner med oralsex udover det sædvanlige. Sæt god tid af til den helt store omgang. Læs evt. vores guides hvordan slikker man fisse? og hvordan giver man et godt blowjob?
 1. Fjernstyret sex - Har du eller din partner en klitoris, så lad dagens gave være en fjernstyrede vibrator i trussen inden I tager afsted afsted på julemarked, og lad den anden tage kontrollen med den medfølgende fjernbetjening. Timerne med lunkent Glögg og glimmerpynt vil helt sikkert blive en af de mere interessante juletraditioner. 
 1. toy cleaner - For at du og din partner kan have glæde af jeres sexlegetøj i mange år, så er det vigtigt at passe og pleje det. Forkæl med en toy cleaner, der sikrer mange års sikker leg. 
 1. En spiselig gave - Skal din kirsebærsovs være kold eller lun? Lad dagens sokkegave være en karton med det søde stads. Smør din partner ind i sovs (chokoladesovs dur også) på særligt udvalgte steder, og slik det langsomt af. 
 1. Et erotisk juleeventyr - Fold din indre forfatter ud og skriv en erotisk novelle enten fra fri fantasi, eller tænker dig selv og din partner ind i historien. Mangler du inspiration, har vi lavet en liste over, hvor du kan læs og lytte til erotiske noveller online.
 1. Nye sexstillinger -  Lav et fint kort med en tegning eller navnet på tre sexstillinger, som I aldrig har prøvet sammen før. 
 1. Tag boudoir-billeder af hinanden - Glem dicks pics og slørede close-ups - boudoir handler om at tage smukke, smagfulde og erotiske billeder af hinanden. Og om at fremhæve og fokusere på de små detaljer ved hinanden kroppe, som I holder mest af. Så find det lækre undertøj frem og leg med telefonens kamerafunktion.
 1. Mushy - Forkæl dine partnere med blide bølger på hele kroppen. Den fine Mushy vibrator er god til klitoris stimulering og fungerer også til stimulering af mellemkød og skaftet på penis. Og udover at den er smuk, så kan I også tage den med i bad. 
 1. De store spørgsmål - Sæt fantasierne fri! Lav en kort med en række gode spørgsmål, der skal åbne op for en god og ærlig snak om jeres kinks og fantasier.
 1. Tantra sex - Sæt stemningen med god musik, lækre olier og 100% fokus og forkælelse. Har du ikke prøvet det før, så kan du læse vores guide til tantrasex.
 1. Lav en skattejagt -  Lad dagens gave være et skattekort over 5-10 poster. På hver post skal i sammen udføre forskellige opgaver, som du på forhånd har planlagt. Opgaverne skal varme jer godt og grundigt op til i finder skatten, der meget passende kan være et stykke sexlegetøj.
 1. Blindfold -  En sød og sexet kalendergave kan være et blindfold til at binde for øjnene. Forfør hinanden uden at kunne se: Du kan enten give din partner bind for øjnene, eller I kan begge have bind for øjnene. Føl jer frem, og nyd at jeres sanser er ekstra skærpede.
 1. Videoaften - En hyggelig og ukompliceret sokkegave. Udvælg et par film, du ved vil fyre op under den sexede julestemning hos dig og din partner. I stedet for vælge korte film på de klassiske pornosider, kan du gå på opdagelse på online streaming-tjenester blandt erotiske og seksuelle spillefilm med en handling, der der kan tænde og pirre jer. 
 1. En kold gave - Er der ikke lige sne udenfor døren til at forme en snebold, så find et par isterninger i fryseren. Gå på opdagelse på dine partneres kroppe med den kolde isterning i munden. Ok ok, denne gave skal du nok ikke lige pakke ind. 
 1. Croquis -  Spids blyanten og tegn hinanden nøgne i bedste Croquis-stil. I behøver ikke være gode til at tegne, da det handler om hurtige skitser. Sæt uret til at ringe efter et par minutter og skift derefter stilling. Efter noget tid kan I bytte, så I både får prøvet at tegne og at være model. Dagens gave er blyanter og skitseblok.
 1. Overrask med bondage - Lænk din partner til sengen og tag kontrollen over, hvad der skal ske - eller lad dig lænke fast, og lad dine partnere tage den fulde kontrol. Lad dagens gave være håndjern. Så er der til mange timers bondage-leg, hvor kun I sætter grænserne for, hvor der skal masseres, pirres, stimuleres og penetreres.
 1. Flet jeres julehjerter sammen - Sæt christmas crooners på, smid tøjet og find den store kasse frem med klippe-klistre udstyret frem. At være nøgne sammen - også uden sex - kan være super intimt. Husk blot at holde saks og lim væk fra kønsorganerne.