Altid diskret levering. Fri fragt på ordre over 599,- kr

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

7 tips: Hvad kan man bruge til at onanere med?

7 tips: hvad kan man bruge til at onanere med?

Måske du engang har hørt det lidt for friske “everything is a dildo if you’re brave enough”. Og det er som sådan heller ikke helt forkert … men helt klart heller ikke den bedste, eller sikreste tilgang til onani.

Her får du en guide til måder, du kan onanere på, og ting du kan onanere med, hvis dine fingre og hænder trænger til en pause, eller dit sexlegetøj er løbet tør for strøm.

 

7 ting du kan bruge til at onanere med

Det kræver et nyt blik på indholdet i grøntsagsskuffen og inventaret på badeværelset, men når du først har fået øjnene op for mulighederne, så har du altid en vibrator eller dildo  ved hånden! Så frygt ikke, hvis du er på tur langt væk fra sexlegetøj og sexpartnere - her får du syv genstande, du kan bruge til at masturbere med:

 

1. Eltandbørsten

Sæt et kondom på dine tænders (og mest vibrerende) bedste ven, og se hvad den kan gøre for din klitoris, mellemkød eller penisskaft. BzzBzzz!

 

2. Indhold fra grøntsagsskuffen

Har du en agurk eller gulerod i køkkenet og et kondom, så har du opskriften på din helt egen hjemmelavede dildo. Og du kan endda helt selv vælge størrelsen. Tilføj gerne et par dråber glidecreme. Velbekomme.

 

3. Håndbruser eller vandhane

Brug strålerne i badet til at stimulere din klitoris. Eksperimentér med, hvor det føles rart og leg med trykket på strålen. Har du en pik, så kan du også bruge de varme stråler på mellemkød og kugler, mens du onanerer. Har du et badekar, kan du også lade den varme stråle fra vandhanen løbe ned over din klitoris, mens du ligger i badet - alt afhængigt af, hvordan dit badeværelse er indrettet, kan det kræve en lidt akrobatisk stilling med benene op ad væggen.

 

4. En pude eller dyne

Rul din pude eller dyne sammen og læg eller sæt dig, med den mellem benene. Pres din klitoris mod den, mens du bevæger underlivet dig frem og tilbage og i cirkler. Prøv at variere trykket.

 

5. En bananskræl

Åbn bananen og tag selve frugten ud og brug skallen som penis-sleeve. Den fugtige og glatte inderside, vil give dig en helt ny fornemmelse! Vil du have mere moist? Så tilføj et par dråber glidecreme eller olie. Bananen selv skal du nok ikke forsøge at stikke ind noget sted, det bliver noget … mos.

 

6. Olie eller glidecreme

Et helt almindeligt hand-job kan spices op med nogle dråber glidecreme eller lækker mandelolie i hånden. Og mangler du også glidecreme, så læs vores guide hvad kan man bruge i stedet for glidecreme.

 

7. En kold eller varm klud

Find den blødeste vaskeklud og gør den våd med varmt eller koldt vand, alt efter hvad du foretrækker. Læg kluden omkring din pik og nyd den bløde følelse, mens du masturberer.


Safety first! Der er også ting, du skal holde dig langt fra at onanere med.

 

4 ting du aldrig må bruge til at onanere med

1. Skarpe genstande

Eksempelvis flasker, der kan give dig ridser og sår. Åbne flasker kan i øvrigt danne undertryk og suge sig fast. Yikes!

 

2. Snævre genstande

Det kan måske være fristende, at stikke pikken ind i åbninger på genstande af eksempelvis gummi. Inden du gør det, så vær sikker på, at genstanden kan give sig tilpas, så du ikke sidder fast og får skader.

 

3. Genstande, der kan knække eller dele sig 

En tyk tusch, hvor låget kan ryge af eller en baguette f.eks.. Ja, det er spøjse eksempler, men kigger du dig omkring i stuen, så er der sikkert masser af ting, der egentligt godt kunne bruges til formålet, og som du aldrig før har overvejet at bruge til onani. Og det bør nok også blive ved tanken. Så snart noget kan falde af eller blive glemt inden i dig: Don’t do it!

 

4. Beskidte og beskadigede genstande

F.eks. bør du ikke bruge en gulerod som dildo, hvis der er jord på - eller en eltandbørste som vibrator, hvis der er problemer med batteriet.


Når du bruger en genstand, der ikke er beregnet til at onanere med, til at komme op i skeden eller anus og i berøring med kønsorganer, så husk tre ting:

1. Rengør altid genstanden først

2. Kom et kondom på genstanden

3. Bruger du den i anus, så husk, at der skal være en form for bagstopper på genstanden. Ellers kan den smutte helt op i den endetarm.

Sex og onani er lækkert, men det er rifter, infektioner og blærebetændelse ikke. Og det risikerer du at få, hvis du ikke husker at rengøre og sikre en ren overflade med et kondom. 

Sexlegetøj som dildoer og vibratorer er udviklet i materialer og overflader, der sikrer, at du ikke kan får infektioner og skader, når du onanerer, og derfor vil det også altid være det bedste valg.

 

3 hurtige om onani

1. Er det sundt at onanere?

JA! Det er super sundt - både fysisk og psykisk. Når du masturberer har det en positiv effekt på bl.a. søvn, humør og smerte. Læs guiden er det sundt at onanere?

 

2. Hvilken vibrator skal jeg vælge?

Vil du gerne have en vibrator (og slippe for grøntsagsskuffe-bøvlet), og tænker: “Hvilken vibrator skal jeg vælge?”. Så frygt ej - vi har allerede lavet en guide til dig, der hjælper dig til at finde den rigtige model til dit behov og lyst. Læs guiden hvilken vibrator skal jeg vælge?

 

3. Hvordan onanerer man bedst?

Det er der ikke kun ét svar på - det er naturligvis meget forskelligt fra person til person, hvad der fungerer bedst og føles rart. Det bedste, du kan gøre er, at prøve dig frem og eksperimentere med glidecreme, vibratorer og penis-sleeves. Der findes mange måder at onanere på, og vi har også lavet en guide til dig, hvor du kan blive klogere på onani og hvordan du masturberer: Hvordan onanerer man bedst?

 

 

Best Sellers

Bestseller
Bestseller