Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Hvad kan man bruge som glidecreme?

Hvad kan man bruge som glidecreme?

Du og din partner er varmet godt og grundigt op - men oh no! I er løbet tør for glidecreme!

I leder desperat i skabe og skuffer efter smørelse, I kan bruge. Men hvad kan man bruge i stedet for glidecreme? Og findes der en opskrift på hjemmelavet glidecreme? 

 

Hvad er den bedste glidecreme? 

Det helt korte svar er: En rigtig glidecreme, er den bedste glidecreme. 

Det er altid fedt at eksperimentere med sex og onani og prøve forskellige ting af. Men lige når det kommer til smørelsen, der får analsex, sexlegetøj og sex med penetration til at glide, så skal du helst ikke eksperimentere. Hold dig i stedet til produkter, der er beregnet til formålet.

At bruge alternativer til glidecreme kan være en dyr og sviende affære. Du risikerer at ødelægge dit sexlegetøj, opløse latexen i kondomet og få dig en infektion i underlivet.

Det er en god idé altid at have en glidecreme liggende i skuffen og i tasken, så du aldrig mangler en. Bliv meget klogere i vores guide hvilken glidecreme skal jeg vælge. Hvis behovet for en alternativ lube alligevel opstår, så er her et par gode råd.

 

Alternativer til glidecreme

Bruger du kondom eller slikkelapper, bør du altid bruge en vandbaseret smørelse i stedet for en oliebaseret. Oliebaserede væsker kan opløse det latex, der er i et kondom. Men hvis du og din partner af den ene eller anden grund ikke bruger kondom eller slikkelapper, så er der to alternativer til glidecreme, I kan bruge. 

Det skal dog ikke være en permanent løsning, da der også her er risiko for infektioner og rod i bakteriefloraen i underlivet:

 

1. Mandelolie som glidecreme

Mandelolie er en lækker blød olie, som også ofte bliver brugt til kropsmassage og kropspleje. En sjælden gang imellem kan du og din partner bruge mandelolie som glidecreme, hvis I ikke har et bedre alternativ ved hånden.

 

2. Kokosolie som glidecreme

Hvis du ikke har mandelolie i nærheden, så kan du til nød bruge kokosolie som glidecreme. Dog er kokosolien antibakteriel og vil kunne lave rod i PH-værdien i vagina.

Olien kan være både hård og blød, alt efter temperaturen. Hvis den er hård, kan I brække et stykke af, og varme op mellem hænderne først.

 

4 ting du aldrig må bruge som glidecreme

Uanset om du har masser af analsex-erfaring, og ikke mener, du behøver den bedste glidecreme, eller om du skal have sex med sexlegetøj eller penetration i vulvaen, så er der nogle alternativer til glidecreme, som du helt bør holde dig fra:

 

1. Creme og sæbe som glidecreme

De svier og fucker med PH-værdien i skeden - så dem skal du helt holde dig fra. Selvom du altid har det på hylden, så fungerer shampoo som glidecreme ikke. Der er en kæmpe risiko irritationer, allergi osv, da de ofte indeholder parfume og stoffer, der ikke bør komme i nærheden af dine slimhinder. Så creme og sæbe som glidecreme er no-go.

 

2. Vaseline som glidecreme

Vaseline som glidecreme er også et stort no-go. Selvom det af mange er kendt som et fast sidekick til analsex, så er det ikke en god idé. Vaseline indeholder petroleum, som ikke alene nedbryder latexen i kondomer, men det kan også give nogle ret ubehagelige infektioner. 

 

3. Babyolie som glidecreme

Det kan godt være, at den er god nok til den blødeste babynumse. Men den er altså ikke god nok til din numse. Eller vulva. Ligesom vaseline, så indeholder det også petroleum, og derfor fungerer babyolie som erstatning for glidecreme heller ikke.

 

4. Madolie som glidecreme

Selvom madolierne i dit køkkenskab både er økologiske og uden tilsætningsstoffer, så er de heller ikke et godt alternativ til glidecreme. Selvom det kunne være fristende, at lave sin egen hjemmelavede glidecreme med lækre olier, så ødelægger og opløser de kondomer. Udover infektion og irritation i underlivet, vil olivenolie, rapsolie og majsolie få dig og dine sexpartnere til at lugte lidt af den lokale grillbar.

 

Hos Klub Venus finder du masser af inspiration til dit sexliv. Læs bl.a. vores guide til dig, der har svært ved at blive tændt, vores tips til bækkenbundskugler, og vores artikel, der besvarer spørgsmålet hvordan bruger man en dildo?