Tilføj et gratis I CUM FIRST strandhåndklæde til din ordre over 299,-

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

7 tips: Hvordan bruger man en dildo?

7 tips: hvordan bruger man en dildo?

Måske du overvejer at anskaffe dig en? Det kan også være, du allerede har investeret i sådan en dims, og nu ligger den på sengebordet og venter på at blive brugt. Men hvordan? 

Det er dildoen, vi taler om. For hvordan gør man? Skal du bare skubbe den ind og ud af din foretrukne kropsåbning?

En dildo kan meget mere end det. Vi tager dig i hånden og fører dig gennem dens mysterier i denne guide. 

 

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du din vibrator

 

Hvad er en dildo?

En dildo er et stykke aflangt sexlegetøj, der er lavet til penetration under sex: Altså, at føre den op i enten vagina eller anus. Dildoer kommer i mange størrelser, former og farver. Nogle er helt glatte, mens andre har knopper eller riller, der kan stimulere dig eller din partner, når I fører den ind og ud af enten vagina eller anus. Du kan få dildoer i mange forskellige materialer: Lige fra glas og stål til silikone. Og så kan du få dem både med indbygget vibrator og uden.

 

Hvorfor bruge en dildo?

Jamen der er flere grunde. Den vigtigste er helt sikkert: Fordi det føles godt. 

For nogle handler det om følelsen af at blive “fyldt ud”, når man har sex: At mærke dildoen i enten skeden eller anus, hvor det sidder mange pleasure-punkter. 

Nogle bruger en dildo - eller to - fordi de gerne vil dobbeltpenetreres: Dvs. at have en penis eller dildo i både anus og vagina på samme tid.

Du kan også bruge en dildo, hvis hverken du eller din partner har en penis, men godt kan lide følelsen af at blive penetreret af noget, der er større end en finger. 

Hvis du onanerer, kan en dildo være for dig, der gerne vil penetreres, når du ikke har en partner ved din side. 

En dildo kan også ramme, hvor en penis har svært ved at nå: Nogle dildoer har f.eks. en krumning, der gør, at de er egnede til at ramme dit g-punkt.

Og så er der også mange, der tænder på at se deres sexpartner blive penetreret med en dildo. 

 

LÆS OGSÅ: Her er 14 sexstillinger du ikke vil gå glip af

 

Hvordan bruger man en dildo?

Men hvordan bruger man den så? Trækker man den bare ind og ud eller hvordan? Godt spørgsmål. For der er faktisk flere måder at bruge dit nye sexlegetøj på. Lad os liste nogle af dem for dig her: 

 

7 tips: Sådan bruger du din dildo

1. Brug den til dobbeltpenetration - har du en fantasi om at prøve at blive penetreret i vagina og anus på én gang, så er dildoen din ven. Har din partner en penis, behøver I selvfølgelig kun én dildo for at du kan blive fyldt ud i alle kropsåbninger - og har din partner ikke en penis, kan I bruge to dildoer for at skabe følelsen. Vigtigt: Hvis du bruger din dildo til analsex, er det vigtigt, at du vælger en, der har en base eller form for stopklods. Din numse danner nemlig et vakuum, der kan få legetøjet til at smutte helt op i dig, hvis der ikke er en bagstopper.

 

2. Leg med dybder og vinkler - noget af det smarte ved en dildo er, at den kan vinkles. Alt efter, hvordan du holder den, rammer du forskellige steder inden i dig. F.eks. sidder g-punktet på skedevæggen ind mod din blære. Så vinkler du dildoen en smule op ad, når du har ført den ind, kan du nå det lille, gyldne punkt. Du kan også lege med kun at føre den et lille stykke op i dig og med små, korte stød stimulere nogle af de punkter, der sidder lige ved indgangen af vagina eller anus. Ligesom du også kan støde dybt og langsomt. Prøv dig frem.

 

3. Sæt vibrationer til - dildoer kommer både med og uden indbyggede vibratorer. Har du en dildo, der ikke kan vibrere, og savner du lidt forandring? Nogle dildoer er hule, så du kan indsætte en bulletvibrator i dem. Alternativt kan du give din dildo en vibrerende penisring på for at skabe lidt vibe.

 

4. Brug den sammen med en vibrator - du må godt eje mere end ét stykke sexlegetøj. Heldigvis. For hvem har lyst til at skulle vælge? Og du kan sagtens bruge din dildo sammen med f.eks. en klitorisvibrator, så du bliver stimuleret på flere nydelsespunkter på én gang. Tænker du, at det er lige lovligt meget arbejde for dine hænder at skulle styre to stykker legetøj? Enten kan du før dildoen ind og lade den side, mens du stimulerer andre erogene zoner med din vibrator. Du kan også bruge en fjernstyret vibrator, så du kun skal koncentrere dig om at styre dildoen. Eller måske den ultimative løsning: Invester i en rabbit-vibrator, der er dildo og klitorisvibrator i ét. Det kunne også være Woody, du finder her hos Klub Venus. Den gør også tricket.

 

5. Brug glidecreme - det er ganske enkelt: Det er meget nemmere at indføre en dildo, hvis der er noget smørelse. F.eks. kan et materiale som silikone være ret svært at føre ind i din krop uden glidecreme. Bruger du dildoen analt, er en god lube alfa og omega. Husk at det skal være en glidecreme, der egner sig til sexlegetøj. F.eks. bør du ikke bruge en silikonebaserer creme sammen med sexlegetøj, der er lavet i silikone. Her er vandbaseret creme som Love Juice bedre.

 

6. Brug den som strap-on - har du ikke selv en penis, men har du en fantasi om at penetrere din partner, kan du anskaffe dig en dildo, der passer til et såkaldt harness, som du kan sætte dildoen fast i.

 

7. Stimulér dig selv udvendigt - det kan godt være, at dildoen oprindeligt blev opfundet til at føre ind i vulva og anus, men eksperimentér også med at stimulere dig selv eller din partner udvendigt med den. Du kan f.eks. sagtens bruge den, når du onanere og køre den frem og tilbage over klitoris eller dit mellemkød. Eller du kan skiftevis føre den ind og ud af dig selv, gnide den mod klitoris og føre den ind igen. 

 

LÆS OGSÅ: Hvilken vibrator skal jeg vælge?

 

Gør din dildo ren efter brug

Selvom det måske ikke er det, der falder dig ind som det første, når du ligger i sengen og samler kræfter efter at have ramt klimaks, så er det en rigtig god idé at rengøre din dildo, hver gang du har brugt den. Ellers risikerer du, at en flok knapt så lækre bakterier flytter ind blandt resterne af indtørret glidecreme og kropsvæsker. Til det har vi selvfølgelig lavet en guide: Sådan rengør du dit sexlegetøj.