wash your hands (and your toys)

produkts-items-blog-sidebar

Sådan rengør du dit sexlegetøj


Guide: Sådan rengør du dit sexlegetøjEfter du lige har ramt klimaks med din yndlingsvibrator, er den første tanke der strejfer dig nok ikke at række ud efter spanden med rengøringsmidler.

MEN faktisk er det ikke nogen dårlig idé! At holde det sexlegetøj rent er nemlig vigtigt både for dit og for dit sexlegetøjs helbred.


Som barn gjorde du sikkert alt der stod i din magt for at pleje dit yndligs legetøj. Din Tamagochi var (for det meste) mæt og helt udhvilet.

Selvom dit legetøj ikke optager helt så mange timer af dit liv, som de gjorde dengang, må du ikke glemme at give dem en smule kærlighed fra tid til anden!

Hvad med en dejlig nænsom rengøring?


Der er flere gode grunde til at holde dit sexlegetøj rent.

For det første er det med til at holde din vibrator i top-form og dermed forlænge dens levetid. (det kan man jo ikke klage over!)

For det andet, er det meget muligt at din vibrator kommer til at samle alverdens bakterier op hvis den ligger der og flyder, hvorfor det er vigtigt at holde den ren.


Selvom det kan være rigtig frækt med nogle ”dirty vibes” i soveværelse, så er det altså bare ikke ligeså frækt når det er en flok bakterier der leverer dem… Og særligt ikke noget du ønsker tæt på dine ædlere dele!


Det meste sexlegetøj kommer med en lille guide til at gøre dem rent. Men hvis du nu skulle have mistet den, kommer der her nogle overordnede retningslinjer: 

Til dit ikke-motordrevne sexlegetøj

Hvis du har produkter der ikke er motordrevne og som er lavet af materialerne: silikone, rustfrit stål eller pyrex glas, kan du blot koge dem i en gryde i nogle få minutter for at sterilisere dem. 

Brug den rigtige sæbe


Selvom det kan være fristende at bruge din elskede håndsæbe (som jo i øvrigt dufter så godt!!), så må vi desværre skuffe dig.

Denne type produkter indeholder ofte parfume eller andre stoffer som kan irritere din hud, når du bruger det igen. Og eftersom huden i underlivet er særligt sensitiv, skal man være ekstra forsigtig med hvad man putter derned!

I stedet foreslår vi at du bruger en meget mild sæbe, der ikke indeholder parfume eller lignende ting. ELLER at du investerer i en af vores toycleaners, som er udviklet præcis til formålet. Netop at vedligeholde, rengøre og beskytte dit sexlegetøj, alt i mens dit underliv har det trygt og godt.

På en og samme tid! Så smart!

Til dine vakuum vibratorer


Vi har et lille udvalg af vibratorer som bruger en særlig trykbølgeteknologi til at stimulere i stedet for almindelige vibrationer. 

For at rengøre denne type vibrator i deres ”fordybning”, kan man nemt bare bruge en vatpind til formålet! Det fungerer upåklageligt.

Når du er færdig med dit legetøj


Du bør altid rengøre sit sexlegetøj efter brug. Ellers er der mulighed for at dine kropsvæsker tørrer ind på vibratoren, hvilket ikke er ønskværdigt. Derudover er det en rigtig god idé at opbevare dit sexlegetøj trygt og godt. I en lille hørpose, pung eller noget lignende.

Hvor bør jeg opbevare mit legetøj?

Mange vibratorer kommer med en lille pose til opbevaring. Det er smart, da det netop beskytter dit sexlegetøj fra bakterier, støv osv.

Hvis din vibrator har ligget fremme, foreslår vi at du giver den en lynrengøring inden brug!