Altid diskret levering. Fri fragt på ordre over 599,- kr

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

You are 100 kr away from free shipping.

Guide til oralsex: De 23 bedste tricks til et godt blowjob

guide til blowjob

Hvordan giver man et blowjob? Godt spørgsmål, for et godt blowjob kan være meget mere end din mund, der glider op og ned ad skaftet på din sexpartners penis. I denne guide har vi samlet en lang liste af tips og tricks til dig, der søger inspiration til oralsex med en partner, der har en penis. 

Artiklen her er til dig, der har en sexpartner med en penis. Har din partner en vulva, har vi også lavet guiden hvordan giver man oralsex. 

 

Hvad er et blowjob?

Et blowjob er, når du sutter og slikker på din partners penis. Nogle kalder det også for at sutte pik eller slikke pik. Typisk bevæger man hovedet frem og tilbage, mens man har penis i munden - det er sådan, det tit bliver gengivet i pornofilm. Men et blowjob kan være meget mere avanceret end det. 

LÆS OGSÅ: Guide til telefonsex: Sådan gør du


Kan man være dårlig til at give blowjob?

Nej. Så længe du sørger for, at det ikke gør ondt på din partner, så kan du ikke give et blowjob, der som sådan er dårligt. Det er klart, at du med øvelse bliver mere rutineret - men det handler i øvrigt også om at lære, hvad lige præcis din partner kan lide. Og det ved du jo først, når du har gjort det nogle gange.

Mest af alt handler et blowjob om, at du skal gøre noget, der føles rart for din sexpartner. Forestil dig, hvordan det ville føles på din egen krop at blive kysset, slikket og suttet på. Så kan du ikke gå helt galt i byen. 

Føler du alligevel, at du har brug for nogle tricks til, hvordan du giver et godt blowjob, så læs med her. Men husk på: Ikke to mennesker er ens, og der er ingen one-size-fits-all hvad angår sex. Heller ikke, når det kommer til oralsex. Derfor: Eksperimentér og test af, hvad du og din partner kan lide.


Vores 23 bedste tricks til et godt blowjob

 1. Vær forsigtig. Pas på med tænder, skarpe negle og hårde fingerringe. Penis kan være øm og følsom, og derfor er det en god idé at være nænsom. I hvert fald til en start, og især hvis du ikke kender din sexpartner så godt og ikke ved, hvad de kan lide endnu.
 1. Start blødt ud. Når din partner nærmer sig klimaks og er lige ved at komme, kan mange lide en taktfast, rytmisk bevægelse op og ned ad penisskaftet lige indtil udløsningen kommer. Men det kan godt være lidt for lige på og hårdt at starte blowjobbet ud på den måde. Derfor er det en god ide at starte blidt og blødt ud med slik og sug på både penis og nosser. Efterhånden, som du får varmet din partner op, kan du begynde at blive mere mekanisk og rytmisk i dine bevægelser.
 1. Slik op og ned ad skaftet. Start ved roden og slik hele vejen op til penishovedet. Nu kan du starte forfra ved roden igen - eller du kan f.eks omslutte hovedet og sutte på det, inden du ingen tager den med tungen nedefra og op.
 1. Husk rigeligt med spyt. Få mundvandet til at flyde for at give din partner en endnu vådere oplevelse. Det får det hele til at glide meget nemmere - bogstaveligt talt.
 1. Glem ikke bollerne. Du kan også slikke din kærestes nosser som en del af blowjobbet. Prøv forskellige teknikker af: Slik i et et mønster formet som et 8-tal, der ligger ned. Der slik dem med en bred tunge nedefra og op. Du kan også tage dem i munden. 
 1. Brum imens. Ja, det kan lyde fjollet, men hvis du brummer eller forsøger at nynne imens, du har nosserne eller penis i munden, skaber det vibrationer, der kan føles noget så nice for din sexpartner.
 1. Brug en vibrator. Oralsex går perfekt i spænd med din vibrator. Sæt den mod din kind, mens du giver et blowjob, og du skal se løjer. Du kan f.eks. sagtens bruge en klitorisvibrator til det formål.
 1. Kig din partner i øjnene. Der er intet så sexet, som når man kan se, at ens partner begærer en. Så skab nærhed og vis, at du er elsker at tilfredsstille din partner med intens øjenkontakt, mens du har penis i munden. 
 1. Træk forhuden tilbage. Men gør det forsigtigt. Penishovedet er følsomt, og det kan forstærke følsomheden, når forhuden ikke er i vejen. Så træk den forsigtigt tilbage med din ene hånd, mens du bruger din mund til at give et blæs.
 1. Klem sammen om roden. Måske du har hørt om en cock ring: En ring i f.eks. gummi, du kan sætte om penis’ rod for at erektionen skal blive større, hårdere og holde længere. Med din ene hånd kan du efterligne en cock ring ved et klemme samme om roden på din partners penis, mens du giver oralsex. Men vær opmærksom på din partners signaler for at vurdere, om de elsker det, eller om det egentligt bare gør ondt.
 1. Dan vacuum. Før din mund ned omkring penisskaftet, luk blidt læberne omkring det og dan vacuum ved at suge til. Træk langsomt din mund tilbage op ad penis, mens du holder vacuum. 
 1. Tag din hånd i brug. Kombiner dit blowjob med et handjob ved at pakke din hånd omkring penisskaftet og føre den op og ned, mens du enten slikker eller sutter på penishovedet. Du kan også lade din mund følge med hånden op og ned, så det for din kæreste føles som om, at penis kommer meget dybere ind i din mund. Husk godt med spyt. Eller alliér dig med en tube glidecreme for at gøre oplevelsen endnu mere lækker for din partner.
 1. Tilfør et twist. Nu bliver det en smule avanceret. Kombiner punkt 11 og 12 og twist hånden, når du kører den op og ned ad skaftet på din partners penis. Sørg for, at din mund slutter tæt til din hånd for at holde vacuum. 
 1. Sig tilfredse lyde. At vide, at den anden tænder på en og begærer en, er et turn on i sig selv. Vis din partner, at du selv er liderlig ved at komme med tilfredse lyde, mens du giver oralsex. Jaaaa, mmmmm og aaaaahh har aldrig været mere effektiv kommunikation.
 1. Hold tempoet. Nu skrev vi jo længere oppe, at du ikke skal køre direkte på med mekaniske bevægelser. Men et fast tempo er alligevel en del af nøglen til et godt blow. Jo tættere I kommer på klimaks, des mere skal du holde en rytmisk bevægelse i et fast tempo for til sidst at få din partner til at komme.
 1. Tag den dybt. Hvis du har lyst - og din partner kan lide det - kan du eksperimentere med det, der hedder deep throat. Det går ud på, at du skal føre penis så langt ind i din mund, så muligt. Ja nærmest ned i halsen. Det kan føles en smule voldsomt, og det kan også fremkalde din brækrefleks. Lad det derfor kun være et trick, du bruger, hvis du selv tænder på det. Hacket til deep throat er, at du skal forsøge at afspænde og åbne så meget op i svælget, som muligt. 
 1. Kør tungen rundt om penishovedet. Nærmest som om, det var en slikkepind. Brug det som en variation, mens du sutter og slikker på din partners penis.     
 1. Læg jer i 69’eren. Du ved, den stilling, hvor I ligger med ansigterne ud for hinandens kønsorganer? Herfra kan I begge give og få oralsex på én gang. 
 1. Slik mellemkødet. Hvem siger, det kun skal være penis og nosserne, der skal forkæles? Med en tungepids kan du forkæle din kærestes mellemkød, inden du arbejder dig op til bollerne og senere selve penis. 
 1. Tilsæt menthol. Nogle elsker det lille pirrende gys, det kan give, hvis du sutter på et stærkt hostebolsje eller har børstet tænder lige inden et blow. Pebermynte kan også gøre tricket. 
 1. Øv dig. Er det første gang, du skal give et blowjob, kan du øve dig lidt. Først og fremmest: Ro på. Med mindre du har tænkt dig at bide, så kan du ikke give et dårligt blæs. Men hvis det får dig til at føle dig mere tryg, så er der intet galt i at prøve vores blowjob-tips af først på en agurk eller banan. Du kan også forsøge at stikke en finger i munden for at mærke efter, hvad der føles rart på din egen krop. 
 1. Læg en hånd om nakken. Nogle tænder på kontrol. Og er du tryg ved din partner, og tænder du selv på det, kan du tage din deres hånd og lægge om din nakke for at vise dem, at du gerne vil have, at de styrer dit hoved. På den måde kan de også guide dig til, hvilket tempo de godt kan lide. 
 1. Rør ved anus. Hvis din partner kan lide det, kan du forsigtigt og blidt massere eller kæle omkring anus. Hvis du ikke kender din partner så godt, så start forsigtigt og forsøg at aflæse, om de kan lide at blive rørt der. Du kan også stikke din finger et lille stykke ind (husk masser af fugt i form af glidecreme eller spyt). Ca. fire cm inde i endetarmen op mod blæren sidder prostata - det, som nogle også kalder ‘mandens g-punkt’. Nogle kommer ekstra hårdt med et blidt men fast tryk mod netop dette punkt, mens penis bliver stimuleret.  

LÆS OGSÅ: Sex idéer: 17 sextricks du skal kende

 

Bonusinfo: Andre ord for blowjob

Kært barn har mange navne, og blowjobs er højt elsket af mange. Her er en håndfuld af synonymer for blowjob:

 • at blæse nogen
 • at give et blæs
 • at sutte pik
 • at slikke pik
 • fellatio
 • fransk

 

Læs også vores guide til anal, vores artikel om, hvordan du bruger et buttplug og vores guide til, hvordan du får en sprøjteorgasme

Best Sellers